Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie :-) Przepraszam za zwłokę ale dopiero niedawno udało mi się dopchać do komputera. W zasadzie gdybym nie przypomniała sobie przed chwilą o danej wczoraj obietnicy poszłabym spać bez wstawienia tych zdjęć. Jeśli się udało to zaraz zobaczycie Światusia ;-)

Ładnie wygląda nasz dziadunio, prawda ? :-)

Miło, że już wróciłaś goniu ;-)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę spokojnej nocy :p

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DZięki Liduś:)
No fakt, Swiatek wygląda ślicznie a to najważniejsze:) Na ostatniej fotce, to w ogole, jak młodzieniaszek- tylko siwa mordeczka(ktorej wlasnie na ostatnim zdjęciu nie widać) zdradza, że to wiekowy facecik, nic więcej:)TAk sobie myślę, że w zasadzie,to ja jestem obecnie tuz, obok Swiatosława, dziś nawet przejeżdżałam przez Częstochowę(przez Kraków w zasadzie też dziś jechałam), niebawem będę wracała,i mam przez TZcika obiecane, że w Częstochowie się zatrzymamy:) Może udałoby mi się odwiedzić dziadziusia, bo podobno, mieszka bardzo blisko miejsca, ktore odwiedzę na pewno:D Na żywo, to pewnie jeszcze bardziej piękny ten nasz chłopaczek:)
Uciekam nadrabiać zaleglości senne- dwie noce w podrózy robią swoje...Tu pewnie zaraz zleci się stała "ekipa" a moje oko leci na maxa, więc dobranoc wszystkim i dzięki Lideczko za focie Swiatusia raz jeszcze:)

Posted

[FONT=Arial]wpłata doszła 192 zł, przelałam do Ivette, od Malibu też doszło, także Świat jest zaopatrzony, co do mojej wpłaty - myślałam że wpłaciłam za 2 m-ce.. ale widocznie nie, od nast m-ca Gosia nie wysyłaj 192 zł a 182 zł, ponieważ moja dyszka leci prosto na konto Ivette.
Wpłaciłam Tobie Gosia za sierpień żeby nie mieć długów.
dzisiaj biorę się za aktualizację 1 strony, wpłat i wypłat, nie mogłam wcześniej bo miałam problemy osobiste.
Dzięki Lidan za wrzucanie zdjęć i informacji.\

Gonia66, sprawdź czy dobrze wpisałam, bo mam wątpliwości do paru twoich wpisów wpłat, np. 10 i 11 czerwca napisałaś, że merry wpłaciła:
10.06 merry 20 zł
[/FONT] [FONT=Arial]11.06- Merry- 20 zł (za 2 miesiące)

3 razy wpłacała? dzień po dniu?

i druga sprawa, wg twoich wpisów były takie wpłaty:

[/FONT][FONT=Arial] 29.06- wojtus- 20 zł
1.07- merry- 20 zł
2.07- Bjuta- 10 zł
5.07 merry 20
[/FONT] [FONT=Arial]5.07 wojtus 20[/FONT][FONT=Arial]

też tak często wpłacali?
[/FONT]

Posted

OK, sprawdzę wszystko, ale pozwolisz, ze zrobie to na spokojnie, jak bede w domku, bo tu mam neta orange i nie na swoim kompie , co sprawia, że mam male klopoty. Byc moze coś pomieszalam. Sprawdzę więc wszystko dokładnie i powoli. Wiem tylko, że do dziś doszła jeszcze dla Swiatusia wpłata Bjutki-10 zł:)
Za to nie wiem, w takim razie, jak z tymi wplatami Twoimi MArta, ktorych nie mam- bo skoro ta dyszka z wczoraj jest za sierpien, to pozstaje brak wplaty za lipiec i chyba maj...czy w nastepnym miesiacu(za wrzesien)mam wiec wplacic o 30 zl mniej? Bo za sierpien juz wplacilam calą kwote , wczesniej umawianą-czyli 192 zł:)
Jesli mozesz, prosze rowniez kolejny raz o nazwe leku na nozki, po ktorym stan łapek Swiatusia tak się fajnie poprawil:)

