Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudne wieści :) Zrobiłam nowe zdjęcia Uszatkowi i chciałam je wstawić po powrocie do domu , ale może już nie będzie trzeba ;) Trzymam mocno kciuki za udaną wizytę.

Posted

Jest pare kolejnych telefonów. Chyba faktycznie jest w metro:razz:

wszystkim mówie o wizytach przedadopcyjnych, najwyzej gdyby ze Szczecinem nie wyszło to zobaczymy czy gdzie indziej sie uda. Choc Szczecin najbardziej póki co mi się podobał

Posted

powodzenia Uszatku :) może w końcu będziesz miał kochany domek.
Niepokoi mnie tylko ciąża Pani ze Szczecina, bardzo często ludzie oddają zwierzęta po przyjściu na świat potomka..

Posted

Jestem na zaproszenie Moniki:lol:. Mogę pójść na tą wizytę tylko poproszę o namiary na domek. Jak zwykle wybiorę się tam z moją sunią żeby "od ręki" zobaczyć stosunek rodziny do psa;). Poproszę o namiary na ten domek - adres, telefon - na PW. Wątek w całości przeczytam wieczorem ale rozumiem, że lepiej spotkania nie odkładać? ;)

Posted

e tam jak dla mnie to ten pies wyglada inaczej niż Uszatek.

Szczecin nie aktualny, tak to zawsze bywa z tym metro, większosć niepoważnych ludzi dzwoni:roll:
Czekamy na Kraków

Posted

irenaka była umówiona z nimi na 17-18, czekam na wieści niecierpliwie

edit

juz wszystko wiem, irenaka była u nich, ale to nie jest odpowiedni dom:-(

były jeszczx domki z Zabrza, Gliwic, ale mieli dzwonic i juz nie zadzwonili:shake: