ewatonieja Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 no własnie wygląda to podejrzanie zostawiam bez odpowiedzi Quote
Betta Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 kurde, skad wy wiecie takie rzeczy? ja to jednak mało wiem, albo nazbyt ufam ludziom... Ania i Kajber, co z odzewem z niemiec? Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 .. bo tu gdzie mieszkam takie przekrety sa na porzadku dziennym.... Quote
ewatonieja Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ozyy szuka swojego człowieka sprawa pilna! Quote
Ania i Kajber Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Betta napisał(a):. Ania i Kajber, co z odzewem z niemiec? Cóż, Mariola na razie tylko pyta, nawet dość szczegółowo - o wymiary i leki, jakie bierze, nie wiem, czy mają "interesantów" czy tylko zbierają pełne informacje... Quote
Emigrantka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Dobra, gadu gadu ale.... Czy sa jakies deklaracje na Ozzy? Nic nie widze na pierwszej stronie? Czy ma ogloszenia i gdzie? Czy jest oglaszany po dogo na innych watkach? Jak mysle o tym jego smutnym pysiu i zwieszonej glowie to spac nie moge. To psisko trzeba wyciagac i to szybko.... Quote
Emigrantka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Acha widze te deklaracje na pierwszej stronie - moze ktos zmienic kolor/grubszym drukiem to zrobic zeby sie rzucalo w oczy? Bo ciezko to znalezc w dlugim tekscie.... Psie dziecko w moim banerku ma bardzo kolorowa pierwsza strone z lista (kliknijcie moze bo ciezko mi wytlumaczyc o co chodzi) i rzuca sie w oczy jak ktos na strone wchodzi, szybko nam sie na niego zbiera i juz lada moment bedzie wyciagany a biedny Ozzie tak bedzie siedzial w tym schronie? Nie moge edytowac pierwszego postu, moze ktos to zrobic? dzieki. Trzymaj sie Ozzie.... Quote
figanadrzewna Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 ehh, ileż biednych staruszków zostaje tak podle porzuconych. Wciąz zadziwia mnie ludzka podłość. Zapisuje sobie i coś tam w lutym postaram sie dorzucić grosza. Quote
Emigrantka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 No.. a ja ciagle jakos na On-kowate wchodze, nastepna bida: http://www.dogomania.pl/threads/177454-Kolejny-ONek-w-tragicznym-stanie-Stary-A-lepy-bez-szans-na-dom Ozzy poczekaj jeszcze troszke przystojniaku.... Moze cos sie tu ruszy dla Ciebie... Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Co z tymi deklaracjami? Kto bedzie zbieral? Potrzebne info na 1szej stronie...... dzieki Ozzy trzymaj sie chlopak.... Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Cantadora mi odala link do hoteliku u Zuzi, moze tu? http://www.dogomania.pl/threads/138597-HOTELIK-u-zuziaM-12-nowych-kojcA-w-zostalo-6-miejsc-dla-starszych-suczek Quote
figanadrzewna Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 znam tą słabość do ON-ków, najchętniej wszystkie bym przygarneła. Być może do Zuzi pojedzie nasza Atena, można by próbować staruszka tam umieścić Quote
Betta Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 kurde.... fajnie wygląda to u Zuzi... z maleńkim ale... Ozzy z jego stawami w zimie w budzie...nie wiem nie wiem.... ktoś tu polecała jeszcze taki dla staruszków http://www.dogomania.pl/threads/175373-Domowy-hotelik-tylko-dla-staruszkA-w tylko kikou nie pisała nic o kosztach...ale zaraz do niej esa wyśle.... no i zapytanie czy ma schody bo to wiadomo że też kiepściutko.... i wtedy zadecydujemy ALE CO WAŻNE kiepsko z deklaracjami powiedzmy że koszt utrzymania będzie to 350 zł + artrofos dla ozzego 30 zł/mc = 380 zł /mc mamy: Betta : 20 zł (stała deklaracja) Emigranta : 25 zł (stała deklaracja) Tomasz z Łodzi : 50 zł (do kwietnia) +to, co zostało z funduszu muszkieterów <?> + jednorazowa wpłata Kajetana z Poznania <?> - potraktujmy to jako stałą deklarację do końca roku na 15 zł razem 60 zł potrzeba jeszcze 320 zł !!!!!!!!!!!!!!! uwierzyłam w to forum... weszłam i nie myliłam się ...sami wariaci pomagający psiakom.... czemu tylko na wątku Ozzego tak mało się dzieje ????????? Ania i Kajber, zmień prosze temat na OZZY zbiera na hotelik.... resztkami sił (i napisz co tam u niego) Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Betta'] Ania i Kajber, zmień prosze temat na OZZY zbiera na hotelik.... resztkami sił (i napisz co tam u niego) I kniecznie wyrazniej te deklaracje (innly kolor, tlusty druk ietc) na pierwszej stronie umiescis,,,,, Ozzy trzymaj sie Quote
