Małgorzata 40 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Poczułam się wywołana do tablicy.Ta organizacja ....to Fundacja....a jako ,że domek sprawdzam jako osoba prywatna ,więc nie będę trzaskała legitymacją.I niech tak pozostanie ,dobrze ;) ? We wtorek po południu lub w środę rano jadę do Gdańska odebrać moją córkę -studentkę z majdanem klamotów ,więc mogę przeprowadzić wizytę i rozmowę-na dzień dzisiejszy tak jest to zaplanowane.Gdyby jednak plany się zmieniły ,poinformuje Ciebie ,Basiu...bo wiesz ,jak to bywa z młodzieżą :razz: Quote
Basia1968 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 jest mój Małgosiaczek kochany - będziemy w kontakcie - co do organizacji to oczywiście, że ta wizyta nie z ramienia organizacji żadnej tylko moja taka rodzinna prośba.:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
Basia1968 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 oj zlustruje, zlustruje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lionees Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Małgorzata 40']...jadę do Gdańska odebrać moją córkę -studentkę z majdanem... Z TYM majdanem:cool3::evil_lol: Quote
Vlk Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 no, pytałam bo początkowo zabrzmiało groźnie ;) Mam nadzieję, że będzie ok. Quote
Małgorzata 40 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Majdan (w postaci męża ,córki i....majdanu) zostanie w aucie.Opcja dla głodnych-frytki w Mc Donalds:multi: .Nie cierpię ,jak mi ktoś przeszkadza w pracy...a oni potrafią być upierdliwi:mad: ,uwierzcie:angryy: Quote
Lionees Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Małgorzata 40']Majdan (w postaci męża ,córki i....majdanu) zostanie w aucie.Opcja dla głodnych-frytki w Mc Donalds:multi: .Nie cierpię ,jak mi ktoś przeszkadza w pracy...a oni potrafią być upierdliwi:mad: ,uwierzcie:angryy: Wierzymy:fadein: Pewnie nie jedna z nas ma takich upierdliwców w domu:diabloti: Quote
Basia1968 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Pani OLa - potencjalna właścicielka Bajeczki - dzwoniła dzisiaj, bardzo bardzo czeka na spotkanie, miała nadzieję, że Bajeczka zawita do nich juz na święta, ale cierpliwie poczeka, jesli transport sie nie znajdzie oni po świętach przyjadą po psinkę z GDańska:loveu::loveu: Quote
Monika z Katowic Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Jakie miłe wieści! :multi: Więc Bajeczka ma dużą, dużą szansę na domek po świętach! :multi: Quote
NusiaiJa Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 ach fajnie by siębyło z nimi spotkać kiedy byli by tu w t.m.?..... tylko gdybyśmy wiedzieli kiedy przyjeźdzają.....:oops::oops::oops: Quote
Basia1968 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 wszystkim będę informować na pewno, nic nie umknie. Ja już dwa dni latam za psiakiem z pod bloku - taki mróz, a on na polu. wyścieliłam mu kartony pod schodami obok mojego bloku, i szmatki dałam takie ciepłe żeby nie zmarł, a ten bandzior lata po mieście w ten mróz:placz::placz: Quote
NusiaiJa Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 u nas też takie lajzery niemądre są! Quote
Vlk Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 no Bajunia, będzie dobrze :) Hm u mnie w okolicy jakoś piesków bezdomnych na szczęście nie ma zbytnio, gdzie indziej widuję ale to też takie przemykacze są, że złapać nie idzie. Myślę, że wiele z nich da sobie radę bo to dla nich nie pierwszyzna. Oby. Quote
Basia1968 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 jutro wizyta:eviltong::eviltong::cool3: Quote
Małgorzata 40 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Tak ,jak napisałam ,u mnie wszystko się zmienia ....wizyta będzie jutro:multi: ,a nie we wtorek...jeśli tylko szczęśliwie ,nie zagryzając chłopa :angryy:,dotrę do Gdańska.Relacja ,jak wrócę...ale będę miała w aucie jeszcze latorośl ,więc do zagryzienia dwóch potencjalnych kandydatów:diabloti:.Jak myślicie-paczka Delicji na drogę zamknie dziabary :mad:? Myślę o paczce BIG:evil_lol:.... Quote
Basia1968 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 A ja siedzę i zjadłam juz wszystkie swoje palce. Małgosia juz u pani oli. Quote
Monika z Katowic Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Będzie dobrze! Św. Mikołaj czuwa nad losem naszej sunieczki! Quote
Basia1968 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Małgosia napisała mi już wcześniej, że Pani Ola jest jak najbardziej odpowiednia reszte napisze sama:multi::multi::loveu::loveu: Quote
ocelot Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Kierownik już wie o domku Bajeczki. Ma czekać do przyszłej niedzieli na swoich Państwa::) Quote
Monika z Katowic Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Czyli Bajeczka jest już w schronisku "zarezerwowana"? Quote
Małgorzata 40 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Jestem...przepraszam ,że tyle musieliście czekać ,ale...Święta idą i tak troszkę zaczynam nie ogarniać:shake:. Bajeczko...zaczynaj się już żegnać ze swoimi kompanami:multi:.Rozmawiałam z Twoją nową Panią i Panem...będzie cud ,miód i ...orzeszki:loveu:. Pani Ola to taki człowiek ,z którym nie można się rozstać.Złapałyśmy temat i gdyby nie dręcząca komórka ( moja banda czekała w aucie:angryy::mad:) ,to pewnie szybko bym nie wyszła.Da Bajce nie tylko dom i miskę ,ale także miłość.Bardzo chciałaby już ją mieć w domku ,ale...trzeba jeszcze poczekać.Zaraz po Świętach mąż ma wolne i jadą po psiaka.Już się nie mogła doczekać... Tak więc moje Drogie-szykujcie wyprawkę.Ja ze swojej stronę zobowiązuje się do wykonania jeszcze jednej wizyty za jakiś czas ,żeby zobaczyć ,jak Bajka żyje.I nie ukrywam ,że zrobię to z wielka chęcią... Quote
rita60 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 DOCZEKALAS SIE MALENKA:multi:MOZE CIOTKI OGŁOSZENIE PRZYNIOSLO CI SZCZESCIE;) Quote
Recommended Posts