Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tanitko - wyslalas mi kase na jego kastracje 300zl- czy mam ją odesłac? jesli tak proszę podaj nr konta, zeby nie musiala grzebac w historii rachunku :)
Cieszę się, ze psiak trafi na swoje, oj szkoda, ze nie mogę zobaczyć jak się ucieszy :)

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co do oplaty na styczen zrobilam, ale to jak się zgodzicie to -to moze by poszlo na oplate suni- bo pierwszy miesiąc wyzla poszedl z jej skarpety, bo umarla jej corka -zbierane bylo na 2 psy , dlatego, ze sunia odeszla za TM pojechal wyzel, zas pierwszy miesiac pokryla kikou ze skarpety suni. A tam nie ma pelnych deklaracji tylko są uzupelniane oplaty bazarkami- więc jesli nie będzie sprzeciwu to moze niech juz ta Pani zostawi te pianiądze, bo sunia jest w tym samym miejscu.

Posted

Ben juz jest w drodze do domu,
Wlasciciel zobowiazal sie pisemnie do dalszego leczenia (bo w ostatnich dniach Pani z dt jeszcze wymacala u niego guzka... miejmy nadzieje, ze to nic paskudnego...)

Posted

zostaly jeszcze takie pieniążki:
04.12 20zł AGATA51
21.12 62zl ( z bazarku) tanitki
24.12 15z slomka

to Agata 51 , tanitka i Słomka powiedzcie jak je rozlokować, bo psów w potrzebie nie brakuje i moze macie jakies zyczenia?

Posted

Ben został odebrany, ale jak to bywa ciężko rozstać się z psem, któremu dało sie opiekę i dom kiedy był niczyj, zabiedzony i opuszczony. Ben jest psem użytkowym, a nie domowym pupilkiem, tak więc spotkanie z panem było adekwatne. co do moich 62 zł to prosze przeznaczcie je na jakiegoś pieska, którego ratujecie dziewczyny.