Jump to content
Dogomania

Stary OZZY, w drodze do Kiku, czekamy na wiesci :!!!!!

Recommended Posts

Posted

Ludziska spieszmy się... kolejna - 11letnia - psina za TM - Beri, który rokował tak dobrze.....

• a wiecie jaka jest sytuacja Ozzy'ego.....

Ania, co z badaniami Ozzusia?

• Replies 577
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pusto dzisiaj u ciebie pieseczku.... Ja mimo,że nic nie piszę to codziennie zaglądam na wątek i modlę się żeby jak najszybciej uzbierała się pełna kwota deklaracji,bo przecież on długo czekać nie może.... Ja niestety jestem otoczona takimi ludzmi,że jeżeli komuś zasugeruję czy mógłby wspomóc finansowo biednego psiaka to każdy robi wielkie oczy,puka się w głowę i mówi żebym się nie zajmowała głupotami :angryy:.
    Jedyna nadzieja w DM.......

Posted

ja też nie wiem co by tu zrobić, rozsyłam zaproszenia i nic : (
    dawno nie widziałam tak zrezygnowanego psiaka jak Ozzy, nie rozumiem czemu nie wzbudza zainteresowania...

Posted

Oki Ciotki, to je deklaruje 25 zl miesiecznie, przez okres 2 lat. Nie wiem jak pozniej ... Staly przelew moze isc od lutego ....

Do schroniska zaczne przejezdzac mam nadzieje max za 2 tygodnie, podwedze kamere mojemu tz, bo ma cyfrowa i postaram sie nakrecic go. No i oczywiscie obfocic ....

Posted

Dzieki Asiu.
    Badania będą w tym tygodniu, poprosiłam ciocię Karolinkę-Jasiosławinkę, bo ona ma samochód i jak będzie mogła sie przed południem wyrwac z uczelni i przyjechać, to przy pomocy Hani weźmie Ozzego na badania na Janosika.
    Beatko, nie wiem, czy dostałaś ode mnie maila-przesłałam Ci odpowiedź, którą dostałam od wirtualnej opiekunki Ozzego.
    Ta pani płaci na razie co m-c na konto schroniska 40 zł , zapytałam ,czy będzie mogła wspierać Ozzego , gdy będzie w hotelu i odpowiedziałą mi:
    [FONT=Arial]"Hej,[/FONT]
    [FONT=Arial]oczywiscie ja bardzo chetnie pomoge z calego serca :(((((, teraz przelewam na Ozzyego 40 zl miesiecznie, od lutego moge dodatkowo przelewac jeszcze po 30 zl co m-c , gdzie to zglosic?musze sie tam zalogowac?ja bardzo chetnie pomoge, sprawa Ozzyego mnie bardzo martwi :((("[/FONT]
    [FONT=Arial][/FONT]
    [FONT=Arial]Co prawda wiecej ta Pani sie nie odezwała, ani nie zalogowała na Dogo, wiec nie wiem , jak to traktować- Beatko, może napisz do niej jeszcze maila, a jak chcesz , to podam Ci do niej telefon SMS-em.[/FONT]

Posted

Aha i jeszcze 1 ... Nie znam sie na tym za bardzo, ale mozeby zrobic jakies bazarki na niegoi .... Sprzedaje ciuchy wertusa, mam troche rzeczy na wyprzedazy, moglabym dac na niego jakies spodnie, koszulki, tylko nie umiem robic tych bazarkow .... Jesli to dobry pomysl, to moze sie do mnie ktos odezwie. Mam w domu manekina i moglabym porobic foty na nim ... Niee sa to moze jakies super rzeczy, ale nowe z metakami, gdyby dodac do tego jego historie to moze by sie sprzedaly ....

Posted

A szczerze, to ja bym wolala, zeby ta pani przestala placic te 40 zl na schronisko, tylko dawala na jego hotel, to byloby duzo lepsze rozwiazanie ....
    Betta uwierz mi ze na foceniu sie nie skonczy .... Ozzy wkrotce mnie pozna, juz ja sie zajme nim, bedzie dostawal witaminki gotowane jedzonko, nie takie psiaki udawalao nam sie z Ania tak wlasnie doprowadzac do lepszego stanu ....
    Dlugi czas byla sama, ale teraz wracam, wiec nasze onuski znow zaczna miec 4 a nie 2 rece do pomocy ;)

Posted

Aska25, ja mam nadzieje że do 2 tygodni to Ozzy juz bedzie u Kikou.... ale miło że ktoś sie tam boroczkami zajmuje : )

na bazarkach tez sie zupełnie nie zanm...ale mysle że kazdy pieniądz sie przyda, bo cos czuje że leki dla Ozzego wyjda drożej niż policzyłam... w kazdym razie priorytetem jest uzbieranie 350 stałych deklaracji

Aniu czekam na nr tej pani na PW : )