obraczus87 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Deklaracje musza byc widoczne na 1 stronie, kwota poszukiwana rowniez. Niestety, Ci wariaci są na wątkach, gdzie sie sporo dzieje. Trzeba reklamowac Ozziego, poswiecic sporo czasu na wysylanie PW z zaproszeniem itd itd. Zaden watek sam z siebie sie nie rozkręca w stopniu wysokim :( Quote
Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 NO wlasnie.. a jak tu 3 osoby zagladaj to Ozzy bedzie tak dalej sam siedzial z tym spuszczonym lebkiem :( Biedaczysko, do gory chlopak... Quote
figanadrzewna Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 trzeba wątek mocno reklamować, uda się....no kurcze musi, prawda? tu przykład Groma, długo długo nic, a jak się ciotki zleciały to natychmiast wylądował w magicznym miejscu http://www.dogomania.pl/threads/133889-Grom-sparalizowany-strachem-tak-zyje-od-trzech-lat-Pomocy Quote
figanadrzewna Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 jeszcze tydzien będę miała wycięty z życiorysu, jesli dobrze pójdzie. Potem ogarnę się z dogo, pomyślę ile przeznaczyć na naszego staruszka. Żal mi go bardzo Quote
Ania i Kajber Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ozzy w schronie bez zmian, na szczęscie ma chociaż cieplo. Czy któraś z Cioteczek mogłaby zadzwonic do tego hoteliku pod Legnica ( kikou pisała chyba na wątku, że ma ograniczenia z netem i prosi o kontakt tel. , podała numer) i dowiedzieć sie o warunki pobytu,cenę i fakturę? Betta,ponieważ ja tez mam ogranicziony dostęp do netu, czy mogłabys zedytowac swój 3-ci post i prowadzic rozliczenia deklaracji- najwyżej będą w 3-cim poście a nie w 1-szym, a ja napisze w 1-szym poście, ze rozliczenia prowadzisz w poście nr.3 ?. Zmieniłam tytuł, tak jak sugerowałyście. Quote
obraczus87 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ania i Kajber napisał(a):Ozzy w schronie bez zmian, na szczęscie ma chociaż cieplo. Czy któraś z Cioteczek mogłaby zadzwonic do tego hoteliku pod Legnica ( kikou pisała chyba na wątku, że ma ograniczenia z netem i prosi o kontakt tel. , podała numer) i dowiedzieć sie o warunki pobytu,cenę i fakturę? Betta,ponieważ ja tez mam ogranicziony dostęp do netu, czy mogłabys zedytowac swój 3-ci post i prowadzic rozliczenia deklaracji- najwyżej będą w 3-cim poście a nie w 1-szym, a ja napisze w 1-szym poście, ze rozliczenia prowadzisz w poście nr.3 ?. Zmieniłam tytuł, tak jak sugerowałyście. Ja niestety dzisiaj koncze prace i bede dopiero w pon. Tak wiec jak nikt do tego czasu nie zadzwoni dajcie znac. Ponadto uwazam, ze mozna napisac do Kikou wiadomość na PW. Jak nie odpisze w ciagu weekendu to wtedy się zadzwonic. Takie moje zdanie. Quote
Betta Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 edytuje post w niedziele wieczorem... teraz mam przedsesyjny młyn... rozmawiałam z kikou, zgodziła się na bardzo korzystną ofertę 300 zł + oczywiście leki dla ozzego to nas wyjdzie w granicach 340-350 zł/ mc wcześniej troche źle policzyłam - poprawka - stałych deklaracji mamy 45 zł + rozłożone 150 zł od p. Tomasza da nam do końca roku 15 zł (razem 60zł) ... nie wliczam kwoty Muszkieterów (bo nie wiem ile), ani "jakiejś" kwoty p. Kajetana potrzeba 290 zł stałych PRZEMYŚLANYCH deklaracji (jednorazowe mile widziane ale one będa na zapas) ... bez stałych deklaracji nie ma co wysyłać psiaka do hoteliku, kikou ma 5 b. chorych piesków i nie stac jej na ewentualne dopłacanie do Ozzy'ego osobiście wolałabym mniejsze deklaracje w gr 20-30 zł , ponieważ jeśli taka osoba mimo wcześniejszej przemyślanej decyzji z jakiś ważnych powodów odpadnie to łatwiej będzie załatać taka dziurę niż 50-70-100zł PROSZĘ ZROBIĆ OZZY'EMU BANEREK Z INFO ŻE ZBIERA NA HOTELIK Quote
Emigrantka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Och, to dobrze ze znamy teraz jakies konkrety, dzieki Betta ze sie dowiedzialas, trzeba by to jednak wszystko na pierwsza strone jakims wytluszczonym/kolorowym drukiem wrzucic. Ja oczywiscie podtrzymuje swoja deklaracja stala miesieczna 25 zl od lutego, wiecej niestety nie moge... Ozzy trzymaj sie Quote
Recommended Posts