Ewa Gałązka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Szarotka napisał(a):Faktycznie ....ona nie jest czarna :):) mam nadzieje, ze niedlugo Lenka dostanie zabawke z bazarku. Jestem ciekawa jak dlugo pozyje :):) Ja też mam taką nadzieję. Zabawka jest z grubej gumy. Została już wysłana. Mam nadzieję, że dlugo Lenka nie będzie czekać. Quote
Ingrid44 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Odwiedzam Lenusie bo nie lubie pogryzien :) :) :) Quote
plina Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Jak tak Lenka wszystko lubi rozgryzać i psuć, to może czarny kong byłby dobry? Próbowany czy nie? :razz: Quote
Lolalola Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 a ja wcale wedle obiectnic nie dostalam zadnego lizaka w ucho;)od Lenki!!! Quote
Szarotka Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Lolalola napisał(a):a ja wcale wedle obiectnic nie dostalam zadnego lizaka w ucho;)od Lenki!!! To nie fer ;) kto liznie Lolaloa w ucho, bo Lenka sie nie spisala :):) Quote
Szarotka Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 plina napisał(a):Jak tak Lenka wszystko lubi rozgryzać i psuć, to może czarny kong byłby dobry? Próbowany czy nie? :razz: Kupilabym, ale nie bylo na zadnym bazarku.......... Quote
Ingrid44 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Czarny kong jest niezniszczalny bo moj Dog go nawet nie rozpracowal. Musi byc jednak orginalny nie podrobka, bo tylko te orginalne sa najmocniejsze. Czerwone sa o wiele slabsze. Pamietam jak Ewanka pisala ze Lenka nigdy nie miala konga bo sa drogie a i tak zawsze brakowalo kasy nawet na karme .:shake: Quote
obraczus87 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Nie zapomnialam o Lence, mam tylko teraz egzaminy na głowie. Pisałam kiedyś, że mam zarezerwowane miejsce dla Lenki w Hoteliku domowym u Astaroth. Właśnie się zwolniło miejsce. Powoli dogrywam szczegóły transportu itd... Jak cos będzie ustalone na 10000% wtedy napisze na wątku. Tak aby Ewanka mogła sobie zaplanowac odpowiednio dzień, przygotować klatke Lenusi i ogólnie Lenke ;) Jesli chodzi o kong, to pisałam o tym z Astaroth. Po kilku dniach pobytu Lenki u Niej, napisze mi czy kupować Jej kong i jaki. Byc może Astaroth będzie miała mozliwość kupna ( za zwrot pieniążków). Quote
Ewanka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Lena wita o poranku :loveu: ... ale świetne wiadomości !!!!!!!!! :multi::multi::multi: Lena pakuje walizki i szykuje się na wspaniałe zmiany :cool1: Quote
Sianio Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Zajrzyjcie potrzebna pomoc na cito http://www.rottka.pl/forum/tydzien-a-potem-eutanazja-ratunku-vt2191.htm Quote
Ewa Gałązka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 UWAGA !!! Po zakończonym bazarku na Lenkę zgłosiła się jedna osoba chętna do kupna kontenerka dla psa. Pieniążki otrzymałam i dzisiaj dokonałam przelewu na konto LENKI- 62 zł. Jak pieniążki dojdą proszę to zapisać w pierwszym poście. Quote
obraczus87 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='Ewa Gałązka']UWAGA !!! Po zakończonym bazarku na Lenkę zgłosiła się jedna osoba chętna do kupna kontenerka dla psa. Pieniążki otrzymałam i dzisiaj dokonałam przelewu na konto LENKI- 62 zł. Jak pieniążki dojdą proszę to zapisać w pierwszym poście. Ewa bardzo dziękuję :) !!!!! Quote
plina Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 obraczus87 napisał(a): Jesli chodzi o kong, to pisałam o tym z Astaroth. Po kilku dniach pobytu Lenki u Niej, napisze mi czy kupować Jej kong i jaki. Byc może Astaroth będzie miała mozliwość kupna ( za zwrot pieniążków). To jakby co ja się złożę na pewno :) Quote
Ewa Gałązka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Własnie zrobiłam przelew na 10 zł. z 3 bazarku i 1 bazarku - 90 z ł. z pierwszego bazarku. Razem 100 zł. Jutro przeleje jeszcze 27 zł z drugiego bazarku ( zamiast 38 zł.). Niestety rotek mi nie wpłaciła za książkę 11 zł. mimo, że napisała mi w e-mailu ża zapłaciła. Nie będę dłużej czekać. Quote
Ewanka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Obraczuś, od czego zależy termin przeprowadzki Leny, czy od możliwości transportu, czy od czegoś jeszcze? Lenka prosiła , by Cię zapytać ;) Quote
Ewanka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Na to wygląda ... tylko, jak rozumiem, jeszcze szczegóły trzeba dograć :) Lenusia jest posażną panienką, ma własną piękną klatkę, którą kiedyś dostała od cioci Natalijo :) ... u nas nie chciała z niej korzystać, ale może w nowym miejscu, gdy będzie się czuła [na początku] niepewnie, to może się do niej przekona :) Trzymam mocno kciuki za powodzenie akcji !!! Quote
obraczus87 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Kochani, dogrywam szczegoly transportu. Na pewno do konca stycznia Lenka trafi do Astaroth :) Quote
Szarotka Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 obraczus87 napisał(a):Kochani, dogrywam szczegoly transportu. Na pewno do konca stycznia Lenka trafi do Astaroth :) A gdzie jest Astaroth, bo niestety watki hotelowe nie istnieja ........... Quote
obraczus87 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Szarotka napisał(a):A gdzie jest Astaroth, bo niestety watki hotelowe nie istnieja ........... Pod Warszawą, na trasie Warszawa - Minsk Mazowiecki. Znaczy ja nie mam problemu ze znalezieniem transportu. Jedyna kwestią jest kwestia dogrania. Quote
Lolalola Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 to ja sie bardzo ciesze z tych wiesci,bo dzis juz 24 i sie balam!!!ale juz sie nie boje;) Quote
Szarotka Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 No to czekamy na wiesci........ Quote
Recommended Posts