Jump to content
Dogomania

DORA już w nowym domu. POWODZENIA MALEŃKA!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem co wy chcecie od tego psa - dla mnie jest fantastyczna - w razie wątpliwości zapytajcie malibo, bo jest u mnie częstym gościem i doskonale zna Dorę

Posted

[quote name='Tattoi']Jakoś to posklejamy Bico:-)
Ja się dziwię ludziom- takie fajne, grzeczne i nic nie niszczące psy- i siedzą.
A ja mam bandę wandali, która mi demoluje dom. Żeby to takie Dorki były- jakie piękne byłoby życie...

jeden z psiaków, który dzięki akcji mojej i moich znajomych znalazł super dom u Muzzego, bardzo lubi siać doszczętną demolkę:crazyeye::evil_lol::evil_lol: miewa takie niszczycielskie "naloty" podczas nieobecności Muzzego w domu:razz:
zobaczcie jak sobie Dropuś "radzi":D:evil_lol: I znów Dorka wyjdzie na grzeczniaka:lol:
http://www.dogomania.pl/threads/132491-LUBLIN-Dropek-ma-domek-Dropek-ma-domek/page190

Posted

po pyszczku Dorki widać, że to dziewczynka:) u suń tak już jest, psióra też po mordce można rozpoznać:D

foty fajowe, Dorka zadowolona, widać, że to przytulak:)

Dorka latająca mnie rozwala dosłownie:crazyeye::loveu::loveu::loveu: Świetne ujęcia:multi:

Posted

Tak, ten latający pies jest świetny:-)
Tiaaa...obejrzałam dokonania Muzziego, popatrzyłam na moje słodko śpiące diabły i pomyślałam: "nie jesteście jedyne na świecie...tylko was jest 9 i pomaga wam rottek".

Posted

Jak skończy się Dorce to allegro, to zrobię jej wyróżnione.
Musi ta maleńka znaleźć dom.

A może nowa opielunka Dorki jakiś tekscik do ogłoszeń o suczce napisze ???? :)

Posted

[quote name='Monday']Jak skończy się Dorce to allegro, to zrobię jej wyróżnione.
Musi ta maleńka znaleźć dom.

A może nowa opielunka Dorki jakiś tekscik do ogłoszeń o suczce napisze ???? :)[/QUOTE]

na ierwszej stronce jest tekst
po dorce - zorce
przerobilam nieco
to tekst majqi - a jak wiadomo, majqa pisze piękne teksty

Posted

[quote name='omar']Lilith
daję 2 ręce sobie odciąć - nic, zero
Jak ma zabawki to jest najnormalniejszym psem na świecie
Nie wybielamy - pies doskonale wyczuwa czy jest akceptowany - jeśli nie, to stara się zwrócić na siebie uwagę w sposób niekoniecznie odpowiedni

A teraz obiecane fotki:

w połowie to co widze, jest piekne
dużo fotek Magda nacykałaś
super

w pracy obejrze sobie na spokojnie

przepraszam, ze chwilowo nie uczestniczę w watku
mam problemy z PC
nowy system będe miała fizycznie dopiero we wtorek i dopiero wowczas bedę mogła naprawić pudełko

pozdrawiam

Posted

Cieszę się, że cioteczce Lilith podobaja się zdjęcia Doreczki a zapomniała, że na wiadomości o domku czeka jeszcze Margoś, który miał podobno i chętny domeczek i transport do Poznania.

Posted

[quote name='AnnaA']Cieszę się, że cioteczce Lilith podobaja się zdjęcia Doreczki a zapomniała, że na wiadomości o domku czeka jeszcze Margoś, który miał podobno i chętny domeczek i transport do Poznania.[/QUOTE]

domek nie jest sprawdzony jeszcze
uważasz że bym zwklekała jakbym miała dobre wiadomości?

Posted

dziewczyny tylko spokój może nas uratować, więc relaks, proszę

Nawet jeśli domek będzie sprawdzony to musi tydzień poczekać, bo sterylizacja dopiero 15 lub 16 stycznia, więc sprawdzajcie, dogrywajcie, ale bez awantur

Posted

no ok, ale w czym problem tak naprawdę? Sprawdzenie DS to nie taka prosta sprawa, zwłaszcza jeśli jest w sporej odległości od psa. Jeśli im na pisaku faktycznie zależy to poczekają, a jeśli nie... to nie był wart zachodu i godzien psa - takie moje zdanie