Jump to content
Dogomania

Galeria BC - szalona BV zaprasza na codzienną porcje fotek ;D

Recommended Posts

Posted

Buck przygląda się .....

A tu koniki, Boogie je do nas przywlokła :razz: :lol: :razz:

Piątka za dobrze wykonane zadanie :)

Ja i konik :lol:

:loveu: :loveu: :loveu: MIŁ0ŚĆ :loveu: :loveu: :loveu:
;) Ta z białą grzywą to Kolizja ;)

......

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:) Sesja na kamieniu :)

Obrażone :eviltong:

Zgoda ?

Jasne że tak :loveu:

Boogie

;) A tu właścicielka galerii ;)

palma

JESS

Autorka większości zdjęć w tej galeri
&
jej modelka
:loveu: :lol: :loveu:

Na koniec widoczek

POZDRAWIAMY
&
:loveu: ZAPRASZAMY :loveu:

Posted

[SIZE=6][SIZE=6][SIZE=6][SIZE=6][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32]:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32]:) :) Dostałyśmy potwierdzenie
na
! światówke !
Mamy numer
329
[SIZE=6][SIZE=6][SIZE=6][SIZE=6][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32]:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=#9acd32]:) :)

Posted

palma napisał(a):
Nie mogę wybrać zdjęcia :oops: Wszystkie są piękne, proszę mi jakieś wybrać :)

Ty maly leserze :mad: :evil_lol: Dobra,zaraz wybiore jak znajde moja galerie bo gdzies spadla na szary koniec :cool1:

Posted

palma napisał(a):
W zwykłym paint'cie, trochę wyobraźnie wystarczy :eviltong: :eviltong: :eviltong:

ale jakim sposobem? Po prostu zamalowujesz dane zaznaczenia?? I tyle?? wow.. przeciez to wyglada jakbys uzywala jakiegos nadzwyczajnego programu!

Posted

:watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy:
Obraziłam się !!!
Wstawiam filmiki a wy mi o grafice
:watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy:

ZAPRASZAM DO TOPICKU POŚWIĘCONEGO ANIMACJĄ!!!
KLIK

Posted

[quote name='palma']

Obraziłam się !!!
Wstawiam filmiki a wy mi o grafice

ZAPRASZAM DO TOPICKU POŚWIĘCONEGO ANIMACJĄ!!!
KLIK

To trzeba bylo powiedziec ze jest taki topic bo ja nic nie wiedzialam,wtedy tam bym fotki wstawila ;) A filmikow nie ogladalam bo jestem w pracy i nie mam jak,ledwo na dogomanie mam czas wejsc :oops:

Ps.To sie chyba pisze ANIMACJOM :eviltong: