Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
Faktycznie ....ona nie jest czarna :):) mam nadzieje, ze niedlugo Lenka dostanie zabawke z bazarku. Jestem ciekawa jak dlugo pozyje :):)

Ja też mam taką nadzieję. Zabawka jest z grubej gumy. Została już wysłana. Mam nadzieję, że dlugo Lenka nie będzie czekać.

Posted

plina napisał(a):
Jak tak Lenka wszystko lubi rozgryzać i psuć, to może czarny kong byłby dobry? Próbowany czy nie? :razz:

Kupilabym, ale nie bylo na zadnym bazarku..........

Posted

Czarny kong jest niezniszczalny bo moj Dog go nawet nie rozpracowal. Musi byc jednak orginalny nie podrobka, bo tylko te orginalne sa najmocniejsze. Czerwone sa o wiele slabsze.
Pamietam jak Ewanka pisala ze Lenka nigdy nie miala konga bo sa drogie a i tak zawsze brakowalo kasy nawet na karme .:shake:

Posted

Nie zapomnialam o Lence, mam tylko teraz egzaminy na głowie.

Pisałam kiedyś, że mam zarezerwowane miejsce dla Lenki w Hoteliku domowym u Astaroth. Właśnie się zwolniło miejsce. Powoli dogrywam szczegóły transportu itd... Jak cos będzie ustalone na 10000% wtedy napisze na wątku. Tak aby Ewanka mogła sobie zaplanowac odpowiednio dzień, przygotować klatke Lenusi i ogólnie Lenke ;)
Jesli chodzi o kong, to pisałam o tym z Astaroth. Po kilku dniach pobytu Lenki u Niej, napisze mi czy kupować Jej kong i jaki. Byc może Astaroth będzie miała mozliwość kupna ( za zwrot pieniążków).

Posted

UWAGA !!! Po zakończonym bazarku na Lenkę zgłosiła się jedna osoba chętna do kupna kontenerka dla psa. Pieniążki otrzymałam i dzisiaj dokonałam przelewu na konto LENKI- 62 zł. Jak pieniążki dojdą proszę to zapisać w pierwszym poście.

Posted

[quote name='Ewa Gałązka']UWAGA !!! Po zakończonym bazarku na Lenkę zgłosiła się jedna osoba chętna do kupna kontenerka dla psa. Pieniążki otrzymałam i dzisiaj dokonałam przelewu na konto LENKI- 62 zł. Jak pieniążki dojdą proszę to zapisać w pierwszym poście.

Ewa bardzo dziękuję :) !!!!!

Posted

obraczus87 napisał(a):

Jesli chodzi o kong, to pisałam o tym z Astaroth. Po kilku dniach pobytu Lenki u Niej, napisze mi czy kupować Jej kong i jaki. Byc może Astaroth będzie miała mozliwość kupna ( za zwrot pieniążków).

To jakby co ja się złożę na pewno :)

Posted

Własnie zrobiłam przelew na 10 zł. z 3 bazarku i 1 bazarku - 90 z ł. z pierwszego bazarku. Razem 100 zł.
Jutro przeleje jeszcze 27 zł z drugiego bazarku ( zamiast 38 zł.).
Niestety rotek mi nie wpłaciła za książkę 11 zł. mimo, że napisała mi w e-mailu ża zapłaciła. Nie będę dłużej czekać.

Posted

Na to wygląda ... tylko, jak rozumiem, jeszcze szczegóły trzeba dograć :)

Lenusia jest posażną panienką, ma własną piękną klatkę, którą kiedyś dostała od cioci Natalijo :)
... u nas nie chciała z niej korzystać, ale może w nowym miejscu, gdy będzie się czuła [na początku] niepewnie, to może się do niej przekona :)

Trzymam mocno kciuki za powodzenie akcji !!!

Posted

obraczus87 napisał(a):
Kochani,

dogrywam szczegoly transportu. Na pewno do konca stycznia Lenka trafi do Astaroth :)

A gdzie jest Astaroth, bo niestety watki hotelowe nie istnieja ...........

Posted

Szarotka napisał(a):
A gdzie jest Astaroth, bo niestety watki hotelowe nie istnieja ...........

Pod Warszawą, na trasie Warszawa - Minsk Mazowiecki.

Znaczy ja nie mam problemu ze znalezieniem transportu. Jedyna kwestią jest kwestia dogrania.