Posted

przeczytaj dokładnie co napisałam to wiedzieć będziesz co i jak, ale i tak zaraz zobaczę jak wpłaciłam tobie spojrzę na konto, a po co Ci ta nazwa? przecież nie jesteś weterynarzem. Wszystkie leki są na 1 stronie:)

Posted

Znalazłam ten wpis z 5.07, ale to byl wpis bez dat, więc moze się po prostu powtorzylam wpisy o wpłatach (zapomnialam, ze juz pisalam w przedwyjazdowym "szale":D
, bo tak, jak pisalas wczesniej, 29.06 byla wplata od wojtusia-20 zł, a 1.07 wpłynęła wpłata ad cioteczki merry- 20 zł. Moze od razu o tym napisalam na wątku(net chodzi wolno, nie mam czasu sprawdzać wczesniejszych postow), ale to chodzi o jedną wpłatę, wg moich zapiskow w zeszycie(do banku wejdę w domku, tak, jak pisalam, na spokojnie, albo poźno w nocy)[quote name='gonia66']
Melduję, ze doszły wpłaty od cioteczki Bjutki-10zł, od cioteczki merry- 20 zł i od wujaszka wojtusia- 20 zł:) Razem więc przybyło do skarpetki Switusiowej 50 zł- bardzo, bardzo dziękujemy.
A tu kolejny wpis o wplatach, juz z datami wpływów:)Więcje wpisów nie znalazłam z czasu urlopu.

[quote name='gonia66']
Czas teraz na dopisanie kolejnych wpłat, bo nie wiem jak jutro będzie z netem, ale przypuszczam,ze dam radę;):
Przyszły wpłaty od:

19.07- agata51- 10 zł
22.07- margoth137- 5 zł
22.07- Avii- 20 zł
22.07- malicja- 5 zł
22.07- gonia66- 5 zł

Bardzo, bardzo dziękuje kochanym cioteczkom za pamięć o dziaduniu i za każdą złotóweczkę (bo saldo się znacznie zmniejsza i liczba darczyńców jest chyba wprost proporcjonalna..:()
Na dzień ostatniego zestawienia saldo Swiatusiowego konta wg moich obliczen, wynosiło 316 zł (na pierwszej widnieje, ze 303 zł, więc nie jestem pewna, czy gdzieś się nie pomyliłam). Wpłynęło od tamtej pory 45 zł- więc na dziś było 361 zł. Wpłaciłam 192 zł na konto xmatrix:)
Aktualny stan konta chłopaka wynosi więc (wg. moich obliczeń):169 zł...:)

[quote name='xmartix']przeczytaj dokładnie co napisałam to wiedzieć będziesz co i jak, ale i tak zaraz zobaczę jak wpłaciłam tobie spojrzę na konto, a po co Ci ta nazwa? przecież nie jesteś weterynarzem. Wszystkie leki są na 1 stronie:)Hehheh...to TY Marta przeczytaj dokladnie po co mi nazwa leku- pisalam (zresztą nie raz). Dlatego wlasnie, ze nie jestem weterynarzem, nie wiem, ktory z wymienionych lekow, jest lekiem na nożki:(
A z Twojego wpisu nie wynika, co dalej...oprocz tego, ze wczorajsza wplata jest za sierpien a nie jak przypuszczalam- za lipiec- a to znaczy, ze za lipiec nie mam wplaty, dlatego zapytalam, czy w nastepnym miesiacu mam potrącić nie 10 zl a te zaległości, o ktorych pisalam razem.:)
Ponieważ jestem w gościach i nie wypada mi siedziec przy kompie zbyt dlugo, moze uda mi się w nocy wszystkie wplaty od czerwca raz jeszcze sparwdzic i wypisac-zeby było wszystko jasne,i jeśli jest gdzieś mój bład- naprawić od razu, zwlaszcza, ze pieniązki się wykruszają:(

Posted

[quote name='xmartix']

[/FONT][FONT=Verdana]Stan konta Świata: 505 zł
[/FONT] [FONT=Verdana]
Maj 2010

Wydatki:

- 193 zł na potrzeby Świata za maj

Wpływy:

[/FONT][FONT=Verdana]06.05 irenaka (od danka4u1)-33 zł
06.05 gonia66- 5 zł
06.05 Lidan- 10 zł[/FONT][FONT=Verdana]
06.05 Ukryty Smok 50 zł
14.05 Avii 20 zł
17.05 [/FONT][FONT=Verdana]eska- 10 zł
17.05 malicja- 5 zł
17.05 gonia66- 5 zł
[/FONT][FONT=Verdana]
19.05 agatka51 10 zł
25.05 margioth 5 zł
31.05 wojtus 20 zł
razem: 173 zł

[SIZE=2]Wydatki:

- 192 zł na potrzeby Świata na czerwiec

[/FONT][FONT=Verdana]Czerwiec 2010[/FONT][FONT=Verdana]

Wpływy:
[/FONT][FONT=Verdana]
[/FONT][FONT=Verdana]01.06 Lidan 10 zł
[/FONT] [FONT=Verdana]02.06 Monia z Katowic 30 zł
[/FONT] [FONT=Verdana]02.06 Bjuta 10 zł
[/FONT] [FONT=Verdana]04.06 xmartix 10 zł
[/FONT] [FONT=Verdana]10.06 merry 20 zł
[/FONT] [FONT=Verdana]11.06 Merry- 20 zł (za 2 miesiące)
11.06 Avii- 20 zł
11.06 Eski- 10 zł

[/FONT] [FONT=Verdana]22.06 malicja 5 zł
[/FONT] [FONT=Verdana]22;.06 margoth 5 zł
[/FONT] [FONT=Verdana]29.06- wojtus- 20 zł
razem: 160 zł

[/FONT] [FONT=Verdana]
[SIZE=2]Wydatki:

- 192 zł na potrzeby Świata[/FONT][FONT=Verdana] na lipiec[/FONT][FONT=Verdana]

Lipiec 2010
[/FONT][FONT=Verdana]

Wpływy:
[/FONT][FONT=Verdana]
[/FONT] [FONT=Verdana]1.07 merry- 20 zł
2.07 Bjuta- 10 zł

[/FONT] [FONT=Verdana]5.07 merry 20
[/FONT] [FONT=Verdana]05.07 wojtuś 20
6.07 Cajus- 20 zł
6.07 Lidan- 10 zł
7.07 Eski- 10 zł

[/FONT] [FONT=Verdana]19.07 agata51- 10 zł
22.07 margoth137- 5 zł
22.07 Avii- 20 zł
22.07 malicja- 5 zł
22.07 gonia66- 5 zł

razem: 155 zł

[/FONT] [FONT=Verdana]Sierpień 2010[/FONT][FONT=Verdana]
[/FONT][FONT=Verdana]
[/FONT][FONT=Verdana] [SIZE=2]Wydatki:

01.08. - 192 zł na potrzeby Świata[/FONT][FONT=Verdana] na sierpień

[/FONT][FONT=Verdana]Stan konta na dzień 01.08 Świata: 224 zł

[/FONT][FONT=Verdana]Wpływy:

[/FONT] [FONT=Verdana]3.08 Lidan- 10 zł
3.08 xmatrix (lipiec)- 10 zł
[/FONT]

STAN KONTA NA DZIEŃ 03.08.: 244 zł[FONT=Arial]
[SIZE=3]
[/FONT]
JUż wszystko sprawdziłam:)
Pierwsza pogrubiona wpłata cioteczki merry z dnia 10.06 się oczywiście zgadza, jest to wpłata za dwa miesiące (maj i czerwiec),kolejna pogrubiona- to dubel pierwszej- była w czerwcu jedna wpłata od cioteczki merry oczywiście:) DLatego w czerwcu nie było wpływów 160 zł, a 140:)
druga wpłata w dniu 1.07 merry- też się zgadza- 20 zł i wojtuś- wpłacił 29.06- 20 zł. Pogrubione niżej wpłaty (wojtuś i merry z dnia 5.07 są zdublowane- nie doliczamy ich do stanu skarpetki, dlatego w lipcu przychody nie wyniziły 155 zl, a zaledwie 105 zł. No i trzecia pogrubiona wpłata- xmatrix- na pierwszej widnieje, ze to za lipec, a Ty napisalaś, że to za sierpień...nie wiem więc, jaka opcja jest prawidłowa.
Prosiłabym o dopisanie jeszcze na pierwszą wpłate kochanej cioteczki Bjutki- 10 zł:)
No...chyba już wsio "wyprostowałam":)
Sorki, jeśli to moje duble- ale tak, jak pisalam- czerwiec- to gorączka zakończenia roku a potem gorączka wyjazdowa...;):D

Posted

no rozumiem, dzięki :)
co do mnie to jutro powinnaś już mieć z rana na koncie kolejną dyszkę ode mnie i wtedy mi napisz czy jeszcze coś wisze, zresztą robię taki spi, kto za jaki m-c zapłacił :) to wyjdzie co i jak

Posted

xmartix napisał(a):
no rozumiem, dzięki :)
co do mnie to jutro powinnaś już mieć z rana na koncie kolejną dyszkę ode mnie i wtedy mi napisz czy jeszcze coś wisze, zresztą robię taki spi, kto za jaki m-c zapłacił :) to wyjdzie co i jak
Oooooo...super pomysł z tym spisem- będzie jasniej:) JAk dyszka dojdzie- oczywiscie zapiszę. To jak zrobisz spis, bedzie wiadomo, czy jeszcze coś brakuje, czy juz jest oki i bedzie tez widać, czy jak z resztą darczyńców:)

Posted

Dzień dobry Światosławie. Pobiedgal po chłodnej trawce, bo już nie ma upału, a nóżki podobno lepsze.
Co u Was cioteczki? Jak zdrowko i samopoczucie? Trzymajcie się, bo Świat - cały - na Was patrzy :evil_lol:

Posted

I ja tez się witam ze Swiatuniem i calym TWA:)
Pogoda lepsza, jak dla Swiatusia- chłodniej i przyjemniej:)
Dobrze, że z nóżkami lepiej u chlopaka, to i pobiega teraz żywiej:)
TO jak będzie z nazwą leku na nózki??:)

Posted

więc to rozliczenie wygląda tak:
[FONT=Georgia]
[/FONT] [FONT=Georgia]Cajtus 20 zł (XII, I, II,[/FONT][FONT=Georgia]
Bjuta 10 zł (XII, I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII,
xmartix 10 zł (II, III, IV, V, VI, VII, VIII,
Lidan 10 zł (XII, I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII,
malibo 50 zł (I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII,
margoth 5 zł (XII, I, II, III, IV, V, VI,
avii 20 zł (I, II, III, IV, V, VI, VII,
[/FONT] [FONT=Georgia]merry 10 zł (XII, I, II, III, IV, V, VI, [/FONT][FONT=Georgia]VI, VII,
wojtus 20 zł (XII, I, II, III, IV, V, VI, VII,
gonia66 5 zł (I, II, III, IV, V, VI, VII,
malicja 5 zł (XII, I, II, III, IV, V, VI, VII,
eski 10 zł (XII, I, II, III, IV, V, VI, VII
czerda 20 zł (XII, I, II, III, IV, V, VI,
[/FONT] [FONT=Georgia]agata51 10 zł (XII, I, II, III, IV, V, [/FONT]VI, VII,

zapisane są miesiące, za które wpłaciliśmy swoje deklaracje, zapisywane po kolei od wpłacenia pierwszej deklaracji, czyli nie ważne kiedy płacimy i czy omijamy jakiś miesiąc, ja zapisywałam jako zapłacone po kolei miesiące

nie ma tragedii bo Świat jest i tak na plusie na swoim koncie :razz: no ale żeby była jasność wpłacania

Posted

[quote name='xmartix']więc to rozliczenie wygląda tak:

[FONT=Georgia]Cajtus 20 zł (XII, I, II,[/FONT]
[FONT=Georgia]Bjuta 10 zł (XII, I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII,[/FONT]
[FONT=Georgia]xmartix 10 zł (II, III, IV, V, VI, VII,[/FONT]
[FONT=Georgia]Lidan 10 zł (XII, I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII,[/FONT]
[FONT=Georgia]malibo 50 zł (I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, [/FONT]
[FONT=Georgia]margoth 5 zł (XII, I, II, III, IV, V, VI, [/FONT]
[FONT=Georgia]avii 20 zł (I, II, III, IV, V, VI,[/FONT]
[FONT=Georgia]merry 10 zł (XII, I, II, III, IV, V, VI, [/FONT][FONT=Georgia]VI, VII, [/FONT]
[FONT=Georgia]wojtus 20 zł (XII, I, II, III, IV, V, VI, [/FONT]
[FONT=Georgia]gonia66 5 zł (I, II, III, IV, V, VI, VII,[/FONT]
[FONT=Georgia]malicja 5 zł (XII, I, II, III, IV, V, VI,[/FONT]
[FONT=Georgia]eski 10 zł (XII, I, II, III, IV, V, VI,[/FONT]
[FONT=Georgia]czerda 20 zł (XII, I, II, III, IV, V, VI, [/FONT]
[FONT=Georgia]agata51 10 zł (XII, I, II, III, IV, V, [/FONT]

zapisane są miesiące, za które wpłaciliśmy swoje deklaracje, zapisywane po kolei od wpłacenia pierwszej deklaracji, czyli nie ważne kiedy płacimy i czy omijamy jakiś miesiąc, ja zapisywałam jako zapłacone po kolei miesiące

nie ma tragedii bo Świat jest i tak na plusie na swoim koncie :razz: no ale żeby była jasność wpłacania

No ale avii placi i placiła co miesiąc , >> za lipiec dnia 22.07 rowniez zaplaciła ...
za który zatem miesiąc nie zaplaciła ?? Bo u innych psiakow na ktore place a robie to hurtem czyli razem wszystkie miesieczne wplaty są ...

Posted

avii napisał(a):
No ale avii placi i placiła co miesiąc , >> za lipiec dnia 22.07 rowniez zaplaciła ...
za który zatem miesiąc nie zaplaciła ?? Bo u innych psiakow na ktore place a robie to hurtem czyli razem wszystkie miesieczne wplaty są ...

JUz właśnie sparwdzam, bo też jestem zdziwiona troszkę tym zestawieniem- wg zapisow z pierwszej strony, to chyba wyglada na to, ze w jakimś początkowym miesiacu nie ma Twojej wpłaty- ale ja musze zobaczyc w swoim zeszycie, bo na pierwsza nie zagladam zbyt czesto:) Poza tym Twoj Avii wplyw z lica jest odnotowany, ale Marta pisala, ze wpisuje nie wg wplat z poszczegolnych miesiecy, tylko wg ilości wplat. Ale ja juz sparwdzam...postaram się napisac jeszcze dzis co i jak...

Posted

z moich obserwacji 1 strony wynika że lutowa deklaracja, no i ta jednorazowa deklarowana (zapomniałaś Gonia66 dopisać że wpłynęła ta kwota od avii dawno temu)
ja zapisuję wszystko to co gonia66 mi pisze na wątku, a takiego wpisu nie było na wątku
kurcze, wiedziałam że powrót do 2 osób rozliczających zrobi zamieszanie, jak się wycofałaś to tak mogło zostać, bo teraz co rusz będą takie akcje, zamiast łatwiej, jest trudniej, i Darczyńcy się denerwują

przejrzałam lutowe posty i nie ma tam zapisanej wpłaty Avii, potem są same marcowe w marcu

na jutro zrobię spis kto w ktorym dniu ile wpłacił wg tego co mi podawała Gonia66 czyli to, co zostało podane na wątku

Posted

[FONT=Verdana]28.01- AGATA51- 10 ZŁ
28.01- WOJTUŚ- 40 ZŁ
29.01- CAJUS- 20 ZŁ
01.02- LIDAN- 10 ZŁ
01.02- MALIBO57- 50 ZŁ
02.02- MERRY- 20 ZŁ
02.02- BJUTA- 10 ZŁ
03.02- XMATRIX- 10 ZŁ
05.02- NEMKO- 20 ZŁ
05.02- GONIA66- 5 ZŁ
[SIZE=2]Razem: 1000 ZŁ
[/FONT][FONT=Verdana]

Wydatki:

[/FONT][FONT=Verdana]15.12- 45 zł
16.12- 180 zł
17.12- 50 zł
26.12- 100 zł
13.01- 250 zł
20.01- 100 zł
31.01- 120 ZŁ
[/FONT][FONT=Verdana]
[/FONT][FONT=Verdana]Razem: -845 ZŁ[/FONT][FONT=Verdana]

Stan konta: 190 zł
wysłane 100 zł
Zostało: 90 zł

Marzec - kwiecień 2010

Wpłaty:
[/FONT][FONT=Verdana]
1.03- malibo57- 50 zł
1.03- Lidan- 10 zł
1.03- Bjuta- 10 zł
2.03- gonia66- 5 zł
3.03- agata51- 10 zł
5.03- avii- 20 zł
12.03- eski- 10 zł
17.03- malicja- 5 zł
17.03- margoth- 5 zł
31.03- wojtuś- 20 zł
31.03- xmatrix- 20 zł (za III i IV)
1.04- malibo57- 50 zł
1.04- Lidan- 10 zł
[/FONT][FONT=Verdana]2.04- Bjuta- 10 zł
[/FONT][FONT=Verdana]2.04-gonia66- 5 zł
[/FONT][FONT=Verdana]09.04- agata51- 10 zł
13.04- avii- 20 zł
19.04 czerda 150 zł
19.04 merry 20 zł
19.04 malicja 5 zł
19.04 eski 10 zł
19.04 gonia 10 zł
23.04 Monika 25 zł
24.04 margoth 5 zł
24.04 zachary 100 zł
26.04 Charly 10 zł
28.04 xmartix 10 zł
30.04 Bjuta 10 zł
30.04 Wojtus 20 zł
Razem: 645 zł
[/FONT][FONT=Verdana]
No więc tak..
JA mam swoj zeszyt i w tym zeszycie nic nie zginie;)
Przejrzalam swoje własne wpisy i faktycznie, nie odnotowalam na wątku (w zeszycie owszem), wplaty Avii z dnia 10.02- 20 zł i wpłaty malicji z dnia 19.02- 5 zł. Mogę to tlumaczyć jedynie faktem, ze byl to czas walki o Filipka- dość ciężki okres dla wielu z nas...na szczescie w zeszycie moim jest wszystko odnotowane.
Odnotowalam za to na wątku (chyba ok 28.02)wplate wojtusia z dnia 26.02- 20 zl, a niestety nie ma jej wpisanej na pierwsza stronke.
Jedno jest pewne-tu, na piśmie mozę być coś "nie tak", ale żadna złotówka tu u mnie nie zginie:roll:...dlatego dobrze, ze takie zestawienie. Ja sprobuję jeszcze sprawdzić dokladnie reszte osob-zgodnie ze swoimi zapisami w zeszycie. Ja od razu zobaczylam , że u avii i malicji i wojtusia się nie zgadza coś i jeszcze na pewno u agaty51...bo wiem, ze te osoby wplacają regularnie:lol: JUż sparwdzam cioteczkę agate:)

[/FONT]

Posted

[quote name='xmartix']z moich obserwacji 1 strony wynika że lutowa deklaracja, no i ta jednorazowa deklarowana (zapomniałaś Gonia66 dopisać że wpłynęła ta kwota od avii dawno temu)
ja zapisuję wszystko to co gonia66 mi pisze na wątku, a takiego wpisu nie było na wątku
kurcze, wiedziałam że powrót do 2 osób rozliczających zrobi zamieszanie, jak się wycofałaś to tak mogło zostać, bo teraz co rusz będą takie akcje, zamiast łatwiej, jest trudniej, i Darczyńcy się denerwują

przejrzałam lutowe posty i nie ma tam zapisanej wpłaty Avii, potem są same marcowe w marcu

na jutro zrobię spis kto w ktorym dniu ile wpłacił wg tego co mi podawała Gonia66 czyli to, co zostało podane na wątku

[FONT=Times New Roman]15-12-2009 post 518[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Gonia napisała [/FONT]

[FONT=Tahoma]IVETTE- PRZESLALAM 180 ZŁ, bo pomyslalam, ze lepiej wiecej niz mniej- pieniazki "nie zając" [/FONT]
[FONT=Tahoma]AAAAA..i pragne podzielic sie wiadomoscia, ze doszly pieniazki od naszej Kochanej Avii- 150 zł!!!!!!!!!Fuuullll kasy dla Swiatunia ofiarowala ta nasza cioteczka kochana- bardzo bardzo dziekujemy [/FONT]

[FONT=Tahoma]Marta [/FONT]
[FONT=Tahoma]obiecałam wtedy jednorazowo 100 zl ( ty to podzieliłas na 20+80 ?) i dodatkowo na koszty przejazdu pociągiem 50 zl [/FONT]

[FONT=Tahoma]post 525 goni a napisala[/FONT]

[FONT=Tahoma]ŚWIAT POSIADA AKTUALNIE:[/FONT]

[FONT=Tahoma]220 zł ze skarbonki czarusiowej[/FONT]
[FONT=Tahoma]wplaty:[/FONT]
[FONT=Tahoma]Lidan- 10 zł[/FONT]
[FONT=Tahoma]Eski- 10 zł[/FONT]
[FONT=Tahoma]Bazarek Poker (zakupy Goni)- 15 zł[/FONT]
[FONT=Tahoma]Nemco- 55 zł[/FONT]
[FONT=Tahoma]Ivette- 10 zł[/FONT]
[FONT=Tahoma]avii- 150 zł[/FONT]

.................
sluchajcie a co was tak wzieło na wsteczne rozliczanie ??? wcześniej nie można było ?
tylko czlowiekowi andrenalinę podnosicie :mad: a ja juz jej dzisiaj mam nadmiar :evil_lol: hej

Posted

hehe, nie wiem co nas tak wzięło, no ja od czerwca nic nie uzupełniałam, więc teraz się wzięłam za to, a że mam analityczny umysł to tworzę własnie dokładne rozliczenie
niestety wiadomo że przy dwóch osobach rozliczających można się pomylić :) i z jednej i z drugiej strony, dlatego też proponuję w końcu żeby robiła to jedna osoba, no i ja, skoro założyłam ten wątek

Posted

avii napisał(a):
.................
sluchajcie a co was tak wzieło na wsteczne rozliczanie ??? wcześniej nie można było ?
tylko czlowiekowi andrenalinę podnosicie :mad: a ja juz jej dzisiaj mam nadmiar :evil_lol: hej
Hehheeh:) Lepiej późno, niż wcale:D Taki mały remanent się przyda przecież:) ALe Ty kochana wiesz dobrze, ze u mnie nic nie zginie, więc nie nerwujsia;)
Juz doszlam, ze Marta nie wpisala wplaty agatki51 na pierwszej, z dnia 15.06 w kwocie 5 zł. Tą wpłatę na pewno odnotowalam, bo jescze bardzo się nasza Agacia zdziwila, ze taka kwote wplacila, a nie 10 zł. Musialabym przejrzec posty, zeby zacytować. Brakuje jednak rzeczywiscie wplaty agatki, ale tylko z lutego. Pozostale miesiace u agatki wszystko gra:) Wojtuś też się zgadza (dopisać tylko wplate, ktorą tez odnotowalam z dnia 26.02)..no i koniecznie cioteczkę eski muszę sparwdzic i margoth..:) JAk remanent zrobimy, będzie jasno i przejrzyście:)

Posted

xmartix napisał(a):
wpisalam na 1 strone:
[FONT=Verdana]10.02 Avii 20 zł
19.02 malicja 5 zł
26.02 wojtuś 20 zł[/FONT]
Dopisz prosze jeszcze wplate eski z dnia 15.02. Też ją mam w zeszycie a nie widzialam, że nie ma na pierwszej, gdyż szukalam tylko avii:)
SPrawdzialam tez margoth- nie mam tylko wplaty z lutego w swoim zeszycie, pozostale wplaty 5 zł wszystkie są:)Musze sprawdzic w BAnku, bo jakoś nie wydaje mi się, żeby nie wpłacala kiedykolwiek:)
JA prowadzę swoje finanse trochę inaczej- tzn wpisuję wplaty w poszczegolnych dniach wg dat wplywow i dodaję kwoty do siebie po kolei, potem odejmuję wyplaty. Luty to byl czas banow, spraw "Filipkowych" , sporego zakretu w sprawach dogomanii i stąd takie zamieszanie.ZYlam po prostu innymi sprawami i w innym świecie..... POtem się wszystko zgadza i mam nadzieje, ze tak juz będzie. Chociaż podobno tylko saper się nie myli;):D
CIoteczka czerda się zgadza (nie wplacila w lipcu) i cajus tez (zrobil 3 wplaty)
Wp łynęła też zalegla wplata od xmatrix- 10 zl, więc już w tych deklaracjach tezjest wszystko ok:)

Posted

pamiętasz gonia66 wtedy co mi ten spis podawałaś? ten poniżej:

[FONT=Verdana]CZARUSIOWA SKARBONKA- 220 ZŁ
10.12- LIDAN-10 ZL
11.12- ESKI-10 ZL
14.12- IVETTE- 10 ZŁ
14.12- NEMKO- 55 ZŁ
15.12 AVII 150 zł
16.12- MERRY- 10 ZŁ
16.12- UKRYTY SMOK- 100 ZŁ
17.12- POKER-(bazarek)- 67 ZŁ
17.12- GONIA66 (bazarek POKER)- 15 zł
17.12- CAJUS-20 ZŁ
17.12- MALICJA- 5 ZŁ
18.12- AGATA51- 10 ZŁ
21.12- WOJTUŚ- 20 ZŁ
22.12- BJUTA- 10 ZŁ
22.12- MARGOTH37- 5 ZŁ
31.12- BJUTA- 10 ZŁ
4.01- LIDAN- 10 ZŁ
4.01- GONIA66- 5 ZŁ
5.01- NEMKO- 30 ZŁ
6.01- MALIBU- 50 ZŁ
11.01- MARGOTH37- 5 ZŁ
14.01- NEMKO (bazarek)- 23 ZŁ
18.01- ESKI- 10 ZŁ
18.01- MALICJA- 5 ZŁ
18.01- AVII- 20 ZŁ
25.01- LILKA- (bazarek)70 ZŁ
28.01- AGATA51- 10 ZŁ
28.01- WOJTUŚ- 40 ZŁ
29.01- CAJUS- 20 ZŁ
01.02- LIDAN- 10 ZŁ
01.02- MALIBO57- 50 ZŁ
02.02- MERRY- 20 ZŁ
02.02- BJUTA- 10 ZŁ
03.02- XMATRIX- 10 ZŁ
05.02- NEMKO- 20 ZŁ
05.02- GONIA66- 5 ZŁ
10.02 Avii 20 zł
19.02 malicja 5 zł
26.02 wojtuś 20 zł
[SIZE=2]

to na czerwono od Avii i innych jakoś Ci umknęło, faktycznie ja nie zapisałam z wątku, ale czemu Ty nie zauważyłaś tego "po portfelu" że masz aż o tyle kasy więcej! nie do pomyślenia...

[/FONT]

Posted

NO teraz rozliczenie wygląda tak:)
Cajtus 20 zł (XII, I, II,[/FONT][FONT=Georgia]
Bjuta 10 zł (XII, I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII,
xmartix 10 zł ( I, II, III, IV, V, VI, VII,
Lidan 10 zł (XII, I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII,
malibo 50 zł (I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII,
margoth 5 zł (XII, I, II, III, IV, V, VI,
avii 20 zł (I, II, III, IV, V, VI, VII,
[/FONT] [FONT=Georgia]merry 10 zł (XII, I, II, III, IV, V, VI, [/FONT][FONT=Georgia]VI, VII,
wojtus 20 zł (XII, I, II, III, IV, V, VI, VII,
gonia66 5 zł (I, II, III, IV, V, VI, VII,
malicja 5 zł (XII, I, II, III, IV, V, VI, VII,
eski 10 zł (XII, I, II, III, IV, V, VI,VII
czerda 20 zł (XII, I, II, III, IV, V, VI,
[/FONT] [FONT=Georgia]agata51 10 zł (XII, I, II, III, IV, V, [/FONT]VI,

zapisane są miesiące, za które wpłaciliśmy swoje deklaracje, zapisywane po kolei od wpłacenia pierwszej deklaracji, czyli nie ważne kiedy płacimy i czy omijamy jakiś miesiąc, ja zapisywałam jako zapłacone po kolei miesiące:)