GoskaGoska Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 tanitko - wyslalas mi kase na jego kastracje 300zl- czy mam ją odesłac? jesli tak proszę podaj nr konta, zeby nie musiala grzebac w historii rachunku :) Cieszę się, ze psiak trafi na swoje, oj szkoda, ze nie mogę zobaczyć jak się ucieszy :) Quote
tanitka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dobrze, odeślij mi proszę to przekażę na kolejnego wyżełka w potrzebie :) Quote
zula131 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 No to rzeczywiście dobre zakończenie. Spotkanie na pewno będzie wzruszające... Quote
GoskaGoska Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 co do oplaty na styczen zrobilam, ale to jak się zgodzicie to -to moze by poszlo na oplate suni- bo pierwszy miesiąc wyzla poszedl z jej skarpety, bo umarla jej corka -zbierane bylo na 2 psy , dlatego, ze sunia odeszla za TM pojechal wyzel, zas pierwszy miesiac pokryla kikou ze skarpety suni. A tam nie ma pelnych deklaracji tylko są uzupelniane oplaty bazarkami- więc jesli nie będzie sprzeciwu to moze niech juz ta Pani zostawi te pianiądze, bo sunia jest w tym samym miejscu. Quote
tanitka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 ja nie protestuję :) nr konta nie mogę Ci przeslać, bo masz pełną skrzynkę Quote
Cajus JB Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Czyli jednak myśliwski. Dobrze, że się odnalazł opiekun. Quote
kikou Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ben juz jest w drodze do domu, Wlasciciel zobowiazal sie pisemnie do dalszego leczenia (bo w ostatnich dniach Pani z dt jeszcze wymacala u niego guzka... miejmy nadzieje, ze to nic paskudnego...) Quote
GoskaGoska Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 300zl oddane :) dziękuję za pomoc- oby te pieniązki byly szczęśliwe i znow przeszły na innego psa i znow innego Quote
GoskaGoska Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 zostaly jeszcze takie pieniążki: 04.12 20zł AGATA51 21.12 62zl ( z bazarku) tanitki 24.12 15z slomka to Agata 51 , tanitka i Słomka powiedzcie jak je rozlokować, bo psów w potrzebie nie brakuje i moze macie jakies zyczenia? Quote
tanitka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ben został odebrany, ale jak to bywa ciężko rozstać się z psem, któremu dało sie opiekę i dom kiedy był niczyj, zabiedzony i opuszczony. Ben jest psem użytkowym, a nie domowym pupilkiem, tak więc spotkanie z panem było adekwatne. co do moich 62 zł to prosze przeznaczcie je na jakiegoś pieska, którego ratujecie dziewczyny. Quote
Slomka22 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Goska rozmawialam z Magya bo to pieniazki z bazarku i mozesz wplacic ja na suczke ta o ktorej pisalas Quote
agata51 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Oby każdy dzień nowego roku przyniósł choć jedną taką wiadomość! Wszystkiego NAJ, cioteczki. A te moje 20zł przeznaczcie na co chcecie. Quote
GoskaGoska Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 w takim razie kasé daje na psa wyciagnietego ze schroniska z kulawá lapká ma tylko 2 lata a nikt go chce link do watku jest w moim podpisie Quote
GoskaGoska Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 to z jego finansami jestem rozliczona przekazane pieniádze innym ciotkom. Coz miejmy nadziejé, ze o psa Pan zadba i zmieniam tytul Quote
Recommended Posts