gonia66 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Malibo57 dala mi znać, że dziś też przelewa na konto Ivette 50 zł , więc też zapewne będzie jutro miała na koncie te pieniążki:)Czyli cała kwota na potrzeby Swiatusia powinna być jutro na koncie chłopaka;):):) Dziekujemy cioteczce Malibo:):) Quote
Lidan Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Dotarłam pierwsza :-) na wątek Światusia po kolejnej przerwie w funkcjonowaniu dogomani :hmmmm: Moja comiesięczna dyszka powinna była już pofrunąć do Światusia. Co słychać u psiaka? Czy wilgoć i ochłodzenie nie spowodowały pogorszenia samopoczucia Światusia? Jak jego łapki? Quote
xmartix Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Lidan zapytam, ale z tego co wiem nie wszędzie pada deszcze w Polsce tak, pieniądze dotarły już do Ivette Quote
gonia66 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Ja tu gadu- gadu, a zapomnialam, ze wczoraj doszły wpłaty dla Swiatosława;) jak już miałam je wpisać, to dogo padło na amen, i dzis mi "wylatało";) No więc tak: irenaka (od danka4u1)-33 zł gonia66- 5 zł Lidan- 10 zł OBECNIE WIĘC W SKARPECIE CHŁOPAKA MAMY ZGROMADZONE 360 ZŁ:):) Doszła też wpłata od Ukrytego Smoka:):):)(Smoku!!!!!!!Ogromne dziekuje!!!!:):), ale nie napiszę jeszcze jaka to kwota, ponieważ jestem w trakcie ustalania i czekam na PW:):) Dogo wczoraj nie chodziło, więc jak tylko ustale wszystko, napiszę o ile bogatszy jest nasz Światek:) Poki co- wszystkim pamietającym i kochającym Swiatusia- składam gorące podziekowania za wpłaty i serduszko dla Dziadziusia:):):) Quote
gonia66 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Lidan']Witam z rana światusiowe towarzystwo wzajemnej adoracji :-) Hihihihi;););).. Witam LIdziu, witam:) Znow dziś pierwsza jestes:) Będzie nagroda na koniec miesiąca;)Tylko nie widzę reszty "towarzystwa";) Muszę tu napisać, że jak widać Swiatuś ma spore grono ukrytych miłośników,Aniołow, którzy zdecydowali się mu pomóc i choć się nie odzywają tutaj z różnych przyczyn ;).:eviltong:..obserwują watek i czytają regularnie:D:D..za co Im wszystkim oczywiście bardzo, bardzo dziekuje:):) Donoszę jednocześnie, że własnie od takiego Anioła-Ukrytego Smoka, do skarpety Swiatusia wrzucam 50 zł:):):)SMokowi wielkie, ogromne dziekuję za zaufanie i dobre, kochające serduszko:loveu::loveu: Prosze xmatrix, o dopisanie kwoty na pierwszą stronke:):) Quote
gonia66 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='danka4u1']Witam, witam poranną porą. Usprawiedliwienia nie mam za poprzedni dzień, nawet nie byłam na wagarach !! Dogo mnie odstawiło od swej piersi i ciepiałam okrutnie, mając pkropne efekty odstawienne. Ale tak to już jest z uzależnieniami... Teraz chcialabym nadrobić zaległości we wizytach u Was TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI i adorowanych psiaków. Jako pierwszy- umilowany emeryt Światosław proszony jest na poobiedni spacerek. Pogoda lepsza. Łapki nie będą mokre i zdrówko nie narażone na szwank. A jakie wiosenne zapach ! Kto z nam idzie na wąchany spacerek ?NO oczywiście, że ja idę z Wami:):) JAkże bym mogla odmówić;) Danuś..a efekt odstawienny mialam dokladnie ten sam:D..chyba musze zacząc sobie dogo dozować;) inaczej w wakacje, jak wyjadę umre, a nie moge swojego Towarzystwa opuścić:):):);)NO, ale co się dziwic, tam, gdzie dobrzy ludzie są, tam ciagnie:):):)A jeszcze jak do tego są takie cudne psiunie do spacerowanka, to juz w ogole inna reakcja odstawienna nie jest mozliwa:):):) W każdym razie listę na dziś masz Danuś podpisana;) EDIT: Dziekuję za wpisanie stanu konta na pierwsza. AKTUALNY STAN KONTA ŚWIATUSIA, DZIĘKI KOCHANYM ANIOŁOM, WYNOSI 410 ZŁ:loveu::loveu::loveu: Możemy szaleć;):eviltong: Quote
xmartix Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 będę niedługo miała nowe świeże info od Światusia :) czekam na zdjęcia właśnie i już wkrótce będzie info i zdjęcia Pana Światosława :) Quote
xmartix Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Światuś pozdrawia cioteczki i wujaszków :loveu: Czuje się dobrze. Leniuchuje dużo jak to starszy pan. Oczywiście ma momenty że utyka na nóżki, ale są i momenty, że biega jak szalony po trawce. Pieluchy mu się przydają, bo często nie załatwia się na dworze, mimo że na spacery chodzi normalnie i wtedy musi w pieluszkę. oto zdjęcia: Quote
xmartix Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 dalsze zdjęcia sa piękne :loveu: ta trawka i te mlecze Quote
danka4u1 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Śliczny,maleńki psiak. Mądra minka podróżnika zwiedzającego - nomen omen- świat. Co dziaduleniek dostaje na utykające nóżki ? Dużo lepiej może nie będzie ze względu na podeszły wiek psiaka, ale nie może być gorzej.. Buziaki dla wszystkich sympatyków Świata i przede wszystkim dla jego kochanej Pani. Quote
gonia66 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='danka4u1'] Śliczny,maleńki psiak. Mądra minka podróżnika zwiedzającego - nomen omen- świat. Co dziaduleniek dostaje na utykające nóżki ?.Dokładnie to samo zdjecie spodobało mi sie najbardziej i chcialam je kopiować..a tu Danuś mnie zaskoczyla..:) Chociaz czy ja wiem, czy mnie zaskoczyłaś?? To już norma;) Towarzystwo WA musi sie rozumiec bez slów przecież:):) Swiatuś jest cudowny i nie wygląda w ogole na 17 lat!! MA taki "ciekawski" wzrok i minkę zdziwiona ciagle;):) SUper chłopczyk z niego i na dziadziusiato on naprawdę nie wygląda:):) Mlecze u mnie pod blokiem takie same i chyba zrobię fotki swojej piękności, bo bardzo dodają uroku i sprawiają "ciepełko" w serduszku:):):) Quote
gonia66 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Przyszły wpłaty od cioteczek: eski- 10 zł malicja- 5 zł gonia66- 5 zł BArdz, bardzo dziękujemy kochanym cioteczkom za pieniążki i za pamięc o dziaduniu:):)Stan skarpety chłopaka na dziś wynosi 450 zł:):):) Quote
gonia66 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Zbliża się pólnoc a co poniektóre cioteczki (o wujaszkach juz w ogole nie wspominam;) jeszcze się nie pojawiły na nocnej warcie i listy obecności nie podpisaly.. Coś mi sie zdaje, ze trzeba tu zrobić nalot, i nałożymy kary pienięzne na konto innych psich bid...jak mają cioteczki za dużo kasy, to prosze..niech se nie wchodzą;) Swiatusniu, ciotka zabiera Cię teraz na wieczorny spacerek- u nas nie pada, więc spoko:) No i na konice dnia zajrzalam do banku i donosze uprzejmie, ze wpłyneło 10 zł od cioteczki agatki51:):) Wielkie dzięki dla ciociuńci:D:D:D Quote
xmartix Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 poproszę Ivette o zdjęcia Świata jakies zapisuję że agatka wpłaciła Quote
xmartix Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 zdjęcia Świata: Światuś z towarzyszką domową Światuś idzie sobie chodniczkiem wąchając zapaszki różne ;) złapał jakiś interesujący zapaszek Quote
xmartix Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 a na deser.... i info o chłopaczku: Światuś nie za bardzo lubi spacerować w deszczu po mokrym. Ze zdrowiem większych problemów nie ma. Większość ulewnych dni przespał wstając tylko na jedzonko i sikoo , po czym wgrzebywał się w swój kocyk i nawet nosa nie chciał pokazywać. Jego życie płynie w spokoju i miłości. Quote
gonia66 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='xmartix'] .OOOOOOOOOOOoooo:):):) I się doczekalismy i fotek i nawet wieści, czyli 2w1:):):) :D Cierpliwosc poplaca, bo wieści pomyślne a foteczki fajowe..Ta fotka jednak jest suuuuuuuperancka:):)Ciekawe, co to za minka u Swiatosława....????O czym tez chłopak mysli po tym "szukaniu zapaszków"...my juz mozemy sie domyslic, jakich zapaszków szukał:D Dobrze, że zdrowy facecik z księciunia- to najwazniejsze:):):) AAA...bym zapomniala napisać::oops:Doszła wpłata od ciociuńci margoth137- 5 zł:):):) BArdzo dziekujemy!!!!!!!:):):) A nie mowiłam, że wiosna???;):D Quote
