elmira Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Piękne są te sunie. Fajnie, że są wysterylizowane i żadne pseudo sie nie przyczepi :) Quote
Ziutka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='asiamm'] widzicie go??[/QUOTE] Nie...nie widać... Quote
luka1 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 jestem w kropce - powiedzcie jak rozciągnąć czego nie ma, czli jak zmieścić coś w czymś co nie istnieje. W Kauflandzie w Sochaczewie od dwu dni koczuje pies. Ktoś mu widocznie kazał czekac i pies czeka. Dziś dzwonią do mnie ludzie bo najprędzej Fundacja się nim zaopiekuje - nie rozumieją że jestem bezradna, nie nie mam gdzie go zabrać. Ludzie się tłumaczą , że mają już psa, jednego jedynego psa. A ja mam ich kilkadziesiąt "ale Pani jest Fundacją". Czy Fundacja jest cudotwórczą instytucją? Quote
malibo57 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='asiamm'] widzicie go?? O 18.51 ja widzę go;-) Quote
asiamm Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 bo już zrobiłam o inaczej ;) już nie zniknie Quote
Cantadorra Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Sunie przepiekne. Nie powinno byc problemu. Fajnie jakby migiem znalazly dom. Wygladaja na takie zadbane, ze nie powinny miec problemu ze znalezieniem dobrego domu! Trzymam kciuki. Quote
zozolina Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Witam jestem zakochana w Sofi....moze mi sie uda...pozdrawiam Quote
malibo57 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Witamy na wątku i Dogomanii:) Czekam na decyzję;-) Quote
Cantadorra Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Nie dziwie sie, ze jestes zakochana, gdybym nie byla zaowczarkowana, to na pewno bylby ktorys moj! Slicznotki kochane! Quote
Anashar Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Możecie je wrzucić na strone adopcyjną ONków www.owczarki.eu/jak Quote
*Gajowa* Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Sunie piękne z domkami nie powinno być problemu. Quote
luka1 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Rozliczenie wpłat wpisuję na pierwszej stronie, ale i tu podziękuję wszystkim którzy chcą pomóc psiakom Quote
luka1 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Uf, noc bez telefonów. Ciekawe ze głównie dzwonią ludzie z terenów wiejskich. Chcą psa do gospodarstwa. "Będzie sobie biegał luzem po podwórku. Łańcuch, boks? Ależ nie oczywiście" Dobra tylko ja już po wsiach jeżdziłam i trochę widziałam. Quote
malibo57 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Potrzebujemy pilnie wizytę przed adopcyjną w Bytomiu dla Sissi - dom "domowy";-) Napisałam do agabytom, ale ona rzadko bywa ostatnio na Dogo. Jakiś pomysł? Quote
luka1 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='*Gajowa*']Luka 1 wysłałam Ci pw .[/QUOTE] Przekazałam do Malibo57 - jesy głównodowodząca w tej adopcji - rozmawiała telefonicznie i raczej ten dom nie dotyczy "trojki". Quote
malibo57 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Właśnie posyłam tam zdjęcia i link do wątku oraz ankietę, aby zainteresowani wiedzieli, czego oczekujemy dla naszych podopiecznych. Quote
luka1 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 jak słucham gadki ludzi, którzy dzwonią w sprawie suczek to mi się odechciewa gadać.:angryy: Quote
malibo57 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 O tak! Dziś spędziłam jakieś 2 godziny na "wywiadach", ale moje rozmowy były przyjemne:) Quote
zozolina Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Witam serdecznie wszystkich psiarzy!!!!! jestem czekajaca na wizyte w sprawie SOFI !!!!!!!bedzie moja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kochana moja !!!!!!!!!!!!!sorki za głupty ale musiałam to komus napisac !!!!!!!!!!!!! tak sie ciesze ze niemozliwe to jest,pozdrawiam jeszcze raz cieplutko Quote
Cantadorra Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Ciesze sie, ze ty sie cieszysz zozolinko! :) Quote
zozolina Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Tak ciesze sie jak wariatka !!!!!!tylko mam nadzieje ze mieszkanko dla sofi a w przyszłosci negry lub herry sie spodoba odwiedzajacemu !!!!! Quote
Recommended Posts