Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Własnie, albo sobie ustawić jakąś przypominajke w telefonie, albo zrobic zestawienie deklaracji w exelu.

doszło
10 zł- Monika z Katowic

wysyłam oplate za hotel za czerwiec- 300 zł

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sprawa jest troszkę bardziej skomplikowana, bo ta deklaracja nie moja, a mojej sklerotycznej mamy :cool3:;)
Jutro pójdzie przelew a ja sobie w kalendarz wpiszę kiedy trzeba wpłacać i będę mamę szturchać ;-)

Posted

Kurcze nikt o Uszatka nie pyta :(

Do tej pory wysyłałam do hoteliku osobno kase za karme a osobno za hotel, ale umówiłam się, ze od dzisiaj płace na koniec miesiaca nie 300 zł, tylko 400. Od razu z karma, bo tak łatwiej zrobić jeden przelew a nie kilka.

wplaty
15 zl- AnnaA
10 zł- mari23
40 zl- Dzika Figa
20 zł- Sylwija
40 zł- malibo57
40 zł- Cajus JB
10 zł- Izabela124
50 zł- ala123

Posted

Uszatek wydaje mi sie, że schudł , wygląda bardzo ładnie, to martwić się nie ma czym , bo zjada tyle samo ile wcześniej, mozę przez upały albo przez to że wyciągnęłam z niego reklamówę futra :)
Będzie kąpany jutro lub pojutrze :)

Posted

Oj Uszatku wykąp sie dokładnie, żeby być czyściutki i pachnący bo domek na ciebie czeka:loveu:

Szukamy kogoś do wizyty przedadopcyjnej- SZCZECIN

pan mieszka w bloku z żoną, żona w ciąży. Mieszkanie na parterze, blisko park, pan mówił, ze nie bedzie problemu jakby kiedyś uszatek znów zachorował, schodów nie ma dużo i go wniesie. Panu spodobało się bardzo imie Uszatka.
Dołoży sie tez do kosztów transportu.
Na mnie w pierwszym momencie zrobił dobre wrażenie, ale wizyta to musi potwierdzić

Dzwoniła jeszcze pani z Chorzowa, ale mnie sie nie spodobała.
Poprzedniego psa owczarka 10 letniego uwiazała przed sklepem Auchan i jej go skradziona, tlumaczylam, ze nie zostawia sie psów pod hipermarketami, ale tylko argument był "ale przecież zawsze ze mna chodził i nic się nie działo"
Pani tez nie dopuszcza mysli takiej, ze pies moze zachorować, mówi, ze zawsze myśli pozytywnie. Mieszka w bloku- 2 piętro, po głosie słyszałam, ze starsza pani, mieszka sama.
Nie wiem chcecie to mozemy ją sprawdzić- zgadza sie na wizyte, ale jak dla mnie to nie jest odpowiedni dom

doszło
15 zł- AnnaA
10 zł- mari23
40 zł- malibo57
30 zł- anna10025
10 zł- Monika z Katowic