bullterrierka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Monday zadzwoń do mnie nie moge otworzyć prywatnych wiadomości a nie ma Twojego kom. Quote
anhata Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 przepraszam dziewczyny z aslownictwo na watku szceniakow ale dalam sie sprowokowac....prosilam, zeby przeniesli sie na PW.... Quote
lilith27 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 mam fotki wrzucę za jakiś czas jak przysliśmy dora spała z korą na łózku ale szczeniaki zrobiły zamieszanie no i dora nawiała pod stół więc fotki nie są jakieś szczególne Quote
AnnaA Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Dorka bardzo potrzebuje swojego domku i pana. Ciągle sie trochę boi ale jest dużo bardziej otwarta i przymilna. Pod sierścią ma jakieś strupki po dawnych zadrapaniach. Quote
lilith27 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Anna ja przekaże twój numer Ewie Ewa chciałaby pogadać o Dorce, na wypadek gdyby ktoś do niej dzwonił musi mieć jakieś info o psie i charakterze Quote
tula Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Dziewczyny dzisiaj miałam telefon od pani która była zainteresowana adopcją Jasia, którego jakiś czas temu ogłaszałam, ale Jasio juz poszedło do adopocji, wzięła go ciocia Luizy. Pani chciałaby zaadoptować jakiegoś małego pieska lub sunię, juz ma jedną sunię w domu wysterylizowaną, Pani jest z Warszawy. Prześlę jej zdjęcia Dorci może się spodoba, tylko nie wiem czy ona będzie chciała szczeniaka a Dorcia jednak jest jeszcze szczeniakiem, pomyślalam też o mamie maluchów, ale nie mam jej dobrych zdjęć. Pani zależy żeby psiak był gładki, malutki i i łagodny do jej suni. Quote
AnnaA Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Dorka jest szczeniakiem, ale już dorosłym szczeniakiem. Ma już stałe zęby. Jest bardzo spokojnym psem i nie ma problemu z dogadywaniem sie z moimi suczkami /tylko,że one są duuże/. Jest bardzo ładnie umaszczona. Dzisiaj była Beata M i będzie duże nowych, ładnych zdjęc Doreczki. Quote
bullterrierka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Dora jest fantastyczna,bardzo spokojna,grzeczna,bezproblemowa. Ona w przeciwieństwie do szczyli bardzo ładnie wyszła na zdjęciach. Quote
tula Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 To dawaj Beatko fotki to jeszcze dzisiaj prześlę je tej pani:) A jak z załatwianiem się czy woła siusiu na dwór, bo chyba mi umknęło:lol: A i fajnie bz było gdybym znała jakos dokładniej historię Dorci tzn skąd się u Lilith wzięła. Quote
bullterrierka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 skocze jeszcze szybko do Media Markt po kabel do komputera bo nie mam jak zgrać.... Quote
lilith27 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 skąd się wzieła? to Ci Beata wyjaśni Quote
AnnaA Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Z utrzymywaniem czystości przez Dorę w domu nie ma kłopotu z tym, że moje psy często wybiegają na dwor i nie wiem czy Dorka umiałaby poprosic o wyjście. W domu nieporządku nie robi, chyba szybko nauczyła się od moich psów bo na początku zdarzyła jej się mała, twarda przygoda w nocy. Z tewgo co wiem to Lilith27 przygarnęła ją z ulicy. Quote
AnnaA Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Nie wiem też skąd się podejrzenie, że Dora nie akceptuje innych zwierząt. Pewnie to z czasów kiedy się bardzo bała. Dora zaczepia moje stare suki zapraszając je do zabawy. Trochę daje się zaprosic Lusia ale Kora nie. Natomiast świetnie bawi się ze szczylkami podczas krótkich spacerków poza domem. Także Kaktus czasami ulega też jej wdziękom. Quote
lilith27 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 skąd podejrzenie? ponieważ rzucała się na lilianę bała się i kłapała zębami probowałam ją umieścić na działce ale poszła na szczeniaka teraz się dora zadomowiła i już nie pokazuje ząbków trzeba jej dać czas po prostu Quote
AnnaA Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Dora już na nikogo nie kłapie natomiast bardzo lubi się bawic. Quote
Recommended Posts