KaRa_ Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 palma napisał(a):Naprawdę dobrze się zakamuflowałaś :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Nie widziałam Cię :-( :placz: :-( Stałam przy samej tasmie i robiłam Ci foty:lol: :lol: :lol: Quote
BooBC Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Może w Szczecinie będziesz :cool3: :cool3: :cool3: Quote
haska_12 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Palma to szaleje po wystawach, patrze :cool3: ;) :cool3: Quote
BooBC Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 No ba !!! Moje takie plany, ale czy będą spełnione to naprawdę nie wiem: SZCZECIN, KOSZALIN, ZIELONA GÓRA, ŁÓDŹ, POZNAŃ, GORZÓW, SOPOT, SŁUPSK :eviltong: :lol: :eviltong: Quote
haska_12 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Boogie gdzie kolwiek pojedzie - osiągnie sukces ;) :loveu: ;) Quote
BooBC Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Zobaczcie co znalazłam na stronie: http://www.metropolis-skateshop.pl/zdjecia/WDS2006/index16.html Jezu w tym się zakochałam !!! :loveu: :loveu: :loveu: : Z całego serca dziękuję autorowi/autorce tych fotek - są CUD MIÓD I ORZESZKI !!! :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: WIELKIE BUZIAKI MA ODEMNIE AUTOR :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Klaudia :-) Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 palma napisał(a):No ba !!! Moje takie plany, ale czy będą spełnione to naprawdę nie wiem: SZCZECIN, KOSZALIN, ZIELONA GÓRA, ŁÓDŹ, POZNAŃ, GORZÓW, SOPOT, SŁUPSK :eviltong: :lol: :eviltong: No Łódź to obowiązkowo:-D Quote
haska_12 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ten kto zrobił te zdjęcie, to chyba zawodowiec :loveu: Rozpływam sięęęę... :loveu::loveu::loveu: Quote
nathaniel Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ta dziewczynka nieźle sobie z psami radzi. Na wystawie w Zabrzu musiała zaprezentować whippeta (chyba sie w nazwi machłam), który nie chciał iść z nikim oprócz takiego chłopaka (masz tutaj zdjecie tego psa) , ale z nią poszedł :loveu: Gratulujemy i czekamy na dalsze sukcesy Boogi. Quote
haska_12 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ahh.. Kalina, każdy to powie :loveu: Ona jest BoSsSka !! :P Quote
samograj Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 "ŻAŁUJĘ, ŻE CIĘ ZNAŁAM ŻAŁUJĘ ,ŻE KOCHAŁAM" Ładna piosenka, prawda?? Znasz ją??? PIĘKNE FOTKI BOOGIE, trzeba obiektywnie stwierdzić, że jest to piękny psiak!!! Quote
BooBC Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Tak znam piosenkę, ale osoniście mi się niepodoba :eviltong: Wolę Sinead O'connor .... ale jeśli się nie mylę to bardziej pasuje do JESS :roll: Dziękuję za miełe słowa, teraz idę pisać e-mail do M.Miachalska aby było WIĘCEJ FOTEK !!! :loveu: :loveu: :loveu: Ależ ja upierdliwa jestem na te fotki :evil_lol: :lol: :evil_lol: Quote
samograj Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 palma napisał(a):ale jeśli się nie mylę to bardziej pasuje do JESS :roll: TAK, JAK ULAŁ!!! TO POSTARAJ SIĘ O BAAAAARDZO DUUUUUUŻO FOTEK!!!! BO JEST NA CO POPATRZEĆ!!!:loveu: Quote
WalentyNaa Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 To fakt Boogie jest sliczniusia :) i jeszcze raz gratuluje wygranej :) bo na forum chyba jeszcze nie skladalam gratulacji ;] Pozdrowienia :) Quote
ewelinabuck Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 fajne foty ale zapraszam jutro oj bedzie sie dzialo;) ;) ;) Quote
BooBC Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 WYPRAWA NA GÓRĘ Celem naszej wyprawy było piękne miejsce Ale za nim wyruszyliśmy czekaliśmy na Bucka .... "Czy to Buck ... !!!" ''Ehhh to nie on" "Buck'i, Buck'i ..... gdzie jesteś ?" "Czy to on ?!?" "Tak!!! To Buck - mój przyjaciel alascan malamut" "Witaj przyjacielu ... czeka nas nielada wyprawa" "Maszerowaliśmy tak daleko .... że aż ..... hey coś nie tak" "Aha! Że aż moja pani nierozpoznawała BC od malamuta :shock: " "Jednak wkońcu się opamiętała" "No cóż ... znowu w rękach Eweliny :eviltong: " Mówię Wam psy ze zmęczenia nawet nieszły na rafaelo 8) "Buck zobaczył coś w oddali" "Pędził, pędził ile sił w łapach :eviltong: " "Zmęczony padł na ziemię .... myślałam że coś mu się stało .... biegałam aby dać znak pani" "Zobaczyłam okropnego stfora który chyba zaatakowal Bucka" "Pędziłam aby dać mu w kość !!!" "Stanełam w twarzą w twarz z potforem .... a był nim aparat ... zapomniałam że Buck nie lubi gdy lampa błyskowa drażni jego piękne oczy " "Jak widać wszystko z nim ok" "A może nie do końca .... ?!?" "Czy on zawsze jest taki grzeczny ?!?" => ależ podejżliwa ta Boogie 8) "Ja to jestem grzeczna .... " "Proszę jakie ładne foto" "Nawet się w obiektyw patrzę ..... no prawie" Quote
BooBC Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 "Spacerowaliśmy po lasach" "Spacerowaliśmy .... mało powiedziane .... nawet Buck musiał biec" "Biegaliśmy razem .... tak daleko że ... " "że .... Czy ta moja pańcia zgłupiała ?!? AFRYKA :shock: " "I góry ?!? :shock:" "I mamy zejść :shock: No problem .... " "Ciekawe jak poradzi sobie pańcia z Buckiem :evil_lol: " "Gdy na dole łudzi Buska .... śliczny .... " "POSTUJ!!! :evil_lol: " "Zostało jeszcze tyle :evil_lol: " a się wredota zrobiła :eviltong: "No i Bakuś wygrał :lol: To mój przyjaciel :cool1: " "Jak pędzi do łabędzia ... :lol: " "No i pani sobie foto ze zwycięzcą dnia strzeliła" "A tu właścicielka tego cwaniaka :cool1: :eviltong: :cool1: " Pozdrawiam i ZAPRASZAM Quote
@NUL@ Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 HEJ!! Jestem tu od dzisiaj i akurat twoja galeria była na pierwszym miejscu, więc jestem. BARDZO PIĘKNA TWOJA SUCZKA, GRATULUJĘ SUKCESÓW:multi: Quote
BooBC Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 A dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Rul Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 naprawdę najpiękniejsze szczenię :loveu: ! Wielkie pozdrowienia :) Quote
Jess Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='palma'] Buck bieegnie :evil_lol: ! Stroma górka :evil_lol: :lol: :evil_lol: Ale jaka wysoka :cool3: W zime trzeba się tam przejść :loveu: Quote
ewelinabuck Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 hhahahahahhahahaha zdjecia debesciarskie ciekawe jakie atrakcje nam buck zrobi w nastepny taki spacerek;) Quote
Atena Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Super zdjecia!! Gdybym ja tak miała z kim i gdzie z moimi psami polatać:roll: ... bo im brak innego psiego towarzystwa:shake: "POSTUJ!!! :evil_lol: " Ha! Postój bo postoje:evil_lol: PS: albo mi sie zdaje albo ktoś trzeci robił zdjecia... łabędź? Quote
Recommended Posts