danka4u1 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Jestem i już mnie nie ma:shake::shake: Zdjęcia Świata rewelacja:lol::lol: Dziaduleniek grubiutki i rozkoszny starutek zwiedzający świat zapachami...Obejrzę jeszcze raz jutro, bo teraz ocy zamykaja mi się- starość nie radość:lol:- zaaplikowałam sobie trochę domowo- kuchennych robótek w związku z jutrzejszym- dzisiejszym Dniem Matki...Mam nadzieję, że nie otruję nikogo swoimi specjałami, ale parę wypadków miałam w kuchni- palce u rąk mi pozostały, więc moę klepać po klawiaturze:diabloti::diabloti: Teraz DOBRANOC...wstaję za cztery godziny:placz::placz::placz:. Wyprowadzę swojego dziadka i Świata. Śpijcie więc spokojnie:lol: Quote
Monika z Katowic Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Dzień dobry! :) I moje marzenie się spełniło - są nowe i ładne fotki Światusia! :):):) Jaki to delikatny i dostojny piesio. Quote
gonia66 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='xmartix'] [/FONT][FONT=Times New Roman]06.05 irenaka (od danka4u1)-33 zł 06.05 gonia66- 5 zł 06.05 Lidan- 10 zł[/FONT][FONT=Arial][FONT=Times New Roman] 06.05 Ukryty Smok 50 zł [FONT=Arial]14.05 Avii 20 zł [/FONT][FONT=Arial]17.05 [/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Arial]eska- 10 zł 17.05 malicja- 5 zł 17.05 gonia66- 5 zł[/FONT][FONT=Arial] 19.05 agatka51 10 zł Stan konta Świata: 460 zł [/FONT][FONT=Arial] [SIZE=3] [/FONT]Spojrzałam na pierwszą stronke Marta i nie wiem jak to sie stało, że zapisałas moje wpływy(tzn moją deklarację- 5 zł) w maju 2 razy- 6.05 i 17.05..??To ja cos pomyliłam, czy TY..?? Niezależnie więc od tego, wpływ z 17.05 potraktujemy jako deklarcję czerwcową:) Po doliczeniu 5 zł od cioteczki margoth, stan skarpety Swiatusia wynosi na dziiś 465 zł:):) Quote
xmartix Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Gonia tak mi napisałaś.. wpisuję Margoth Quote
gonia66 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 xmartix napisał(a):Gonia tak mi napisałaś.. wpisuję MargothNO być może, i skoro tak, to tak, jak napisalam wyzej, niech to będzie wpłata za czerwiec:) JA mam w swoim kajeciku siebie raz wpisana i nie zgadzaly mi się rachunki, dlatego zwrócilam na to uwagę:) Ale ok- juz wszystko wyjasnione i niech tak zostanie:) Swiatuś...popołudniowy spacerek..???Dawaj:):):) kto idzie z nami?? Quote
danka4u1 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Mały Świat idzie sobie w wielki świat....z ciocią Danusią. Quote
gonia66 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Ło żesz...:o Od 10 rano nikogo u Swiatusia..?? Co sie dzieje..?? Cioteczki zaniedbują chłopaka i to bardzo:( Zanim wyprowadze wiec starym "woeczorowym" zwyczjem ksieciunia na spacerek, chcialabym doniesc, że dzis wplynęla do skarpety deklaracja Wojtusia- 20 zł:):) BArdzo dziekujemy wujaszkowi za pamiec i sumujac stan kaski chłopaka- mamy obecnie 485 zł:) Wysyłam kwote na comiesieczne wydatki Swiata do Marty(192 zl + 50 zl od malibo) i bardzo proszę w imieniu swoim i darczyńcow o rozliczenie wydatkow za miesiąc maj. TO jest oczywiscie prośba darczyncow, skierowana do DT:):)Chcemy wiedziec, czy odbyla sie w tym miesiacu wizyta u weta, bo nie bylo słowkiem wspomniane- a pieniązki na comiesieczne wizyty wysylamy:)? Jeśli byla, to z jakim skutkiem? JAk obecnie stan nóżek i jak stan oczek??Co konkretnie mówił wet? Czy leki dla Swiatusia się nie zmienily?CZy zadne nie doszly, bądź jakies może odeszly??CZy w dalszym ciagu chlopaczek jest pieluszkowany i czy wystarcza pieniazkow na pieluszki? To chyba wszystkie pytania, jakie otrzymalam od darczyńcow, ale i ja sie jak najbardziej do nich przychylam:)Jesli o czyms zapomnialam- prosze na PW o przypomnienie, bądź napisanie tutaj:):) MAm oczywiscie nadzieje, ze u nic nadzwyczajnego sie nie dzieje u chlopaczka, ale fajnie byloby raz w miesiacu dostawac konkrety:):) No to Swiatoslawie teraz mozemy pobiegac troszke:):) Zaraz tu sie pewnie zbiegna nocne cioteczki i będa sobie Ciebie wyrywaly, wiec kto pierwszy- ten lepszy:):):) Quote
Recommended Posts