Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bajeczka była dzisiaj na swoim pierwszym spacerku. Nieco się smyczy lękała, ale dała radę:):):)
Na rękach była wynoszona;)wygłaskana bardzo. Ma nawet ogłoszenia w lokalnych sklepach. Ech...

Nusia jak się obrobi to na pewno relację zdjęciową wstawi

Posted

dzisiaj miałam jedno zapytanie o Bajeczkę z Warszawy - ogłosiłam ją na gumtree Warszawa, jest tez cały czas na Cafe Animal, rzeszowiaka odnowię, u mnie na forum była, na kupie psa

Posted

Ocelot potrzeba mi takich danych Bajeczki zebranych do kupki:
dane (wiek,waga, wielkość, przeszłość, stan zdrowia, charakter, upodobania,
umiejętność chodzenia na smyczy, czystość w domu, stosunek do kotów i
innych psów)
i zdjęcia ładne.

na meila prześlij proszę [email protected] - może prośba do Mikołaja pomogła

Posted

eh sama zaczełam namawiać rodziców, bo jednak to oni większość wydatków ponoszą na psiska (mamy ich razem 4, dwa u mnie i dwa u nich) bo ja studiuję. Ale piąty pies nie wchodzi w rachubę póki co :( :( :( ale porozsyłałam po znajomych, żeby oni rozesłali po swoich znajomych, czy ktoś nie chce zostać Mikołajem dla tej cudnej psinki :)

Posted

WSTEPNA KRÓCIUTKA ROZMOWA Z pANIĄ - KTÓRA ZAKOCHAŁA SIĘ W bAJECZCE ODBYTA. o 16 UMÓWIŁYSMY SIE NA TELEFON BO OBIE JESTEŚMY W PRACY I MALO CZASU MAMY. pANI MIESZKA W gDAŃSKU. jESLI WSZYSTKO BĘDZIE OK, TO POŁĄCZYMY TRANSPORT Z KAJĄ Z KIELC, BO ONA DO SOPOTU MIAŁABY JECHAĆ. MIKOŁAJU WYSŁUCHAJ BAJECZKI!!!!