Jump to content
Dogomania

Stary OZZY, w drodze do Kiku, czekamy na wiesci :!!!!!

Recommended Posts

Posted

Betta - a ja bym zbierala od 1 szego lutego .. zeby sie nazbieralo w skarpecie dla Ozzy...nawet jakby dopiero w marcu na przyklad jechal gdzies biadulek....to juz by cos w tej skarpecie miala "na zas", tak zrobilismy z Olkiem i juz w tym tygodniu jedzie chlopak do hotelu...

Swoja lutowa przesle do Nikusia i jak bedzie trzeba to on Ozziemu wplaci.

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do lutego całej sumy raczej nie uzbieramy, obyśmy ja w ogóle w lutym zebrali zęby móc go wysłać... Nikt nie podejmie decyzji żeby go spakować jesli nie będzie całej sumy ! pomysł mam taki: żeby zaczac wpłacać kiedy bedzie powiedzmy 300 zł czyli będzie brakowało 50 zł stałej deklaracji.... wtedy zdaze wyslac wszystkim info o tym ze wplacamy pierwsza rate,
wiem Emi, że zalezy Ci żeby to szybko przebiegało i szybko staruszka posłac do hotelu, ale do czasu kiedy cała suma sie zbierze może sie wiele zmienić

Posted

Betta - nie, nie tak....

ja po prostu mysle ze mu wysle te moje i corki deklaracje na luty jak mialam wyslac i w marcu juz bedzie mial wtedy jakby rownowartosc 2 miesiecy ode mnie i od corki bo na pewno na cos bedzie to potrzebne (jedzenie, transport czy cos)

ja chyba zle tlumacze...

zmeczona jestem troche...

Posted

W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIE WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA
ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!!
Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju)
PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!!

Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!!

To apel EMIR, ja też się podpisuję czterema łapami, kto jeszcze ???
Podaj dalej !!!!! tyle możesz

Posted

Kaikaicezar - dziekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ale sie betta ucieszy jak z zebrania wroci:D

Ozzy to tylko Ci misiaku 130 stalych brakuje?

zacznij sie chlopak pakowac wiec..... :D

Posted

nesca poszukuje onka dla rodziny - której po 2 dniach adopcji :odebrała psa poprzednia właścicielka / rozmyśliła się/
domek super - dzieci płaczą/ miasto Lubliniec/
zainteresowanym mój tel.kon. 0604253456

Posted

kurcze....może Ozzy w końcu podniesie ogonek do góry! dzięki dobre duszyczki ! :)

wiedziałam że dziewczyny ze śląska pomogą : ] nie bardzo wiem co zrobic z tak wysoka deklaracją - Sabina02 dzięki dobra kobieto.... dogadam jeszcze kwestie Twojej hojnej deklaracji z olgaj i ania bo tu miałyśmy pewne założenia....hmm

Posted

jeeeeah ! param pam pam ..... cudownie kobitki : )

Ania i Kajber, widzisz co tu się dzieje? kiedy Ozzy ma te badania diagnostyczne? za chwile będzie trzeba go spakować !

Posted

Betta napisał(a):
Sabina02 dzięki dobra kobieto.... dogadam jeszcze kwestie Twojej hojnej deklaracji z olgaj i ania bo tu miałyśmy pewne założenia....hmm

Betta, dostalam Twoj PM. Nie potrzebnie sie martwisz, spokojnie zapisz mnie na 50 zl. Dam rade, wszystko przemyslalam. :lol:

Jesli potrzebujesz referencje, to chetnie podam Ci watki psow na ktore wysylam pieniazki.

Posted

; )

Kobito, dla mnie referencją jest liczba twoich postów i uwierz mi, ze akurat tego, czy Ty przemyślałaś 'sprawę' jestem pewna..... chyba mnie troszku źle zrozumiałaś.....

Posted

Betta napisał(a):
; )

Kobito, dla mnie referencją jest liczba twoich postów i uwierz mi, ze akurat tego, czy Ty przemyślałaś 'sprawę' jestem pewna..... chyba mnie troszku źle zrozumiałaś.....

Dobrze, jesli wolicie mniejsza kwote, to niech bedzie 30 zl. Jak bedzie trzeba to dorzuce cos jeszcze jednorazowo. :lol: