lilith27 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 szczeniaki są na gumtree warszawskim oraz na łódzkim jaga poszła z ogłoszenia gumtree kraków zadzwonię żeby się upewnić choć na razie śnieg nie pada Quote
Monday Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Podmieniłąm allegro Dorce - dostała wyróżnione [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=867622399[/URL] Quote
Monday Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Póki co zdjęcia są Rudej, one się zaktualizują chyba Quote
anhata Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Codziennie czytałam wątki. Niestety nie mogłam się zalogować. Znowu te same problemy. Pieniążki są i czekają na odbiór plus obiecane gazety na maluchy :) Quote
lilith27 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 więcej fotek dorki http://www.dogomania.pl/threads/172063-brakuje-na-wszystko-6-szczeniAE-t-SUCZKA-PO-STERYLCE-NIE-MA-DT?p=13778106#post13778106 Aniu kaskę przekazłam Annie gazety też dojechały jutro wkleję więcej fotek dorkowych Quote
Monday Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Kurczę...allegro dalej zostało ze zdjęciami Rudej :( Nie wiem czemu nie zmienili zdjęć jeszcze, mają na to 12 godzin. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=867622399 Quote
lilith27 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 ja widzę dorkę trzy fotki u Anny na rękach jedna z mojego domu i 2 na podłodze u Anny Quote
anhata Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 to super, ze dojechały ..inaczej być nie mogło:) Quote
wanda szostek Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Podnoszę małą. Niestety z domkami tak jest, że często czeka się i pół roku. U mnie jeszcze dwie czekają. Jedna od maja a jedna już drugi rok. Mogę pomóc tylko ogłoszeniami, ale tu już widzę pomoc jest. Quote
lilith27 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 dziękujemy Wando za zainteresowanie życzę Ci powodzenia z piurkami Twoimi trzymam kciuki jak ogarnę szczeniaki zajmę się doreczką Quote
lilith27 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 no i po raz kolejny jeszcze foteczki doreczki Quote
bullterrierka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 A Dorka tradycyjnie przyklejona do Kory:lol: Quote
AnnaA Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Najbardziej jestem zaskoczona właśnie reakcją Kory na Dorkę. Kora nie pozwala innym psom /nawet najbardziej swoim/ na taki spoufalanie się i siedzenie w jej ogonie. O dziwo , Dorę toleruje od początku. Nigdy na nią nawet nie mruknęła a ona potrafi. Wiedzą o tym szczylki i omijają ją szerokim łukiem bo potrafi byc dla nich niemiła. Krzywdy nie zrobi ale ząbki pokazuje i mruczy. Quote
tula Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ale te fotki Dorci z Korcią są po prostu wspaniałe, widać są pokrewnymi duszami:) Quote
AnnaA Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ogłaszanie Dorki jest bardzo pilne. Mam teraz dużo obowiązków i nie mogę wiele czasu jej poświęcic. Tymczasem Dorcia nabrała pewnosci siebie i zaczyna byc psotna. Dzisiaj na spacerku dwa razy mi oddaliła sie tak, że przestałam ją widziec i nie reagowała na wołanie. Znalazła sie w końcu ale wtedy jak sama chciała. Od jutra przestaje wychodzic ze mną poza ogrodzenie. Quote
AnnaA Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ogłaszanie Dorki jest bardzo pilne. Mam teraz dużo obowiązków i nie mogę wiele czasu jej poświęcic. Tymczasem Dorcia nabrała pewnosci siebie i zaczyna byc psotna. Dzisiaj na spacerku dwa razy mi oddaliła sie tak, że przestałam ją widziec i nie reagowała na wołanie. Znalazła sie w końcu ale wtedy jak sama chciała. Od jutra przestaje wychodzic ze mną poza ogrodzenie. Quote
Monday Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 AnnaA, ogłoszenia są chyba stale odnawiane... Ja allegro zrobiłam, przestawiłam wyróżnione allegro z Rudej na Dorkę (mam nadzieję, że wszystko pozmieniało się, bo ja cały czas widzę zdjęcia Rudej...ale Lilith pisała, że widzi zdjęcia dorki). Nie mam jeszcze swojego komputera :(, ale jak tylko zwrócą mi go to odnawiam wszystkie ogłoszenia, Dużo ogłoszeń jest wystawionych na miesiąc i na mniej uczęszczenych witrynach nie znikają tak szybko na dalsze strony. Warto na gumtree robić w miarę często ogłoszenie... Doreczko, nie sprawiaj Ani kłopotów... Postaramy się jak najszybciej znaleźć ci domek. Quote
Monday Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Sprawdziłam, wyróżnione allegro Dory jest poprawne. Wejść 257, jeszcze 9 dni do końca. Może komuś się spodoba? Quote
Ammounie Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Dorciu cudownego, kochającego domku najszybciej jak można! Quote
Recommended Posts