Monday Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ale Dorka niska przecież... niech pan nie dobiera Dorki do siebie, swoich ,mebli, samochodu...:( Quote
lilith27 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 dorka ma być dobrana do pieska - pekińczyka pan boi się, że dużo większy psiak gnębiłby samczyka Quote
Monday Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Z moich obserwacji wynika, że te małe psy to największe zadziory, a te większe to pieszczochy uległe Quote
anhata Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 U mnie Figa rządzi...a Figa najmniejsza, do łydki sięga....Mona za kolana jest.....i to Mona podporządkowuje się Fidze :) różnie bywa...:) Quote
tula Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Lilith z może prześlij temu panu zdjęcia Dorci z Korą i szczeniaczkami, oczywiście jeśli ma net, niech zobaczy w jakiej komitywie Dorcia potrafi żyć z innymi psiakami. Quote
lilith27 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 wysłałam razem z mirką i umką solo oraz z korą Quote
lilith27 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Pan mówił, że dorcia jest ładna może coś z tego wyjdzie Quote
tula Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ładna, mądra, miła, malutka czego chcieć więcej, może jednak się zdecyduje, trzymam kciukasy:thumbs: Quote
tula Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 O i jeszcze jabłka lubi, no ideał nie pies:loveu::lol: Quote
Monday Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ale nie można też na siłę panu danego psa wciskać...lepiej będzie jak przemyśli sobie wszystko dokładnie, będzie wtedy miał i pan i pies lepiej ale ja też trzymam kciuki :) Quote
tula Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Oj Monday a kto tu o wciskaniu mówi:) my po prostu zauważamy bezsprzeczne zalety Dorci:) Quote
lilith27 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Monday napisał(a):ale nie można też na siłę panu danego psa wciskać...lepiej będzie jak przemyśli sobie wszystko dokładnie, będzie wtedy miał i pan i pies lepiej ale ja też trzymam kciuki :) tak też rozmawialiśmy nic na siłę on chce sie zastanowić ja mu podkreślam, że nic pochopnie Quote
bullterrierka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 mam nadzieje,że pan się w Dorce zakocha z niej jest naprawde wspaniała sunia Quote
lilith27 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 ja bym jednak tak nie była ogromnie optymistyczna wszyscy wiemy jacy są ludzie Quote
tula Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 To może ona wege jest tak jak ja:lol:. Moja sunia Zuzia uwielbia ogórki kiszone, wystarczy otworzyć słoik a ona juz jest w kuchni. Quote
anhata Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 a ja się mogę pochwalić, że moje to wszystko jedzą :) na słodko, na słono, gorzkie itd.. :) trzeba chwalić swoje zwierzaki :) moze Dorce zrobić sałatkę owowcową? :) hehehe ...zartuję :D Quote
anhata Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ojej ale zasypało....i jaka szklanka się zrobiła....jak sobie maluszki radzą na dworzu ??????? Quote
AnnaA Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Cała gromadka wychodzi na dwór kilka razy dziennie ale tylko na parę minut tak, żeby nie zmarzły. Dopóki im ciepło to się bawią, jak zaczynają przysiadac to zabieram je do domu. Na dworze są najwyżej 5-10 minut. Quote
lilith27 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 dostałam od AnnyA rachunek za szczepenia przekaże go Ewie AnnaA sygnalizuje zbliżjącą się możliowść sterylki zbieramy funduszena ciachnięcie suczki z mojej strony na tą okoliczność daję 50 złotych państwo umci postanowili wesprzeć pieski powiedziałam, że kwotę tą przekaże na sterylkę doreczki Quote
Recommended Posts