Jump to content
Dogomania

DORA już w nowym domu. POWODZENIA MALEŃKA!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam fotki wrzucę za jakiś czas
jak przysliśmy dora spała z korą na łózku
ale szczeniaki zrobiły zamieszanie no i dora nawiała pod stół

więc fotki nie są jakieś szczególne

Posted

Dorka bardzo potrzebuje swojego domku i pana. Ciągle sie trochę boi ale jest dużo bardziej otwarta i przymilna. Pod sierścią ma jakieś strupki po dawnych zadrapaniach.

Posted

Dziewczyny dzisiaj miałam telefon od pani która była zainteresowana adopcją Jasia, którego jakiś czas temu ogłaszałam, ale Jasio juz poszedło do adopocji, wzięła go ciocia Luizy. Pani chciałaby zaadoptować jakiegoś małego pieska lub sunię, juz ma jedną sunię w domu wysterylizowaną, Pani jest z Warszawy. Prześlę jej zdjęcia Dorci może się spodoba, tylko nie wiem czy ona będzie chciała szczeniaka a Dorcia jednak jest jeszcze szczeniakiem, pomyślalam też o mamie maluchów, ale nie mam jej dobrych zdjęć. Pani zależy żeby psiak był gładki, malutki i i łagodny do jej suni.

Posted

Dorka jest szczeniakiem, ale już dorosłym szczeniakiem. Ma już stałe zęby. Jest bardzo spokojnym psem i nie ma problemu z dogadywaniem sie z moimi suczkami /tylko,że one są duuże/. Jest bardzo ładnie umaszczona. Dzisiaj była Beata M i będzie duże nowych, ładnych zdjęc Doreczki.

Posted

To dawaj Beatko fotki to jeszcze dzisiaj prześlę je tej pani:) A jak z załatwianiem się czy woła siusiu na dwór, bo chyba mi umknęło:lol:
A i fajnie bz było gdybym znała jakos dokładniej historię Dorci tzn skąd się u Lilith wzięła.

Posted

Z utrzymywaniem czystości przez Dorę w domu nie ma kłopotu z tym, że moje psy często wybiegają na dwor i nie wiem czy Dorka umiałaby poprosic o wyjście. W domu nieporządku nie robi, chyba szybko nauczyła się od moich psów bo na początku zdarzyła jej się mała, twarda przygoda w nocy. Z tewgo co wiem to Lilith27 przygarnęła ją z ulicy.

Posted

Nie wiem też skąd się podejrzenie, że Dora nie akceptuje innych zwierząt. Pewnie to z czasów kiedy się bardzo bała. Dora zaczepia moje stare suki zapraszając je do zabawy. Trochę daje się zaprosic Lusia ale Kora nie. Natomiast świetnie bawi się ze szczylkami podczas krótkich spacerków poza domem. Także Kaktus czasami ulega też jej wdziękom.

Posted

skąd podejrzenie?
ponieważ rzucała się na lilianę
bała się i kłapała zębami
probowałam ją umieścić na działce
ale poszła na szczeniaka

teraz się dora zadomowiła i już nie pokazuje ząbków

trzeba jej dać czas po prostu