Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poczułam się wywołana do tablicy.Ta organizacja ....to Fundacja....a jako ,że domek sprawdzam jako osoba prywatna ,więc nie będę trzaskała legitymacją.I niech tak pozostanie ,dobrze ;) ?
We wtorek po południu lub w środę rano jadę do Gdańska odebrać moją córkę -studentkę z majdanem klamotów ,więc mogę przeprowadzić wizytę i rozmowę-na dzień dzisiejszy tak jest to zaplanowane.Gdyby jednak plany się zmieniły ,poinformuje Ciebie ,Basiu...bo wiesz ,jak to bywa z młodzieżą :razz:

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest mój Małgosiaczek kochany - będziemy w kontakcie - co do organizacji to oczywiście, że ta wizyta nie z ramienia organizacji żadnej tylko moja taka rodzinna prośba.:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Małgorzata 40']Majdan (w postaci męża ,córki i....majdanu) zostanie w aucie.Opcja dla głodnych-frytki w Mc Donalds:multi: .Nie cierpię ,jak mi ktoś przeszkadza w pracy...a oni potrafią być upierdliwi:mad: ,uwierzcie:angryy:
Wierzymy:fadein:
Pewnie nie jedna z nas ma takich upierdliwców w domu:diabloti:

Posted

Pani OLa - potencjalna właścicielka Bajeczki - dzwoniła dzisiaj, bardzo bardzo czeka na spotkanie, miała nadzieję, że Bajeczka zawita do nich juz na święta, ale cierpliwie poczeka, jesli transport sie nie znajdzie oni po świętach przyjadą po psinkę z GDańska:loveu::loveu:

Posted

wszystkim będę informować na pewno, nic nie umknie. Ja już dwa dni latam za psiakiem z pod bloku - taki mróz, a on na polu. wyścieliłam mu kartony pod schodami obok mojego bloku, i szmatki dałam takie ciepłe żeby nie zmarł, a ten bandzior lata po mieście w ten mróz:placz::placz:

Posted

no Bajunia, będzie dobrze :)
Hm u mnie w okolicy jakoś piesków bezdomnych na szczęście nie ma zbytnio, gdzie indziej widuję ale to też takie przemykacze są, że złapać nie idzie. Myślę, że wiele z nich da sobie radę bo to dla nich nie pierwszyzna. Oby.

Posted

Tak ,jak napisałam ,u mnie wszystko się zmienia ....wizyta będzie jutro:multi: ,a nie we wtorek...jeśli tylko szczęśliwie ,nie zagryzając chłopa :angryy:,dotrę do Gdańska.Relacja ,jak wrócę...ale będę miała w aucie jeszcze latorośl ,więc do zagryzienia dwóch potencjalnych kandydatów:diabloti:.Jak myślicie-paczka Delicji na drogę zamknie dziabary :mad:? Myślę o paczce BIG:evil_lol:....

Posted

Jestem...przepraszam ,że tyle musieliście czekać ,ale...Święta idą i tak troszkę zaczynam nie ogarniać:shake:.
Bajeczko...zaczynaj się już żegnać ze swoimi kompanami:multi:.Rozmawiałam z Twoją nową Panią i Panem...będzie cud ,miód i ...orzeszki:loveu:.
Pani Ola to taki człowiek ,z którym nie można się rozstać.Złapałyśmy temat i gdyby nie dręcząca komórka ( moja banda czekała w aucie:angryy::mad:) ,to pewnie szybko bym nie wyszła.Da Bajce nie tylko dom i miskę ,ale także miłość.Bardzo chciałaby już ją mieć w domku ,ale...trzeba jeszcze poczekać.Zaraz po
Świętach mąż ma wolne i jadą po psiaka.Już się nie mogła doczekać...
Tak więc moje Drogie-szykujcie wyprawkę.Ja ze swojej stronę zobowiązuje się do wykonania jeszcze jednej wizyty za jakiś czas ,żeby zobaczyć ,jak Bajka żyje.I nie ukrywam ,że zrobię to z wielka chęcią...