Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam bardzo, ale Pimpuch już trafił do mnie rozpieszczony.
Nurkował pod kołdrę jakby to robił od zawsze:evil_lol:.
Teraz go tylko kołnierz blokuje, bo oczywiście już leży pod kołdrą z moim TZ-tem:diabloti:
Zimny chów, ta...:roll: Ratlerka będę krótko trzymać:diabloti:

Posted

Tych kurdupli nie da sie krotko trzymac, :shake: one sa bardziej wladcze od astow, :diabloti: u mnie tez w tej chwili pani ratlerkowata, rozszczekana az uszy bola, a wladze to nie tylko przejela nad Megunia ale rowniez nad moim astem, ktory prosi mnie o pomoce zeby mogl do wyrka wejsc, bo kurdupel pokazuje mu zeby. :angryy:

Posted

A u mnie to ja ich sortuje. Wyobrazasz sobie ast, sredniak Megi powyzej kolan no i kurdupel, a dla mnie to juz prawie miejsca nie ma. :shake: Ale jak sie przebudze cala polamana i ledwo co dysze, to nawet w nocy krzykne poszly :mad: no i choc jeden wtedy schodzi, najczesciej Megunia i do rana moge troche moje zbolale kosci wyprostowac.
Moj syn twierdzi ze u mnie w pokoju to jak w budzie u psa. :evil_lol:

Posted

Bo nie wiesz Wilczek jak to jest?
Są właściciele, którzy śpią z psami i ci co się do tego nie przyznają:diabloti:
Ja zawsze mówie, że moje śpią na swoim legowisku, a że to legowisko to przypadkiem moje wyrko, to inna sprawa.:evil_lol:

A w nocy nie pospaliśmy, bo Pimpusia bolało i całą noc chodził po domu i piszczał. :-(
Dobrze, że opanował już chodzenie w kołnierzu, bo wczoraj obijał sie o wszystko.
No i konierz nie przeszkadza mu w dosiegnięciu do ranki, i chyba założę mu kubraczek jeśli zobaczę że wylizuje.

Posted

Shanti tylko do fotek to go lepiej rozbierz, bo jak ktos takiego marsjanina zobyczy to sie go przestraszyc moze zamiast przygarnac. :evil_lol:
P.S a ja tam wprost kazdemu mowie ze psy u mnie spia w lozku ze mna i nie interesuje mnie czyjes zdanie na ten temat. :shake:

Posted

o qurcze...do Shanti UFO przyleciało i jednego przedstawiciela zostawiło...ale jaki z niego przystojniaczek....Cioteczki na wizytę zapraszamy w celach jak najlepszego nawiązania więzi międzygalaktycznych...a przy okazji ...może pomożemy w malowaniu...?!

Posted

A te uszka to mu się teraz takie śliczne zrobiły jak mu jajeczka wycieli :diabloti: czy miał takie od początku :evil_lol:... jak tam Shanti...dajesz radę z tym "ufolubkiem"...no bo jak go nie lubić?

Posted

Ufoludek to najukochańszy pies na świecie.:lol:
Myślałam że będą problemy, bo to takie małe ADHD, ale sie pomyliłam.

Pimpuś ma podejśćie "róbcie ze mną co chcecie, tylko mnie kochajcie".
Cierpiwie czeka aż mu założę jego kosmiczny kombinezonik jak wracamy ze spacerku i nie protestuje.
Jak go boli to popiskuje i się wtula pod pachę. Znosi też kołnierz, chociaż ten straszliwie mu przeszkadza.

Dzisiaj już grał w piłkę na podwórku, znak że zapomina o nieobecnych klejnotach. Apetyt ma jak smok.