Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sprawa Romka ucichła a pies demoluje wszystko wokoło siebie. Dziś w nocy rozebrał swoją budę, wygryzł dziure w ścianie boksów, wykopał dół w którym sie schował (chodzi o głębokość), i podkopał sie pod boks Szanty zabierając jej kocyki. Jak to zrobił że koce były wywleczone - nie wiem. Koce leżały na budzie żeby sunia mogła sobie leżeć na niej wygodniej.
Luzie szukajcie domu dla Romusia bo pies dostaje palmy. Jedynie na spacerach jest szczęśliwy. Skacze i chce pędzić a ja boję się go puścić bez linki na końcu której jestem uwiązana. Pies musi mieć dom gdzie nie będzie zamykany w boksie , ani wiązany. To kochane psisko tylko nie znosi być ograniczany ruchowo. On się normalnie nudzi i wymyśla sobie robotę, tylko że to jego myslenie prowadzi do demolki.
Moze znacie DT gdzie pies będzie mógł biegać bez ograniczania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W treści nie widzę linku do filmiku :roll:. Chyba nie po to ciocia Luczater brnęła w śniegu po kolana ;).
Na wątku jest też kilka nowych, fajnych fotek.
Ja ze swojej strony wystawię aukcję wyróżnioną. Może taki skomasowany atak przyniesie upragniony skutek, w postaci domku dla Romka.

Posted

gazzy napisał(a):
Fajniutki jest. Może napisać o nim na forum - szansa na pomoc goldenom ? On co prawda nie jest do goldena podobny , ale z labka coś niecoś ma.

Pisz proszę wszędzie gdzie można - psina musi mieć własny kochający domek.

Posted

Romek wyjechał wczoraj do Magdy do Radomia. Uznałysmy, że należy go pokazac fachowcowi, gdyż jego zachowania były nieprzewidywalne. Zawiozła go Pati-c. Jechał bardzo grzecznie, na miejscu dostał mieszkanko przygotowane specjalnie dla takich, hm, energicznych gości;-)
Mam nadzieję, że w ten spsób nie stracimy domu, jesli taki się znajdzie.

Posted

Pan z łukowa wykazał się zdrowym instynktem samozachowawczym. Dopóki nie dowiemy się, co drzemie w Romku, nie możemy oddać go do adopcji, bo to byłby brak odpowiedzialności.
koszt hotelu wraz ze szkoleniem 750/m-c.

Posted

malibo57 napisał(a):
(...)nie możemy oddać go do adopcji, bo to byłby brak odpowiedzialności.
koszt hotelu wraz ze szkoleniem 750/m-c.

Jestem podobnego zdania, choć wspomniany koszt jest niebagatelny :roll:.