Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak do mnie dzwonili w sprawie adopcji to moje pierwsze pytanie dotyczylo sterylizacji i jak ktos stanowczo mowil ze to krzywda dla psa, ze szczeniaczki zawsze znajduja domy to wogole nie dyskutowalam...chyba ze ktos byl do przekonania, czyli chcial wiedziec czy to psu nie zagraza, czy ma wplyw na jego zdrowie...

Posted

chodzi o to ze np w rozdziale dotyczacym woj. mazowieckiego jest kilka stron potrzebujacych psiakow a zawsze najbardziej zwraca uwage pierwsza strona. Jesli np. watek Metasi spadnie na kolejne strony mniej zwraca na siebie uwage. I wtedy wskazane jest "podrzucic watek na pierwsza" czyli napisac cos :) A zdjecia Metasi jak najbardziej wklejaj:) im wiecej tym lepiej:)

Posted

cisza w eterze:( no właśnie zbieramy... Meti zgadzasz się, abyśmy wysterylizowali sunię? a wiesz, że po sterylizacji ona będzie spokojnieszja? Dopiszę to do tytułu, dużo rzeczy tam bym chętnie dopisała... ale jutro.

Posted

tak zgadzam sie jak najbardziej , wczoraj była słodka sytuacja metasia dała buziaka wikiemu ale niestety niezdążyłam tego uchwycic :/

Posted

Dziewczyny słuchajcie mam pytanko jak wygląda ten zabieg sterylizacji i jak długo sunia zdrowieje po tym?? wiem tylke ze wycinają jej macice jajniki itd, ale chodzi mi o to jak trzeba sie nią po tym zabiegu zajmowac zeby szybko wyzdrowiała i czy znacie jakis najtanszą klinike gdzie mozna by zrobic szybko ten zabieg bo sobie tak pomyslałam ze chyba na razie warzniejsza jest sterylka meti niz alergia. Co o tym myślicie??

Posted

przepraszam za off'a, ale potrzebujemy waszej pomocy....błagam o jakiekolwiek deklaracje:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/174152-Rzuca-w-nas-cegA-ami-BA-agamy-o-deklaracje-Mamy-miejsce-w-hotelu-Potrzeba-310-zA[/URL]

Posted

Miałam telefon w sprawie Metaxy. Pan rozsądny przez telefon. Podałam kontakt do Meti. Zobaczymy co z tego wyjdzie, bo ważne jest spotkanie na żywo z ludźmi. Prosiłam Meti, aby dała znać jak już będzie po rozmowie. Państwo mieszkają w Warszawie, mają działkę z domkiem pod Warszawą, na którą jeżdzą w weekendy. Ich piesek zmarł miesiąc temu na cukrzycę mimo usilnych prób ratowania przez weterynarzy. Chcieli przygarnąć pieska z Palucha, byli tam nawet z wypisanymi konkretnymi pieskami, ale niestety nie meli odwagi wejść, bo dla nich to był bardzo przykry widok. Dlatego postanowili poszukać pieska, któremu będą mogli pomóc, ale innymi metodami niż schornisko. Sterylkę popierają. Kto prześle mi umowę adopcyjną na maila z ogłoszenia??? Proszę, proszę! Tak na wszelki wypadek. Trzymajcie kciuki ja też trzymam, może się uda!!! z rozmowy telefonicznej wygląda bardzo dobrze, troskliwi, piesek w weekendy będzie mógł pobiegać. Meti ma dać znać jak będzie już po rozmowie. Czekamy!!!