Jump to content
Dogomania

DORA już w nowym domu. POWODZENIA MALEŃKA!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podnoszę małą. Niestety z domkami tak jest, że często czeka się i pół roku. U mnie jeszcze dwie czekają. Jedna od maja a jedna już drugi rok. Mogę pomóc tylko ogłoszeniami, ale tu już widzę pomoc jest.

Posted

Najbardziej jestem zaskoczona właśnie reakcją Kory na Dorkę. Kora nie pozwala innym psom /nawet najbardziej swoim/ na taki spoufalanie się i siedzenie w jej ogonie. O dziwo , Dorę toleruje od początku. Nigdy na nią nawet nie mruknęła a ona potrafi. Wiedzą o tym szczylki i omijają ją szerokim łukiem bo potrafi byc dla nich niemiła. Krzywdy nie zrobi ale ząbki pokazuje i mruczy.

Posted

Ogłaszanie Dorki jest bardzo pilne. Mam teraz dużo obowiązków i nie mogę wiele czasu jej poświęcic. Tymczasem Dorcia nabrała pewnosci siebie i zaczyna byc psotna. Dzisiaj na spacerku dwa razy mi oddaliła sie tak, że przestałam ją widziec i nie reagowała na wołanie. Znalazła sie w końcu ale wtedy jak sama chciała. Od jutra przestaje wychodzic ze mną poza ogrodzenie.

Posted

Ogłaszanie Dorki jest bardzo pilne. Mam teraz dużo obowiązków i nie mogę wiele czasu jej poświęcic. Tymczasem Dorcia nabrała pewnosci siebie i zaczyna byc psotna. Dzisiaj na spacerku dwa razy mi oddaliła sie tak, że przestałam ją widziec i nie reagowała na wołanie. Znalazła sie w końcu ale wtedy jak sama chciała. Od jutra przestaje wychodzic ze mną poza ogrodzenie.

Posted

AnnaA, ogłoszenia są chyba stale odnawiane...
Ja allegro zrobiłam, przestawiłam wyróżnione allegro z Rudej na Dorkę (mam nadzieję, że wszystko pozmieniało się, bo ja cały czas widzę zdjęcia Rudej...ale Lilith pisała, że widzi zdjęcia dorki). Nie mam jeszcze swojego komputera :(, ale jak tylko zwrócą mi go to odnawiam wszystkie ogłoszenia,
Dużo ogłoszeń jest wystawionych na miesiąc i na mniej uczęszczenych witrynach nie znikają tak szybko na dalsze strony. Warto na gumtree robić w miarę często ogłoszenie...

Doreczko, nie sprawiaj Ani kłopotów...
Postaramy się jak najszybciej znaleźć ci domek.