Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Multikota napisał(a):
Nie zapomnieli, ale jestem bardzo zapracowana. Miałam rozkopany ogród, bo naprawialiśmy oświetlenie przy wjeździe na posesję. Chcieliśmy zdążyć przed mrozami i ledwo udało się.

Aresek troche podziębiony. Chyba coś podłapał w lecznicy przez te 2 tygodnie, bo u mnie zaraz zaczął kichać. Myślałam, że to alergia, ale w piątek pojawił się kaszel. Było podejrzenie o kaszel kenelowy. Pies dostał zastrzyki. Jest leczony. Potrwa to jeszcze tydzień. Ma apetyt i humorek i to najważniejsze. Kaszel przechodzi. Infekcja jest -na szczęście -lekka. Ograniczyłam do minimum spacer, żeby psa nie ziąbić. Nie jest tym zachwycony, chciałby pobiegać, ale trudno.

Panuje wśród psiaków jakas paskudna infekcja.Moje psiaki wszystkie sa chore,wszystkie miały potworny kaszel i kichały.Biorą antybiotyki i inne leki.Nawet nasz Nero w szpitaliku tez był chory.Mam nadzieję,ze ARESIK szybciutko wróci do zdrowia.

Posted

Ares już zdrowy. Dzisiaj wziął ostatni raz antybiotyk. Jest wesoły, wszędzie jest, gdzie my przebywamy. Jak zostaje sam to płacze. Coraz mniej sika w domu. W ciągu dnia potrafi przespać kilka godzin, ale tylko wtedy, gdy jest sam z Mamą. Jak jesteśmy wszystkie w domu, to czuwa i nas pilnuje.

Mocno przybrał na wadze. Mam problemy utrzymać go na lince, gdy wyrywa się do innych psów.

Posted

Cudny Aresik.:lol: Na tym pierwszym zdjęciu ma takie ufne i spokojne spojrzenie. Widać, że bidulek dochodzi do siebie po tym koszmarze, co przeżył. Multikota:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='J_ulia']Ta fota jest boska :):):):)

To jest odpowiedź na: "Pokaż, Aresku, jaki jesteś szczęśliwy!"

Cudownie wiedzieć, że już nic złego go nie spotka................

Posted

Od razu mi sie chce płakac..Ze szczęścia oczywiscie.Jak widze taka szczęsliwą mordke,to widzę też sens mojej pracy

Ciekawe czy owa nauczycielka dostrzeze róznicę i zobaczy jak wygląda naprawdę zadbany i szczęsliwy pies.

Multikota,Ty dobrze słuchaj,bo jestem przekonana,ze w Wigilię Ares powie Ci jak bardzo Cię kocha i jaki jest szczęliwy:loveu: