Monday Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ja cały czas ogłoszenie odnawiam. Widzę, że gumtree cieszy się największą popularnością wśród oglądających. Quote
tula Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Tak ja chyba też najwięcej psiaków wyadoptowałam z gumtree, chociaż Metro i adopcjapsa też dają rezultaty, ale w Metrze trzeba miec szczęście..a ja go cos ostatnio nie mam. Monday a odnawiasz Dorci ogłoszenie na gumtree warszawa, bo też jej tam robię cały czas od nowa, więc jak Ty tam robisz cały czas to ja może porobie jej na gumtree kraków? Quote
bullterrierka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 dzisiaj akcja plakatowanie ciąg dalszy ;) myśle,że zamówie jeszcze wersje czarno-białą i porozwieszam w klatkach na tablicach ogłoszeń. Quote
lilith27 Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 tak gumtree największym powodzeniem się cieszy nie wiem czy nie bardziej niz allegro (takie mam subiektywne odczucia ostatnio) rozmawiałm dziś z Magdą dorka troszkę się rozczmuchała jej postawa nie jest dominowana przez strach dorka ma maksymalnie uległą pozycję do ludzi i do psów po prostu się kaja poczynania dorkowe powodowane są chęcią akceptacji wszystko co robi ma na celu okazanie uległości, żeby ją zaakceptować wychodzi na to, że to nie jest wystraszony pies tylko zwyczajnie na maksa uległy pozostawiona "sama sobie w spokoju" zaklimatyzował się super w nowym miejscu myślę, że w każdym nowym miejscu trzeba będzie dać jej troszkę czasu pozostawiona w domu bez opieki nie okazuje się psotna generalnie jest ok suczka czeka na zabieg...albowiem tak decyzja zapadła i nie czekamy na cieczkę.... więcej na ten temat dowiem się niedługo więcej nie powiem.... może cos zapesze........ znaczy...a......nie nie powiem....nie napisze..... Quote
bullterrierka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 alegratka Dorki http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3481829_9_miesieczna_mala_dora_prosi_o_dom_radom.html Quote
bullterrierka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 alegratka Dorki http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3481829_9_miesieczna_mala_dora_prosi_o_dom_radom.html Quote
bico Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 dogo "chodzi" tak wolno, że nic się nie da napisać:( ciągle wywala mnie ze strony:( Lilith, nie zapeszasz? To może jakieś dobre wieści wkrótce będą:) oby:) Quote
bullterrierka Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='bico']dogo "chodzi" tak wolno, że nic się nie da napisać:( ciągle wywala mnie ze strony:( Lilith, nie zapeszasz? To może jakieś dobre wieści wkrótce będą:) oby:)[/QUOTE] u mnie z dogo też problemy :( na przystankach szkoda było wieszać kolorowych plakacików bo wszystkie pozrywane:angryy::shake: wczoraj rozklejałyśmy kopie-tego kolorowego skserowane ale numer nie jest taki widoczny na Młodzianowie,Południu,Prędocinku i na przeciw Kościoła na Borkach dzisiaj powiesimy kolorowe w supermarketach i przy okazji troche kopi rozkleimy Quote
tula Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Zrobiłam Dorci wyróżnione ogłoszenie na gumtree warszawa. Quote
Monday Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Beata, u mnie na przystanku cały czas wisi to ogłoszenie :) Numer faktycznie mało widoczny,ale jak ktoś będzie chciał to go przeczyta. Quote
bullterrierka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='Monday']Beata, u mnie na przystanku cały czas wisi to ogłoszenie :) Numer faktycznie mało widoczny,ale jak ktoś będzie chciał to go przeczyta.[/QUOTE] o to super,że nie zerwali! dzisiaj wieczorem też się szykujemy do akcji plakatowanie ;) Quote
lilith27 Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 zapeszyłam nie mam dobrych wieści....... Quote
lilith27 Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 szczepienia margosiowe kosztowąły 35 zł zostaje w kieszonce 95 dla dorki Quote
bico Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 jeśli na razie Margoś zabezpieczony, to weź to wszystko proszę dla Dorki:) a co do dobrych wieści - ja wierzę, że takowe nadejdą tylko czasu więcej trzeba;) Quote
bico Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 będą jakieś nowe foty Dorkowatej?:cool3::lol: Quote
lilith27 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Magda mówiła, że zrobi dorce fotki tylko, ze Ona troszke zajęta jest nie ma czasu dziewczyna zadzwonię na spokojnie jutro lub pojutrze zapytam co słychować i jak sprawy sterylkowe Quote
Tattoi Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Chciałybyśmy załatwić małą razem z Dorkiem, żeby Magda dwa razy nie jeździła do leczznicy, bo trudno się tam dostać (ten kawałek Warszawy jest całkowicie rozkopany), żadna pora dnia nie jest luźniejsza. Dorek chyba w tym tygodniu kończy leki, więc pewnie przyszły tydzień. Będę za chwilę u nich to pogadamy z Magdą. Quote
omar Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Pochwalony :) Sorry że dopiero terasz, ale wcięło mi link do wątku to na zachętę: reszta jutro Quote
tula Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 To czekam z niecierpliwością bo Dorcia ma jeszcze parę dni wyróznione gumtree warszawa to bym podmieniła fotki, jeśli pozostałe też są takie super jak ta którą wkleiłaś:) Quote
Tattoi Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Możesz napisać, że jest absolutnie urocza. To mówię ja- Gosia:-) Quote
bico Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Tattoi']Możesz napisać, że jest absolutnie urocza. To mówię ja- Gosia:-)[/QUOTE] wiemy, że jest Dorka jest urocza:loveu: i wiemy, że Ty to Ty:evil_lol::happy1: fajna fota:) szkoda, że rozkopali Wam trasę do lecznicy, korki utrudniają życie:roll: Quote
lilith27 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='omar'] o matko boska....... piekne....... Quote
Tattoi Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Jakoś to posklejamy Bico:-) Ja się dziwię ludziom- takie fajne, grzeczne i nic nie niszczące psy- i siedzą. A ja mam bandę wandali, która mi demoluje dom. Żeby to takie Dorki były- jakie piękne byłoby życie... Quote
lilith27 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 NIC nie niszczy????? może wy ją wybielacie troszkę? hmmmmm Quote
omar Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Lilith daję 2 ręce sobie odciąć - nic, zero Jak ma zabawki to jest najnormalniejszym psem na świecie Nie wybielamy - pies doskonale wyczuwa czy jest akceptowany - jeśli nie, to stara się zwrócić na siebie uwagę w sposób niekoniecznie odpowiedni A teraz obiecane fotki: Quote
Recommended Posts