Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TAK!!!! ZDEJMOWAĆ!!!!
HURAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DZIŚ WSZYSCY PŁACZEMY ZE SZCZĘŚCIA, ŻE BAJECZKA TRAFIŁA DO TAKIEGO WSPANIAŁEGO DOMU, DO TAKICH WSPANIAŁYCH LUDZI!!!

BAJECZKO TO NIE PRZESADA TWOJE ŻYCIE NAPRAWDĘ STAŁO SIĘ BAJKĄ!!!

Dziękujemy, że daliście jej Państwo szansę

Z niecierpliwością oczekujemy na dalesze zdjęcia Bajeczki.

Posted

Nusia napisała wszystko:)
Rita zdejmuj:)

Basiu tak myślę, że Pani Ola może nam pomóc kupując karmę, przysmaki, zabawki?
Przysmaki wykorzystamy na spacerach, a np karmę czy zabawki dla tymczasów albo na bazarek na tymczaski.
Jak Pani Ola uważa.

Posted

Oto treśc wiadomości od Pani Oli:
"Pani Basiu!
Pomyślałam , że mogłabym zaoferować stałą kwotę wpływu co m-c , jako pomoc w zakupie karmy dla DT, proszę tylko o jakiś namiar ,dane +konto. Wiem ,że potrzeby są bardzo duże... , widziałam na dogomanii ludzi deklarujących się stałymi wpłatami, bardzo chętnie dołączę do ich grona :)."

dane wysłałam Ocelotka

Posted

czytam i płaczę - płaczę i czytam - bo to łzy szczęścia. Oto wiadomośc od Pani Oleńki:

Pani Basiu,

pieniążki przeleję dzisiaj na podane konto i 01 każdego m-ca będę przelewała stałą sumę 60 zł. Wiem , że jest to kropla w morzu ale mam nadzieję ,że chociaż w jakimś stopniu pomogę . Wątek mojej Bajeczki widziałam i do tej pory łza w oku mi się kręci ,kiedy widzę jej smutne oczy na zdjęciu. Teraz jest wesołym psiakiem polującym na kapcie wszystkich domowników:) być jej Mikołajem to dla mnie wielka radość i to Ja dziękuję za pomoc w adopcji :)

Posted

[quote name='Basia1968']oCELOTKU TAK JAK PISAŁAM PODAŁAM pANI oLEŃCE tWOJE KONTO WIĘC WPŁATY DO cIEBIE KOCHANA, A TY JUZ TAM ZAGOSPODARUJESZ
Basiu podziękuj Pani Oli bardzo:)
A 60 zł przeznaczymy na nasze tymczasy.
Nie wiem który teraz najbardziej potrzebuje, może sprawiedliwie dla Milki i Amisia? Bo Bojus jeszcze nie wyciągnięty?

Posted

Oto wiadomość od Pani Oli

Pani Basiu!

W piątek miałam przelać pieniążki ale internet nie działał , <zepsuł się modem >.Dzisiaj przyszli panowie i naprawili ,więc przelew wysłałam o 12.30 .
Bardzo proszę przeprosić w moim imieniu DT za tą zwłokę. Zrobiłam już stały przelew w banku 02 każdego m-ca - więcej opóznień nie będzie :)

Gorąco pozdrawiam
Ola