bullterrierka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Ziutka']Jutro wybieram się na wizytę do pani Małgorzaty ;)[/QUOTE] czekamy na relacje z wizyty :) Quote
malibo57 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Bardzo przepraszamy - planowana wizyta nie doszła dzis do skutku. Luka i Ziutka spędziły dzień z tymi dwoma bidami. http://www.dogomania.pl/threads/181404-Sochaczew-A-ATEK-ratujemy-psa-obdartego-ze-skA-ry-POTRZEBUJEMY-WSPARCIA-FINANSOWEGO?p=14256592#post14256592 http://www.dogomania.pl/threads/181402-Sochaczew-ZORRO-rozpaczliwie-woA-amy-o-pomoc-finansowAE?p=14256605 Ziutka jest umówiona na następny termin we wtorek. Pani czeka cierpliwie. Quote
lilith27 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 jutro mała jedzie na zabieg koszt zabiegu już znam to kwota 300 złotych trzymam kciuki za małą Quote
bico Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 trzymam kciuki za powodzenie zabiegu i zdrówko Doreczki:thumbs: 300 zł to dość sporo, mam nadzieję, że nam starczy uzbieranych pieniążków, bo już się gubię w tych rozliczeniach i obliczeniach:oops: Quote
lilith27 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 gubisz się przeze mnie, bo ja nie potrafie tego przejrzyście zrobić ale rozliczenia zrobiłam na pierwszej stronie, może to coś wyjasni bardziej na sterylkę uzbierałam kwotę 209 złotych brak do 300 uzupełnię też trzymam kciuki tez trzymam kciuki Quote
Ziutka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Cioteczki, jestem po wizycie :) Towarzyszyła mi Elmirka, domek SUPER :) Przesyłam właśnie wątek do pani Małgosi, zalogują się i zawitają na wątku ;) Quote
tula Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Wspaniale:) wielkie dzięki Ziutka:loveu:, to czekamy na nowych dogomaniaków:) Quote
Ziutka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 tula napisał(a):Wspaniale:) wielkie dzięki Ziutka:loveu:, to czekamy na nowych dogomaniaków:) Nie ma za co :) Będę miała Dorkę niedaleko siebie ;) A państwo uwielbiają robić zdjęcia i napewno na wąteczku będzie ich od groma, z Dorką w roli głównej rzecz jasna :) Quote
elmira Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 A ja mogę tylko pogratulować: Dorce i jej nowemu domkowi:) Będzie im cudownie. Quote
bico Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ziutka, elmira - dziękujemy bardzo za pomoc przy wizycie:):):) To widzę, że domek dla Doreczki zapowiada się pozytywnie - wspaniale!:) oby Dorka już mogła zacząć pakować walizki;) Quote
lilith27 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 teraz mogę powiedzieć......... jak Pani zadzwoniła siedziałam u lekarza, czekałam na wizytę a tu bach telefon............ musiałam przepuszczać panie za mną, bo nie chciałam przerywać...... wyszłam od lekarza ok godziny 20 - tej........ opłaciło się chyba......... dziękuje dziewczyny za pomoc i za wizytę teraz żeby przypadły sobie do gustu a... podobno po zabiegu mała czuje się całkiem nieźle...... pieniązki wysłałam wczoraj niemal w ostatniej chwili przez zamknięciem banku na przyszłość........sprawdziłam wieczorem gdzie sa oddziały banku Milenium nie będe już latać na pałę po całym mieście na próżno Quote
tula Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 No to fanie że Dorcia tak dobrze się czuje, zdrowiej malutka:) Lilith a może załóż sobie konto w mbanku, tam wszystko mozna robić online, u mnie to sie świetnie sprawdza i nie muszę juz jak wczesniej latac do banku. Za założenie i utrzymanie konta nic sie nie płaci więc mogłoby Ci ono słuzyć jako konto tylko do przelewów na psiaki. Quote
lilith27 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 rozwazałam ta mozliwość konto które mam to konto oszczędnościowe bez możliwości wglądu przez neta przelewy 8 złotych na drobne kwoty za kwoty wyższe of course opłata wyższa ale wiesz.....obiecałam mężowi, że jak załatwie wszytskie psy co mam na stanie to spasuję troszkę wszyscy wiemy jak to jest z tz-tami pomagają, ale narzekają również no ale zobaczymy jak to będzie, czas pokaże z dorą się układa ale ....."powrócił nowy" problem (Songo) rozmawiałam jeszcze z Magdą dzisiaj rano domek super przyjedzie niedługo pani w odwiedziny dora jak się okazało tuż po zabiegu chodziła troszkę się zmęczyła i opadła wiec jak Magda przyjechała to doreczka wyglądała na troszkę zmęczoną Pani weterynarz mówi, że dorka jest najprawdopodobniej nieco starsza sterylka okazała się trafiona, ponieważ dorka miała powiększone jajniki, co jak wiadomo w przyszłości mogłoby się dla niej skończyć źle aaa dora zrobiła furorę w przychodni, podobno byli tacy co chcieli ją zabierać do ds-ów i sprzatnąć przed nosa innym kolejce jak była cisza...........i marazm i stagnacja............ to mało tego.......dziś Ewa miała telefon w sprawie dorki babeczka szuka suczki zostawiłyśmy z Ewą namiar do Magdy kto wie.....może inna suczka skorzysta proszę jak się hasło z banerka sprawdza to nie ptak, to nie samolot.....to też nie superman.... super dora rządzi!!!!!!!!!!! Quote
tula Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 No i super bo Dorcia to super psiak:) A jakbyś miała jeszcze jakieś telefony Lilith to pamietaj prosze o psiakach z Augustowa, a ja tez mam dwie sunie z naszego schronu których jeszcze nawet nie zdązyłam poogłaszać, wiec psiaków chętnych na domki mnóstwo:( A co do tego mbanku, to chyba najprościej i najszybciej założyć konto w M1 bo tam mają taki jakby oddział, a potem juz wszystko przez neta mozna robić:) Piszę tak na wszelki wypadek gdyby jednak to spasowanie Ci nie wyszło:) Quote
lilith27 Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 poszła.....do nowego domu. Omar mówi, że wszystko fajnie. Mała wylizała pańciów. Podobała się. Umowę podpisali. Mieli jakiś tam osprzęt dla suczki. A ja słałam smyczę specjalnie, bo myślę.....na sznurku odejdzie? ;) Wyprawkę choć małą ale trzeba dać. Jutro Magda ma zadzwonić do nich. W środę zobaczą się na zdjęciu szwów. Magda też ma dobre wrażenia. Tak jak po wizycie przedadopcyjnej. Myślę, że Omar to fartowna babeczka...... Psy od niej idą jak bułeczki....... Nadto cierpliwa, wyrozumiała, ale bardzo konkretna..... w 100% godna polecenia dziekuję za pomoc i za opiekę nad dorką AnnieA no i of course Omar dziękuję za wsparcie finansowe na sterylkę i na utrzymanie suczki tajny sponsorze dziękuję i Tobie Bico Tobie też specjalnie dziękuję, za wsparcie (obok finansowego) również mentalne dziękuję za ogłoszenia Tuli i Monday Wszystkim za zainteresowanie i każda pomoc dziękuję Quote
tula Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Bardzo się ciesze że Dorcia trafiła do tak dobrego, odpowiedzialnego domku, duuużo szczęścia malutka:) Quote
lilith27 Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 ojej zapomniałam podziękować za wizytę............ dziekuję pieknie cioci ziutce.... Quote
Monday Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Hura, hura, hura :) Pierwsza nocka w swoim domku :) :) :) Oj Doreczko, było z tobą źle...ale to wszystko "było, minęło zostały tylko wspomnienia" ....a może lepiej nie wspominać :) Trzymaj się Dorka.. Quote
Ziutka Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 lilith27 napisał(a):ojej zapomniałam podziękować za wizytę............ dziekuję pieknie cioci ziutce.... Lilith...nie dziękuj i pamiętajcie, że zawsze do usług jestem :) Przesłałam Pani Małgosi wątek i mam nadzieję, że się zaloguje rodzinka na dogo i będziemy mieć wieści z pierwszej ręki :) Quote
lilith27 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 jak dogo pozwoli i jak dogomaniaczki jej nie wystraszą Quote
bico Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Dogo wreszcie pozwoliło tu zajrzeć i nacieszyć się nowiną o nowym Dorkowym domeczku:multi::multi::multi: wreszcie i do tej suni uśmiechnął się los:lol: Bardzo, bardzo się cieszę z tych wiadomości:cool3: Powodzenia Doreczko!:loveu: Quote
tula Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Bardzo przepraszam ale ja z prośbą o wejście na kolejny radomski wątek, facet psychicznie chory trzyma w strasznych warunkach kilka psiaków i sunie z małymi: http://www.dogomania.pl/threads/1819...7#post14308057 Quote
lilith27 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Rozmawiałam wczoraj z Omar. (bidna chora jest) Z doreczką podobno wszystko jest fajnie. Quote
bico Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 to dobrze, że u Dorki wszystko w porządku:) omar, zdrowiej!;) Quote
Recommended Posts