Livka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Dobre wieści - oby domek okazał się w porządku :) Quote
Monika z Katowic Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Stawiam na domek w Szczecinie!:) Moim zdaniem pierwsze wrażenie jest ważne. Napisałam do AlfyS ze Szczecina z pytaniem o wizytę dla Uszatka. Quote
J_ulia Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Cudne wieści :) Zrobiłam nowe zdjęcia Uszatkowi i chciałam je wstawić po powrocie do domu , ale może już nie będzie trzeba ;) Trzymam mocno kciuki za udaną wizytę. Quote
Pianka Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 ja pisałam do agnieszki32 a śmieszne jest to, ze ten pan i ta pani z Chorzowa twierdzili, ze znaleźli go w metro, a ja go tu nie widze http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx choc faktycznie wczoraj odnawiałam naszym hotelowcą cafeanimal Quote
kaa Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Wspaniałe wieści , życzę Ci powodzenia Uszatku , tyle się naczekałeś . :) Quote
Pianka Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Jest pare kolejnych telefonów. Chyba faktycznie jest w metro:razz: wszystkim mówie o wizytach przedadopcyjnych, najwyzej gdyby ze Szczecinem nie wyszło to zobaczymy czy gdzie indziej sie uda. Choc Szczecin najbardziej póki co mi się podobał Quote
sylwija Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 powodzenia Uszatku :) może w końcu będziesz miał kochany domek. Niepokoi mnie tylko ciąża Pani ze Szczecina, bardzo często ludzie oddają zwierzęta po przyjściu na świat potomka.. Quote
Pianka Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Sprawdźmy może jeszcze panią z Krakowa Quote
AlfaLS Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Jestem na zaproszenie Moniki:lol:. Mogę pójść na tą wizytę tylko poproszę o namiary na domek. Jak zwykle wybiorę się tam z moją sunią żeby "od ręki" zobaczyć stosunek rodziny do psa;). Poproszę o namiary na ten domek - adres, telefon - na PW. Wątek w całości przeczytam wieczorem ale rozumiem, że lepiej spotkania nie odkładać? ;) Quote
Pianka Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Alfa witamy i dziekuje juz ci wysyłam wszystko na pw Quote
AlfaLS Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Jestem już umówiona z Panem, na jutro na godz. 17-tą. Trzymajcie kciuki żeby nic Panu nie wypadło i żeby nie odwołał wizyty ;). Quote
kaskadaffik Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 A ja mam filmik i postaram sie wgrać zaraz, ale domek ze starsza Panią od razu by odrzuciła, Uszatek to silny pies, nie sądzę, żeby Pani starsza dała sobie rade ze spacerami ..... Quote
AlfaLS Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Przeczytałam całość :lol:. Uszatek rzeczywiście w Metrze dzisiejszym jest - sama widziałam :lol:. Quote
Pianka Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 A domek w Krakowie będzie sprawdzany w piatek, pójdzie irenaka, dzięki bardzo:loveu: Quote
Livka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Całe mnóstwo chętnych ;) - może jeden domek dla naszej Rusałki by się znalazł ;)taka cudna panna, a czeka już tyle :shake: Quote
feliksik Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 ale cudnie, że coś się z Uszatkiem ruszyło Quote
kaskadaffik Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Cudnie i cudny piesek :) Tylko podziwiać : http://www.youtube.com/watch?v=r4ZW0gOwY-A Mam pyatanie do Was Dziewczyny, czy jest szansa, że gdyby dwa domki okazały sie fajne, mogłybyście podesłać naszego Iliana, on jest IDENTYCZNY jak Uszatek !!!!!!!! Grzeczny, miły do dzieci, lubi sie bawić, no miodzik jak nasz Uszaty !!!! Quote
kaskadaffik Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Zobaczcie jaki sobowtór :crazyeye: http://www.dogomania.pl/threads/189087-Ilian-ONek-z-Mielca-czeka-na-dom-w-Hoteliku-u-Murki Quote
Pianka Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 e tam jak dla mnie to ten pies wyglada inaczej niż Uszatek. Szczecin nie aktualny, tak to zawsze bywa z tym metro, większosć niepoważnych ludzi dzwoni:roll: Czekamy na Kraków Quote
kaskadaffik Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 masz rację.... jak dla ciebie Trzymam kciuki za domki dla obu Piesków, które widziałam oba na żywo i są jak bracia :) Uszatku trzymam kciuki za Kraków :) :) :) Quote
Monika z Katowic Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 I jakie wieści? Będzie domek dla Uszatka? Quote
Pianka Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 irenaka była umówiona z nimi na 17-18, czekam na wieści niecierpliwie edit juz wszystko wiem, irenaka była u nich, ale to nie jest odpowiedni dom:-( były jeszczx domki z Zabrza, Gliwic, ale mieli dzwonic i juz nie zadzwonili:shake: Quote
sylwija Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 szkoda :( ale trzeba czekać na odpowiedni, Uszatek zasługuje na najlepszy dom Quote
Recommended Posts