AnnaA Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Dorcia ma ok 30 cm w kłębie i waży niecałe 8 kg. Na wszelki wypadek dane o jej wielkosci. Quote
tula Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Niestety ta pani chce troche starszego psiaka, dzisiaj z nią rozmawiałam po tym jak wysłałam jej zdjęcia Dorci.... Quote
Yana Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 fajne zdjęcia :-) jak się przytula do tego białaska :-) Quote
AnnaA Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Białasek to moja stara sunia Kora. Też znajda. Znalazła się u mnie w wieku ok 2 m-cy w stanie niemal agonalnym. Nie miała nawet siły iśc. Jestem zaskoczona jak pozwala Dorce się do siebie przytulac bo jest typem raczej niechętnym nowym znajomością. Agresji nie ale nie lubi spoufalania się. Quote
Yana Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 AnnaA napisał(a):Białasek to moja stara sunia Kora. Też znajda. Znalazła się u mnie w wieku ok 2 m-cy w stanie niemal agonalnym. Nie miała nawet siły iśc. Jestem zaskoczona jak pozwala Dorce się do siebie przytulac bo jest typem raczej niechętnym nowym znajomością. Agresji nie ale nie lubi spoufalania się. śliczna jest :-) i wygląda na młoda sunię :-) Quote
tula Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Białe psiaki maja to do siebie że wyglądają młodo i to jest piękne, tylko pozazdrościć:) Quote
AnnaA Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 A dlaczego nikt do Doreczki nie zagląda? Quote
Ammounie Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Doreńko, cudownego, kochającego domku i moc miłości dla Ciebie i Wszystkich tymczasowiczów u naszego Anioła Ani! Aniu nie mogę się do Ciebie dodzwonić z życzeniami więc ślę moc miłości i dziękuję że jesteś! Niech wraca do Ciebie tysiąckrotnie miłość którą wszystkich obdarowujesz! Quote
AnnaA Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Dziękujemy bardzo i Tobie Olu wszystkiego co najlepsze. Quote
AnnaA Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Doreczka pięknie się bawi ze szczeniakami. Dzisiaj była niezła pogoda więc całe towarzystwo biegało po ogrodzie. Quote
lilith27 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Ewa obiecała pieniązki na szczepienie dla Dory Quote
Monday Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 I allegro dla Dory, niestety zwykłe, niewyróżnione http://www.allegro.pl/show_item.php?item=867632644 Quote
AnnaA Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Dzisiaj Dorka została zaszczepiona przeciw wirusom. Za dwa tyg szczepienie pwściekl. Quote
lilith27 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 muszę jeszcze kupić baterie do aparatu AnnaA szykujemy się z wizytą Quote
AnnaA Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Niestety, może się okazac, że nie będzie do mnie dojazdu. Zadzwońcie, żeby się upewnic, że nie zasypało na amen. Zobacz na wątek "3 maluchy w opałach" tam są piękne zdjęcia szczeniaczka. Podobno dobrze idą szczylki ogłaszane na gumtree. Nie powiem, jestem zaniepokojona tą ciszą. Maluchy bardzo pilnie potrzebują domów. U mnie jest im ciasno i koniecznie chcą do człowieka. Ciągle wyłażą mi z tej zagrodzonej kuchni i psocą na potęgę. Śpią już dużo mniej i chcą biegac a tu nie bardzo jest gdzie. Quote
Recommended Posts