Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem w kropce - powiedzcie jak rozciągnąć czego nie ma, czli jak zmieścić coś w czymś co nie istnieje.
W Kauflandzie w Sochaczewie od dwu dni koczuje pies. Ktoś mu widocznie kazał czekac i pies czeka. Dziś dzwonią do mnie ludzie bo najprędzej Fundacja się nim zaopiekuje - nie rozumieją że jestem bezradna, nie nie mam gdzie go zabrać. Ludzie się tłumaczą , że mają już psa, jednego jedynego psa. A ja mam ich kilkadziesiąt "ale Pani jest Fundacją". Czy Fundacja jest cudotwórczą instytucją?

Posted

Uf, noc bez telefonów. Ciekawe ze głównie dzwonią ludzie z terenów wiejskich. Chcą psa do gospodarstwa. "Będzie sobie biegał luzem po podwórku. Łańcuch, boks? Ależ nie oczywiście" Dobra tylko ja już po wsiach jeżdziłam i trochę widziałam.

Posted

[quote name='*Gajowa*']Luka 1 wysłałam Ci pw .[/QUOTE]

Przekazałam do Malibo57 - jesy głównodowodząca w tej adopcji - rozmawiała telefonicznie i raczej ten dom nie dotyczy "trojki".

Posted

Witam serdecznie wszystkich psiarzy!!!!!
jestem czekajaca na wizyte w sprawie SOFI !!!!!!!bedzie moja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kochana moja !!!!!!!!!!!!!sorki za głupty ale musiałam to komus napisac !!!!!!!!!!!!! tak sie ciesze ze niemozliwe to jest,pozdrawiam jeszcze raz cieplutko