Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogłoszenia ma na lokalnych portalach, bo chciałabym mieć go gdzies blisko. Na razie nie ma odzewu.
Pytam wśród znajomych i też nic. Cóż domek musi być wyjątkowy, bo i Pimpuszek jest wyjątkowy. Takiego ratlerka to ze świecą szukać:evil_lol:
Jutro prawdopodobnie pojedziemy na kontrolę po zabiegu do naszego pana weta. Pimpuch zaoszczedził mu roboty, bo se szwy sam pościągał. :eviltong: Zważymy smoka i może zaszczepimy.

Posted

Żadnej demolki nie ma. Wszystko na miejscu. Prawdopodobnie chowa sie pod kołdrę i śpi, bo rozgrzebana. Ma gryzaki do gryzienia, ale nie ruszone. Wytrzymuje z potrzebami do mojego powrotu. Czy płacze to nie wiem, ale myślę że nie. Kłopotu z nim żadnego nie ma, więc dlatego nie panikuję z domkiem. Chciałabym tylko żeby ktoś poświęcił mu więcej czasu i uwagi niż ja teraz mogę.

Posted

Są nawet zdjęcia ale nie ma czasu wstawić:niewiem:

Napisze Wam tylko, że Pimpuś doskonale sprawdza się w połączeniu z piłką jako pług śnieżny. Jeśli go oddam to chyba dopiero na wiosnę:eviltong:

wczoraj byliśmy u weta. Trzy dni pod rząd dostanie tabletki na odrobaczenie a w przyszłym tygodniu szczepienie.
Waży 5,6 kg :crazyeye:

Posted

:evil_lol: i zasmażka.... a co... Oj Shanti rozpieszczasz tego chłopaczka ... a może tak suche jedzonko mu "zacząć wprowadzać na stałe"... bo jak w przyszłym domku pójdą na łatwiznę , to nie będzie miał tak dobrze jak u Ciebie :razz:
Ale z niego smok...całe 5kg i jeszcze 60 dag... :loveu:

Posted

Atrisko napisał(a):
:evil_lol: i zasmażka.... a co... Oj Shanti rozpieszczasz tego chłopaczka ... a może tak suche jedzonko mu "zacząć wprowadzać na stałe"... bo jak w przyszłym domku pójdą na łatwiznę , to nie będzie miał tak dobrze jak u Ciebie :razz:
Ale z niego smok...całe 5kg i jeszcze 60 dag... :loveu:

Ooooooo, co to to nie. Shanti na bank nie odda psiaka do domu gdzie będzie szło się na łatwiznę, bo maluch zasłużył na właścicieli, którzy będą się starali aż za bardzo :lol:

Posted

Aga-33-76 napisał(a):
Ooooooo, co to to nie. Shanti na bank nie odda psiaka do domu gdzie będzie szło się na łatwiznę, bo maluch zasłużył na właścicieli, którzy będą się starali aż za bardzo :lol:

Święte słowa:evil_lol:
Poza tym Pimpuszek śpi w łóżku i innej opcji nie ma:evil_lol:
Czy ja jestem nienormalna, że śpię z trzema psami:oops:
Tylko że moje trzy, to jak jeden nawet nieduży pies. Razem jakieś 14 kilo. Tyle waży Sara moich Rodziców.

Posted

Shanti jestes normalna, ja kilka dni nawet z czworka spalam, :evil_lol: a teraz wrocilam do trojki, troche niewygodnie ale za to cieplutko, nie potrzebuje termofora, chyba Ty tez nie :shake:

Posted

shanti napisał(a):

Czy ja jestem nienormalna, że śpię z trzema psami:oops:

Zapewniam, że wszystko z Tobą w porządku; mój Nike śpi na poduszce obok mnie a TZ w nogach :evil_lol: ;)

Posted

Dzisiaj miałam telefon w sprawie Pimpusia. Posłałam Paniom linka do wątku. Troszkę się zdziwiła Pani wagą Pimpuszka, ratlerek prawie 6-cio kilowy to ewenement:evil_lol:
Pani z Warszawy, więc Agrabciu jakby co to Myszka miałaby kolegę:lol:

Posted

No z tym odśnieżaniem to miałaś rację...
Shanti a może bazarek zrobimy "z Pimpusia"... odśnieżarka na czasie i nie zupełnie za darmo...
za miseczkę kurczaczka z ryżem...
A spanie ma słodkie...tak jak moja psiunia...objaw totalnego wyluzowania ...

Posted

monika55 napisał(a):
Przez telefon Pani wydala mi sie sensowna, co oczywiscie jeszcze nic nie znaczy. Shanti ale bedziesz szlochac jak przyjdzie wyprawic Pimpuszka w swiat.

...oj...pewnie tak....:placz: