shanti Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Ogłoszony też na giełda.ROW http://www.gieldarow.pl/index.php?typ=3&page=ogl_show&oglid=6178 Na razie szukamy domku blisko, żeby się odwiedzać;) Może jak będę już w schronisku to wtedy komuś go polecę. Quote
agrabcia Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Pimpuś pewnie nie zdaje sobie sprawy co go czeka. Tylko żeby ten domek był wyjątkowy. Quote
monika55 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Na szczescie moze czekac. Reklamuje go gdzie sie da. Quote
shanti Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Pimpuś i tak już się zadomowił, więc czy teraz czy póżniej i tak będzie na początku tęsknił. Najbardziej chyba za Tinuśką, bo się ze sobą zżyli bardzo. Ona go terroryzuje, a jemu sie to podoba, pantoflarz jeden;) Quote
Ada-jeje Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Oj ciezko sie rozstawac z tymczasami :placz::-( zawsze cos u nowego wlasciciela znajdzie sie nie po naszej mysli. Quote
wilczek007 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 hm...jak byłam u was shanti to niewidziałam zadnej różnicy czy masz dwa psy czy trzy w tym waszym duzym domu wiec moze Pimpek sie wam zmiesci?....:D A tak powaznie, to jesli znajdzie sie naprawde odpowiedni dla niego domek tez sie uciesze:) Quote
shanti Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 wilczek007 napisał(a):hm...jak byłam u was shanti to niewidziałam zadnej różnicy czy masz dwa psy czy trzy w tym waszym duzym domu wiec moze Pimpek sie wam zmiesci?....:D A tak powaznie, to jesli znajdzie sie naprawde odpowiedni dla niego domek tez sie uciesze:) Taaa, dwie czy trzy takie wiercidupki to rzeczywiście trudno zauważyć:evil_lol: Wczoraj jak rozmawiałam z naszym nowym panem wetem schroniskowym, który nam Pimpuszka kastrował, to jeszcze się śmiał z tego "ratlerka" :diabloti: Mówił że takiego "ratlerka" to sie pamięta całe życie.:evil_lol: Quote
Atrisko Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Biedny:cool3: Pimpuś...ten "ratlerek" może mu zwichrować psychikę...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
shanti Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Postawić Pimpusia przy ratlerku to tak jakby widzieć cherlawego, chudego chłopecka i Pudziana:diabloti: Ale musze Pimpuszka pochwalić, że dzisiaj byłam ponad 8 godzin w pracy i wytrzymał siusiu i koopkę. Nic nie nabrudził ani nie zniszczył. Zuch chłopak:evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 I jak dobrze ze trafil do Ciebie na DT a nie do jakiejs wiewiorki. Quote
Atrisko Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Nooo...jak Cioteczka nauczyła tak się nasz "pudzian" sprawuje...niech no tylko ktoś naszego zucha Pimpulka wypatrzy...niech się w nim zakocha...:iloveyou: Quote
shanti Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Dzięki Cioteczki za docenienie, ale Pimpuszek to taki wdzięczny psiak, że samo patrzenie na niego jest nagrodą za nieprzespanych tych parę nocek:lol: Szkoda tylko że trzeba patrzeć na tyle psiaków tam w schronie i żałować że są w boksach a nie w domach:-( No ale to już nie nasza wina, my musimy naprawiać co ktoś spieprzył. Ale mnie dziś naszło na filozofię:diabloti: Quote
agrabcia Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Pimpuś w tym całym nieszczęściu miał wielkie szczęście, że go zabrałaś Shanti i przywróciłaś psiakowi wiare w ludzi. Po zdjęciach widać, że teraz to szczęśliwy psiak. Quote
Aga-33-76 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Pimpusiu po domek, w górę! Wysyłam grosik na cycochę dla psiaka. Nr konta nie zmienił się ? Quote
zuzka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Przepraszam za offa i zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/176759-Super-bazarek-na-rosnAE-cy-dA-ug-za-KodinkAE-bazarek-trwa-do-10-01-do-24-00?p=13806361&posted=1#post13806361 Quote
monika55 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Dziekujemy bardzo. Nr konta ten sam. Quote
Atrisko Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 shanti napisał(a):(...) Ale mnie dziś naszło na filozofię:diabloti: Shanti:loveu:...jak filozofowanie zaczynasz i patrzysz za dużo, to znaczy że zaczynasz się nudzić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...hihihi...trzeba Ci zajęcie znaleźć:mad:....może nowy tymczasowicz:cool3: a możeeeee...bazarek:eviltong: Quote
monika55 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Shanti sie nudzi??? Nie ma czasu. Toz ona psom od nowa swiat urzadza./nie swoim/ Quote
Atrisko Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Moniko to był taki :oops: hmmm...żarcik:eviltong:....żeby Cioteczkę Shanti z równowagi wyprowadzić:eviltong: i do działania większego zmobilizować...hehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
shanti Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ciotka Shanti się nudzi:evil_lol: A co to jest nuda?:cool3: Padam na pysk po pracy w sylwestra, Nowy Rok, 2 i 3 stycznia, ale przede mną trzy dni wolnego, więc dopiero posprzątam chałupę po sylwestrze:evil_lol: Sytuacja na razie tylko prowizorycznie opanowana:roll: Quote
Recommended Posts