bellatriks Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Karolinko, nie obrażaj się :calus: filmiki są cudowne:loveu: :loveu: :loveu: Boogie piekna panienka:cool3: Quote
Olynda Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Karolinka filmiki swietne... boogie coraz lepiej sobie radzi i jest nadzwyczaj szybka PS.- nasz tor w budowie :) :evil_lol: Quote
BooBC Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Ale nie wiem czy jest sens, przecież na wiosne już będzie na wybiegu ... :) :) :) A teraz zima i tak z psami taki kawał a później je mączyć agility :roll: :roll: :roll: ============== Nie wiem czy pisałam, ale Boogie miała chorą łapke, teraz już jest wszystko ok ======================== To rozumiem że czekacie na foty i filmiki :razz: :lol: :razz: Quote
Kamila Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Ja dopiero teraz ogladnelam filmiki z poprzedniej strony :evil_lol: i czekam na nastepne :lol: Quote
Olynda Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 karolka ale wiesz ze ja cie przecierz nie bede zmuszac ja cie tylko ,,zpraszam,, i mowie że jest taka możliwość że jezeli cchesz to mozesz chodzic czasem ze mną. w gruncie rzeczy to nie jest tak daleko :) bardzo przyjemna drga :) ale oczywiscie jezeli niecche to nie musisz Quote
BooBC Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Ja mam chuste ale kto inny może chce !!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33040 =========================================== Dziękujemy Olci&Tashy że nie życzysz nam sukcesów na światówce. :placz: Mam nadzieję że jest ktoś kto będzie trzymał za nas kciuki :loveu: Dzisiaj będą JESIENNE FOTECZKI Quote
haska_12 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Ja będę trzymać kciuki !! A gdzie się podziewają te foteczki ??? :> Quote
bellatriks Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 właśnie? Gdzie foteczki???:mad: :mad: :mad: a kciuki trzymam jak najbardziej.. no kurcze, chcialam wstawic emote, ale Google Toolbar jakies blokuje mi wszystkie pop-up'y:placz: :placz: :placz: Quote
Olynda Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 a kto poiwedział że nie zycze... :crazyeye::roll::mad: zycze ale czy musze o tym pisac zeby ci to udowodnić ?! ty przecierz to wiesz... :razz:;) Quote
BooBC Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Nie chcę się kłócić :roll: :roll: :roll: [quote name='olcia&tasha']kurcze szkoda jak go osiągniesz to zakochasz sie w sobie Fotki ładują się na kompa :multi: :multi: :multi: Przed wczoraj byłam z Boogie u Bucka i Chapsa ale się wyszalały psiaki :evil_lol: :lol: :evil_lol: Wczoraj byłam u Amaruca, ludzie to świnie :shake: :-( :shake: Jak wracałam to złapał mnie ogromny wiatr i drzewa się obok przewracały, Boogie nie chciała iść, myślałam że nie dojde do domu. Cały czas wiał wiatr i deszcz ostro zacinał ... ================================================ ,,NIEWAŻNE JAK DŁUGO ŻYJESZ ... WAŻNE JAK ŻYJESZ" Amaruc Borderland ['] Quote
zpr Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='palma']Dzięki!!! :buzi: A o to foteczki..... klisza: A kto robi takie superanckie filmiki? Quote
BooBC Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 :loveu: Foteczki Bogusiowej :loveu: Agility: Kładka Hop ! :multi: Zaliczamy strefy :multi: No i jeszcze postawa bo niedługo wystawa [SIZE=3]Złapie ją i je zoom Co ten dziwolong tu robi :roll: Lopezik :loveu: Boogie zoom Wiewióra chodź !!! Wejde na sam szczyt Albo dam Ci buziaka Co tam ?!? Kto tam ?!? Dalej, dalej !!! A że mi się spieszyło, na smyczy teraz :-( Pozdrowienia dla Tomka & Samograj & Bit'a & Kamili & Bellatriks fotki dedykuję właśnie im Quote
Kamila Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ale skok :crazyeye: Sliczne foteczki :evil_lol: Quote
BooBC Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Jak mogłam zapomnieć w dedykacji o Kamili :wallbash: :wallbash: :wallbash: Quote
Kamila Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 palma napisał(a):Jak mogłam zapomnieć w dedykacji o Kamili :wallbash: :wallbash: :wallbash: No wlasnie jak? :mad: :mad: :mad: Quote
ewelinabuck Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 sliczne fotunie kiedy wpadasz na agility do mnie?????????????????????????????????????????????;) Quote
bellatriks Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Dziękuję Karolciu (mogę tak do Ciebie mówić?), śliczne foteczki:loveu: :loveu: :loveu: wyścisjak Boogie ode mnie :buzi: Quote
MoniŚ Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ale skoczna z niej panienka :loveu: ! :buzi: Quote
BooBC Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Natalia jasne że tak :loveu: :loveu: :loveu: Ewelina no nie wiem ... ja zawsze mogę iść, napisz na pv kiedy Ci pasuje Kamila .... ja tu całą dogo powinnam wypisć :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BooBC Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Amatorskie zawody agility Zgłoszone psy: * alaskan malamut - Buck * border collie - Boogie * pudel średni - Chaps o dalszych zgłoszeniach będę informowała Termin zawodów: 5 listopada 2006 godzina - 12.00 Czy interesuje Was coś więcej mili państwo :cool3: Quote
WalentyNaa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ja po zapoznaniu sie blizej ze szczegolami zawodow rozwazam uczestnictwo mojej Berdusi :P byloby smiechowo :cool3: Quote
BooBC Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Agility - informacje organizatorzy: palma & Ewelinabuck sędzia: JESS miejsce zawodów: wybieg dla psów przeszkody: palma & Ewelinabuck zgłoszone psy: * alaskan malamut - Buck * border collie - Boogie * labrador - Berdy * pudel średni - Chaps Co jeszcze :razz: :roll: :razz: No a kciuki trzyma: DOGOMANIA :evil_lol: :cool3: :evil_lol: Quote
Recommended Posts