BooBC Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [SIZE=6]Boogie & Buck & Chaps Kapliczki Witamy w naszej galerii ! ! ! Zapraszamy na Kapliczkową wyprawę ! W wyprawie biorą udział: JESS Ewelinabuck Palma Boogie Chaps Buck To właśnie są kapliczki No to tyle ... idziemy dalej ... Tu jestem ja i moji qumple Buck i Chaps, a na uwięzi trzyma nas palma :diabloti: Paticek dla Wsistkich którzy nas odwiedzają:loveu: :loveu: :loveu: To ja i Buck :loveu: Odpoczywamy w cieniu drzewa ;) Po czym zabieramy się do roboty w polu :diabloti: Do czego Nas oni nie zmuszają ... dogomaniacy :roll: Słońce razi ... Jęzor na wieszchu A do tego cały nos w piachu Jaka ja brudna, aż wstyd Gdy znów zaganiali mnie do roboty .... Do akcji wkroczył Buck Skoczyłam kilka razy ... Po czym zwiałam W oddali było tylko słychać ,,ZBIEGOWIE !!!" Quote
BooBC Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Nareszcie można oglądać świat ... ... i czwiczyć akrobacje To Ewelina ... jedna z nich ... ... tych dogomaniaczek które gonią mnie do roboty .... Chaps'iu czysty I brudnawy U Back'a i Chaps'a w ogródku Nawet nie wiecie jakiego moja pańcia torta dostała ... ... ja oczywiście obeszłam się smakiem Buziak dla Bucka na dowidzenia ZAGADKA: Kto zgadnie czyj to nosek dostaje foteczke :razz: Quote
BooBC Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 :eviltong: Kilka makro na konkurs :eviltong: Quote
ewelinabuck Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 swietne fotki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a juz myslalam ze nie wstawisz:p spacerek sie udal troche mokro bylo:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: hmmmmm a czyj to nosek?????? chyba mojego wilkowatego potfora:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: musimy spacer powtorzyc w wiekszym gronie;) Quote
Klaudia:-) Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 no wkońcu doczekałam się fotek Boogie,jak ona wyrosła i strasznie się zmieniła,teraz poprosze o jakies fotki z treningow,a najlepiej filmik Quote
Anza&Hacker Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Dzięki Palma za foty:loveu: Boogiemu podziekuj ode mnie za patyczek:razz: ...a nos jest Buck'a - w każdym razie tego pociągowca połnocy!:cool1: ...a jeszcze taki off topic - nie dałaś mi wyniku testu:-( Quote
haska_12 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Ojojoj ;] Ale ta Boousia wyrosła :) Ale wy mali w porównaniu do tego mamuta :razz: Quote
HuSkYdIaNa Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='palma']:eviltong: Kilka makro na konkurs :eviltong: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: piękne!!!artysta z Ciebie Karolino te foty są pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęękne strasznie mi się podobają!!:razz: :razz: :crazyeye: :crazyeye::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a może więcej takich porobisz plissssssssssssssssssssssssssssssssss Quote
BooBC Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 :) Wszystkie foty na konkurs :) Pomóżcie mi wybrać 5 najlepszych Pozdrawiamy Boogie & palma Quote
Anza&Hacker Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='palma'] Ja bym wybrała te pięć - wybrane metodą odrzucania tych mniej wyraźnych, mniej udanych itp. aż zostało 5:p Poza tym czekam na zdjęcia Boogie'go:mad: i przypominam, że nie dostałam jeszcze wyniku testu:-( Quote
bellatriks Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Karolinko jesteś bardzo uzdolniona fotograficznie:multi: I buziaczki dla Boogie:loveu: Quote
BBeta Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='palma'] Mi się osobiście te 5 najbardziej podoba ;) A na jaki konkurs sa te fotki jeśli moge wiedziec ?? Quote
BooBC Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 To jest konkurs między gimnazjami w naszy powiacie ;) Quote
BooBC Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Dziękuję Dzisiaj wybieramy się na nasze agility i będą foteczki ;) Quote
bellatriks Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 to ja jeszcze tylko mam nadzieje, ze te foteczki rowniez beda dzisiaj:razz: Quote
BooBC Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Wczoraj nie byłam, poszłyśmy z dziewczynami dzisiaj na stadnine, jak Boogie wysuneła za końmi :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Biegała w kółko i one uciekał kawałek, gdybym Bogusiowej nie zawołała to by je zagoniła do stajni, ale bałam się bo większości koni nie znam. A fotki jutro, bo dzisiaj nie mam siły i czasu :-( :-( :-( OBIECUJĘ JUTRO !!!! Quote
Anza&Hacker Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 No to ja czekam no fotki:cool3: i na wynik mojego testu też:-( Quote
bellatriks Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 "Jutro" już przyszło i przemieniło się w "dzisiaj":cool3: Karolcia dawaj fotki zanim "dzisiaj" przemieni się we "wczoraj":lol: Quote
nathaniel Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Palma To koniecznie :loveu::loveu: (jaki masz zoom?? :oops:) Quote
MoniŚ Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Piękne! I śliczne zdjęcia Boogie - ale panienka wyrosła! :cool3: Quote
BooBC Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 :-( :placz: :-( :placz: :-( :placz: Mój komputer był chory :placz: I teraz jestem w szkole, ale tu nie mam fotek :placz: Jak wrócę do domu to mam nadzieję że już będzie działał komp :loveu: Nathaniel mam zoom x3 ;) Quote
nathaniel Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 A ta waszka się Ciebie nie bała? :loveu::loveu: Ja też mam x3 , ale boję się owadów :oops: Quote
BooBC Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 No ba !!! Jak mogła się bać palmuni :lol: :evil_lol: :lol: Wstawiam fotki !!! ZAPRASZAM JAK WRÓCĘ Z BUDY :p Quote
BooBC Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Foteczki: Bogusiowej & przyjaciół :multi: Dorobiliśmy się własnego toru agility :multi: Na zdjęciach: Chaps Tasha Boogie Boogie Razem Nie może obyć się bez filmików: Boogie Tashy filmu nie ma Chaps Nasz klub wybrał się na ... nie na kapliczki ... dostarczamy Wam nowych wrażeń !!! Wybieramy się na Stadnine Buck zaprasza do oglądania (jak widzicie znowu coś nowego) A tu Boogie chciała biegać .... :cool1: Bogusia :loveu: Najwyższy czas uganiać się za ... :evil_lol: KOŃMI :evil_lol: Quote
Recommended Posts