Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beza została zabrana ze schroniska w Zamościu, gdzie gryzły ją inne suki.
Obecnie przebywa u nas w hoteliku.

To malutka, drobniutka, bardzo przyjacielska, wesoła suńka. Ma ok. 3 lata.
Dogaduje się dobrze z psami i z sukami. Jest grzeczna, zachowuje czystość, umie chodzić na smyczy.
Czeka ją sterylizacja.

Beza jest sponsorowana w hoteliku dzięki: biance0 oraz p.Ani i p.Czesławie z Janowa Lubelskiego ;)

Kontakt:
[email protected]
503 68 30 50

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beza jest super :) A te zdjęcia w biegu są po prostu rewelacyjne! Widzę, że na jednym jeszcze mój Redzik się załapał :). Ja mam na razie problem z robieniem mu zdjęć, zanim migawka pstryknie, to w obiektywie zostaje już tylko ogon :)
Trzymamy kciuki za sterylkę Bezy i wierzymy, że szybko pójdzie do nowego domku!

Posted

Beza została dziś zaszczepiona na wirusówki.
Wczoraj była u nas Pańcia zamojskiej Muszki z kolegą, który szuka małej suczki do adopcji. Beza bardzo mu się spodobała (podobała się również Pućka i Karmelka), ale musi się jeszcze zastanowić nad podjęciem ostatecznej decyzji. Radziłam mu, aby się spieszył jeśli chodzi o Bezę, bo po nią będzie sie ustawiać kolejka :)

Posted

Murka napisał(a):
Beza została dziś zaszczepiona na wirusówki.
Wczoraj była u nas Pańcia zamojskiej Muszki z kolegą, który szuka małej suczki do adopcji. Beza bardzo mu się spodobała (podobała się również Pućka i Karmelka), ale musi się jeszcze zastanowić nad podjęciem ostatecznej decyzji. Radziłam mu, aby się spieszył jeśli chodzi o Bezę, bo po nią będzie sie ustawiać kolejka :)

Wreszcie znalazlam watek.
No, no; nie wiedzialam, ze z Bezy taki biegacz:evil_lol:
Super zdjęcia malutkiej. Zyczę jej domku takiego, jak ma Gucio.

Posted

To ja bianka0
Przepraszam,że nie mogłam przywitać się z moją podopieczną na wątku,ale od tygodnia nie mogę się zlogować.
Wątki mogę obserwować dzięki ali123,która użyczyła mi swojego nicku.
Widziałyśmy z Anią (jej wirtualną opiekunką) sunię na żywo w czasie podróży do Murki.
Była taka słodka,jak ciasteczko,że to imię samo cisnęło się na usta i tak za zgodą Toli została z Guci- Bezą.

Posted

eloise napisał(a):
bianka0, spróbuj zalogować się przy użyciu innej przeglądarki, mnie dogo na internet explorer nie działa a na mozilli wszystko super chodzi

Dziękuję,będę próbowala,chociaż od tygodnia próbuje mi pomódz Isadora dla której komputer nie ma tajemnic i nic z tego nie wychodzi.

Posted

ala123 napisał(a):
Dalej bianka0

Dzięki Fiks za ogłoszenia dla Bezy,to chyba komplet.
Tak cicho na wątku małej.
Czy Zamość do ciebie już nie zagląda?

Jesli Zamosc to i ja, to staram się zagladac codziennie do wszystkich zamojskich piesiów:cool3:
Ale aktualne dogo nie zawsze ma ochotę mnie wpuścic:roll:
A wczoraj trochę ostatkowalam się;)
Dzięki Fiks za ogloszenia:loveu:
Bezka to faktycznie sama slodycz wiec z domkiem nie powinno być problemu.

Posted

Już mogę się zalogować pod swoim nickiem.
Beza niedługo chyba będzie sterylizowana.Rozmawiałam z Murką,z Bezy niezła rozrabiaka,lubi robić podkopy.
Jest grzeczna mniej lękliwa od Gucia.
Jest po prostu słodka.