BooBC Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 O to bardzo dobrze :) Foteczki mamy :D Quote
kalina. Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Palma naprawdę wielkie brawa dla Ciebie i Boogie! Masz więcej fotek siebie&Boggie:)?. Quote
BooBC Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Mam mam przeklejam od Ewelinki ;) W pociągu z naszym towarzyszem :multi: I na stacji z rozetką :loveu: Jak mój aparat będzie miał ochote (jakoś nie ma ochoty wrzucić fot na kompa :mad: ) to będzie wiiiieeeeleeee foteczek! ZAPRASZAM!!! Quote
BooBC Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 WORLD DOG SHOW BOOGIE ze Sfory z Krasnego Boru przygotowania suki Z Czech Z Włoch [SIZE=3] [SIZE=3] [SIZE=6]porównanie Mina zwycięzcy :eviltong: [SIZE=6];) Z nagrodą ;) Młody prezenter Quote
BooBC Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Ogółem Border Collie [SIZE=5]RING HONOROWY [SIZE=6]Sesja Quote
bellatriks Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Witaj, Karolinko! Na wstepie chciałam przeprosić za tak długą nieobecnośc w galeryjce i przekazać Boogie spóźnione gratulacje (no, lepiej późno niź wcale):D Zdjęcia cudowne, pięknie się razem z Boogie prezentujecie.:razz: Quote
haska_12 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ja też gratuluje! :loveu: => Ale ja szybka :shake: Quote
BooBC Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Bardzo dziękuję :loveu: Tylko tak foty chcieli a tak mało Was :-( Quote
haska_12 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Pies większy od niej :evil_lol: Eheh ;] A Boogie jeszcze raz gratuluję, śliczna psica, już z sukcesami :razz: Quote
kalina. Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Palma fajny baner i avatar tylko w banerku troszke napis nie widoczny ja żałuje że z Perłą nie pojechałam nie mogłam:placz: .Zdjęcia robione z komóry:eviltong: ?. Quote
Atena Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Jaka wielka rozeta:crazyeye: :razz: Gratuluje zwycięstwa:multi: Quote
samograj Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 CZEŚĆ PALMA!!! MIŁO MI BYŁO CIĘ POZNAĆ W REALU, I JESS I PRZEDE WSZYSTKIM BOOGIE-rysowałam najładniejsze szczenię POZNAŃSKIEJ ŚWIATÓWKI!!!:multi: :multi: :multi: WIELKIE GRATKI!!! TEŻ MIAŁAM OKAZJĘ POPARADOWAĆ NA RINGU HONOROWYM, KAPITALNE WRAŻENIE, PRAWDA??? Quote
BooBC Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Masakra, nogi miałam jak z waty, tyle ludzi a jak się wybiegało to fotoreporterzy foty pkali, a było ich trochę, również bardzo się cieszę że mogłam Cię poznać na żywo ;) Szkoda że nie mogłam Ci kibicować :-( No a na focie którą zacytowała samograj (z ringu honorowego) widać jak Boogie ciągnie do psów które już się ustawiały :lol: Quote
Kamila Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Palma-moje gratulacje dla was obojga!!! A tak wogole to ta psina mi sie strasznie podoba :loveu: Quote
BooBC Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Ten psina co Ci się podoba to Pirat :) :) :) Quote
JIM Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Boogie jest świetna! Podziwiałam ją na wystawie. Gratuluję zwycięstwa :lol: W ogóle to miałyśmy okazję się poznać.. nie wiem czy mnie pamiętasz, mówiłam ,że kojarze Ciebie z filmików z internetu [boogiczkowe szaleństwa]. :lol: :lol: Pozdrowki dla Ciebie i oczywiście Boogie. Mała pamiątka z wystawy: Quote
BooBC Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Pamiętam Cię :) :) :) Ale niewiedziałam tylko że masz nick na dogomanii, bardzo się cieszę że mogłam Cię poznac i bardzo dziękuję za pamiątkę :loveu: :loveu: :loveu: Zdjęcie suuper, a ten napis to w jakim programie :-o :oops: :-o Quote
JIM Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 O to fajnie, ze mnie pamietasz, bardzo mi miło :):) a napis w programie Adobe Photoshop 7.0... Boogie na wystawie była super! Moja ulubiona rasa to bc, więc juz w ogóle była extra:lol: Marze o borderku od ponad roku i rodzice są już prawie namówieni... a zdjecie super bo Boogie na nim jest :) Quote
bellatriks Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 palma napisał(a):Ten psina co Ci się podoba to Pirat :) :) :) Tak, to pies z NNL, czyż nie? Quote
BooBC Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Julix napisał(a):Marze o borderku od ponad roku i rodzice są już prawie namówieni... Trzymam kciuki aby się udało :) :) :) Natala naprawdę nie wiem :-( Quote
JIM Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Pirat to super psiak, wejdz na jego galerie http://www.bordercollie.fora.pl/viewtopic.php?t=545 świetne zdjęcia :) A Twoje kciuki Palma przydadza sie :lol: :lol: Quote
bellatriks Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 palma napisał(a):Natala naprawdę nie wiem :-( Tak, Never Never Land Blue Eyed Pirat właśnie się dowiedziałam:) Quote
KaRa_ Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 A wlasnie Palma a Ty mnie widzialas jak robilam Wam foty?:evil_lol: Quote
BooBC Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Naprawdę dobrze się zakamuflowałaś :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Nie widziałam Cię :-( :placz: :-( Quote
Recommended Posts