luka1 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Sprawa Romka ucichła a pies demoluje wszystko wokoło siebie. Dziś w nocy rozebrał swoją budę, wygryzł dziure w ścianie boksów, wykopał dół w którym sie schował (chodzi o głębokość), i podkopał sie pod boks Szanty zabierając jej kocyki. Jak to zrobił że koce były wywleczone - nie wiem. Koce leżały na budzie żeby sunia mogła sobie leżeć na niej wygodniej. Luzie szukajcie domu dla Romusia bo pies dostaje palmy. Jedynie na spacerach jest szczęśliwy. Skacze i chce pędzić a ja boję się go puścić bez linki na końcu której jestem uwiązana. Pies musi mieć dom gdzie nie będzie zamykany w boksie , ani wiązany. To kochane psisko tylko nie znosi być ograniczany ruchowo. On się normalnie nudzi i wymyśla sobie robotę, tylko że to jego myslenie prowadzi do demolki. Moze znacie DT gdzie pies będzie mógł biegać bez ograniczania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Luczater Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Właśnie rozmawiałam z Luką, podobno Allegro wygasło. Późnym wieczorem wejdzie na dogo i poda szczegóły. Quote
Ziutka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 gallegro napisał(a):Ponawiam pytanie o Allegro... Tomku, jeśli możesz to prosimy o allegro dla Romusia... Quote
luka1 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 wznowiłam mu allegro http://www.allegro.pl/item941153986_romeo_szuka_domu.html Quote
gallegro Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 W treści nie widzę linku do filmiku :roll:. Chyba nie po to ciocia Luczater brnęła w śniegu po kolana ;). Na wątku jest też kilka nowych, fajnych fotek. Ja ze swojej strony wystawię aukcję wyróżnioną. Może taki skomasowany atak przyniesie upragniony skutek, w postaci domku dla Romka. Quote
gallegro Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=942271118 Quote
Luczater Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Jak zwykle, dzięki Gallegro. Może Romeo będzie miał tyle samo szczęścia co Inka, Karmelek i .............. , no wiesz :-(:oops:. Quote
gallegro Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 W środę wyjdzie lokalna gazeta z ogłoszeniem Romcia. Ta sama, z której dom znalazł Karmelek. Oby to był dobry omen... Quote
łolkiee Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/181197-Dla-PaA-chwila-rozkoszy-Dla-punto-na-spA-atAE-dA-ugu-Do-26-03-2010 zapraszam! Quote
luka1 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 gdyby ktoś nie wiedział jakiego psa mu trzeba, yt Romcio zastąpi wszystkie psy świat Quote
luka1 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Romek wczoraj w nocy próbował zagryzać budę - jeszcze kawałek jej pozostał. Dostał obrożę z feromonami, może to go trochę wyciszy Quote
gazzy Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Fajniutki jest. Może napisać o nim na forum - szansa na pomoc goldenom ? On co prawda nie jest do goldena podobny , ale z labka coś niecoś ma. Quote
luka1 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 gazzy napisał(a):Fajniutki jest. Może napisać o nim na forum - szansa na pomoc goldenom ? On co prawda nie jest do goldena podobny , ale z labka coś niecoś ma. Pisz proszę wszędzie gdzie można - psina musi mieć własny kochający domek. Quote
gallegro Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Miałem pierwsze zapytanie o Romcia. Pan mieszka w Łukowie. Podesłałem mu zdjęcia oraz link do filmu i czekam na odpowiedź. Na razie tylko tyle... Quote
luka1 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 och, co za nowina, trzymam kciuki za pana :p:diabloti: Quote
malibo57 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Romek wyjechał wczoraj do Magdy do Radomia. Uznałysmy, że należy go pokazac fachowcowi, gdyż jego zachowania były nieprzewidywalne. Zawiozła go Pati-c. Jechał bardzo grzecznie, na miejscu dostał mieszkanko przygotowane specjalnie dla takich, hm, energicznych gości;-) Mam nadzieję, że w ten spsób nie stracimy domu, jesli taki się znajdzie. Quote
gallegro Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Pan z Łukowa zrezygnował ze względu na temperament Romcia. W domu jest małe dziecko. Quote
Luczater Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Biedny Romcio. Coś mi się zdaje, że nie urodził się pod "szczęśliwą gwiazdą" :shake:. Quote
malibo57 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Pan z łukowa wykazał się zdrowym instynktem samozachowawczym. Dopóki nie dowiemy się, co drzemie w Romku, nie możemy oddać go do adopcji, bo to byłby brak odpowiedzialności. koszt hotelu wraz ze szkoleniem 750/m-c. Quote
gallegro Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 malibo57 napisał(a):(...)nie możemy oddać go do adopcji, bo to byłby brak odpowiedzialności. koszt hotelu wraz ze szkoleniem 750/m-c. Jestem podobnego zdania, choć wspomniany koszt jest niebagatelny :roll:. Quote
luka1 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 staję w obronie Romka, jest tylko barrrrrrrdzo żywiołowy i brak mu człowieka. Będę zawsze to mówić i nie zmienię zdania. Quote
Recommended Posts