Jump to content
Dogomania

DORA już w nowym domu. POWODZENIA MALEŃKA!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Białasek to moja stara sunia Kora. Też znajda. Znalazła się u mnie w wieku ok 2 m-cy w stanie niemal agonalnym. Nie miała nawet siły iśc. Jestem zaskoczona jak pozwala Dorce się do siebie przytulac bo jest typem raczej niechętnym nowym znajomością. Agresji nie ale nie lubi spoufalania się.

Posted

AnnaA napisał(a):
Białasek to moja stara sunia Kora. Też znajda. Znalazła się u mnie w wieku ok 2 m-cy w stanie niemal agonalnym. Nie miała nawet siły iśc. Jestem zaskoczona jak pozwala Dorce się do siebie przytulac bo jest typem raczej niechętnym nowym znajomością. Agresji nie ale nie lubi spoufalania się.

śliczna jest :-) i wygląda na młoda sunię :-)

Posted

Doreńko, cudownego, kochającego domku i moc miłości dla Ciebie i Wszystkich tymczasowiczów u naszego Anioła Ani!

Aniu nie mogę się do Ciebie dodzwonić z życzeniami więc ślę moc miłości i dziękuję że jesteś! Niech wraca do Ciebie tysiąckrotnie miłość którą wszystkich obdarowujesz!

Posted

Niestety, może się okazac, że nie będzie do mnie dojazdu. Zadzwońcie, żeby się upewnic, że nie zasypało na amen. Zobacz na wątek "3 maluchy w opałach" tam są piękne zdjęcia szczeniaczka. Podobno dobrze idą szczylki ogłaszane na gumtree. Nie powiem, jestem zaniepokojona tą ciszą. Maluchy bardzo pilnie potrzebują domów. U mnie jest im ciasno i koniecznie chcą do człowieka. Ciągle wyłażą mi z tej zagrodzonej kuchni i psocą na potęgę. Śpią już dużo mniej i chcą biegac a tu nie bardzo jest gdzie.