Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pimpuś i tak już się zadomowił, więc czy teraz czy póżniej i tak będzie na początku tęsknił. Najbardziej chyba za Tinuśką, bo się ze sobą zżyli bardzo. Ona go terroryzuje, a jemu sie to podoba, pantoflarz jeden;)

Posted

hm...jak byłam u was shanti to niewidziałam zadnej różnicy czy masz dwa psy czy trzy w tym waszym duzym domu wiec moze Pimpek sie wam zmiesci?....:D
A tak powaznie, to jesli znajdzie sie naprawde odpowiedni dla niego domek tez sie uciesze:)

Posted

wilczek007 napisał(a):
hm...jak byłam u was shanti to niewidziałam zadnej różnicy czy masz dwa psy czy trzy w tym waszym duzym domu wiec moze Pimpek sie wam zmiesci?....:D
A tak powaznie, to jesli znajdzie sie naprawde odpowiedni dla niego domek tez sie uciesze:)

Taaa, dwie czy trzy takie wiercidupki to rzeczywiście trudno zauważyć:evil_lol:

Wczoraj jak rozmawiałam z naszym nowym panem wetem schroniskowym, który nam Pimpuszka kastrował, to jeszcze się śmiał z tego "ratlerka" :diabloti: Mówił że takiego "ratlerka" to sie pamięta całe życie.:evil_lol:

Posted

Postawić Pimpusia przy ratlerku to tak jakby widzieć cherlawego, chudego chłopecka i Pudziana:diabloti:

Ale musze Pimpuszka pochwalić, że dzisiaj byłam ponad 8 godzin w pracy i wytrzymał siusiu i koopkę. Nic nie nabrudził ani nie zniszczył. Zuch chłopak:evil_lol:

Posted

Dzięki Cioteczki za docenienie, ale Pimpuszek to taki wdzięczny psiak, że samo patrzenie na niego jest nagrodą za nieprzespanych tych parę nocek:lol:
Szkoda tylko że trzeba patrzeć na tyle psiaków tam w schronie i żałować że są w boksach a nie w domach:-(
No ale to już nie nasza wina, my musimy naprawiać co ktoś spieprzył. Ale mnie dziś naszło na filozofię:diabloti:

Posted

Pimpuś w tym całym nieszczęściu miał wielkie szczęście, że go zabrałaś Shanti i przywróciłaś psiakowi wiare w ludzi. Po zdjęciach widać, że teraz to szczęśliwy psiak.

Posted

shanti napisał(a):
(...) Ale mnie dziś naszło na filozofię:diabloti:

Shanti:loveu:...jak filozofowanie zaczynasz i patrzysz za dużo, to znaczy że zaczynasz się nudzić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...hihihi...trzeba Ci zajęcie znaleźć:mad:....może nowy tymczasowicz:cool3: a możeeeee...bazarek:eviltong:

Posted

Moniko to był taki :oops: hmmm...żarcik:eviltong:....żeby Cioteczkę Shanti z równowagi wyprowadzić:eviltong: i do działania większego zmobilizować...hehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ciotka Shanti się nudzi:evil_lol:
A co to jest nuda?:cool3:
Padam na pysk po pracy w sylwestra, Nowy Rok, 2 i 3 stycznia, ale przede mną trzy dni wolnego, więc dopiero posprzątam chałupę po sylwestrze:evil_lol:
Sytuacja na razie tylko prowizorycznie opanowana:roll: