Jump to content
Dogomania

DORA już w nowym domu. POWODZENIA MALEŃKA!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero teraz spojrzałam w książeczkę. Jak byłam na szczepieniach to jeszcze nie wiedziałam o sprawie i nie zapytałam wetki o wiek suni. Nie przyszło mi to poprostu do głowy.

Posted

MAM WRESZCIE MÓJ KOMPUTER :)
Ale wgrywali mi nowego softa, więc wszyściusieńko co miałam (zdjęcia psów, teksty do ogłoszeń to głównie) przepadło.
Powoli będę odbudowywać moją bazę
Zaczynam od Dorki...dzisiaj porobię trochę ogłoszeń, linków wklejać nie będę...

Będzie też allegro, ale niestety zwykłe.
Ktoś ma jakiś krótki fajny tekścik do ogłoszeń? Trochę zmieniło się od pierwszych ogłoszeń. Dorka już nie walczy o życie...ale o domek błaga nadal.
Niesterylizowana jeszcze?

A jak z chodzeniem na smyczy, AniuA sprawdzałaś ?

Posted

[quote name='Monday']MAM WRESZCIE MÓJ KOMPUTER :)
Ale wgrywali mi nowego softa, więc wszyściusieńko co miałam (zdjęcia psów, teksty do ogłoszeń to głównie) przepadło.
Powoli będę odbudowywać moją bazę
Zaczynam od Dorki...dzisiaj porobię trochę ogłoszeń, linków wklejać nie będę...

Będzie też allegro, ale niestety zwykłe.
Ktoś ma jakiś krótki fajny tekścik do ogłoszeń? Trochę zmieniło się od pierwszych ogłoszeń. Dorka już nie walczy o życie...ale o domek błaga nadal.
Niesterylizowana jeszcze?

A jak z chodzeniem na smyczy, AniuA sprawdzałaś ?

No to sie wkurzyć można jak Ci taki czysty komp oddali, ja daję do ogłoszen tekst, który kiedyś napisała chyba Lilith albo Ty Monday:) troszkę zmieniony, oto on:
[FONT=Arial]Dora to młodziutka 10 miesięczna suczka. Została znaleziona chora i wystraszona, teraz jest już całkowicie zdrowa.
Jest to mała suczka – do kolana. Bardzo spokojna i grzeczna. Lubi się przytulać. Zachowuje czystość w domu. Na dworze staje się bardzo ruchliwą psinką. Biega, bawi się, skacze. Na początku jest troszkę nieśmiała, ale bardzo szybko się zaprzyjaźnia, teraz jest już w dobrej formie i czeka na człowieka, który pokocha ją na zawsze.
To naprawdę wspaniała psinka, która odda swojemu przyjacielowi całe serce. [/FONT]

[FONT=Arial]Dora znajduje się w Kozienicach koło Radomia. Istnieje możliwość pomocy przy zawiezieniu Dory do jej domu[/FONT][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Tel. kontaktowy w sprawie adopcji: 515 184 855[/FONT]

[/FONT]

Posted

Porobiłam trochę ogłoszeń Dorci.
Jak będą się powtarzały z ogłoszeniami tuli lub kogo innego to nie ma przecież problemu. Niech ludziska czytają o pięknej Dorce która czeka na dom.
Jedynie cafeanimal zostawiam tuli :)
Tam jakoś ciężko mi ogłoszenia umieszczać.

No Doreczko. Oby ten domek jak najszybciej się znalazł.

Posted

Monday napisał(a):
Porobiłam trochę ogłoszeń Dorci.
Jak będą się powtarzały z ogłoszeniami tuli lub kogo innego to nie ma przecież problemu. Niech ludziska czytają o pięknej Dorce która czeka na dom.
Jedynie cafeanimal zostawiam tuli :)
Tam jakoś ciężko mi ogłoszenia umieszczać.

No Doreczko. Oby ten domek jak najszybciej się znalazł.

Pewnie Monday że moga się dublować zawsze lepiej więcej niz mniej:) A o cafeanimal się nie martw Dorcia ma tam dodawane ogłoszenie codziennie od nowa, a że tam nie trzeba kasować poprzednich to jej ogłoszenie jest wiele razy:) I pamietaj żeby nie pisac że jest psotna:evil_lol: