wilczek007 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 shanti nawet jak spi to nie spi tylko mysli o psach:evil_lol: Quote
monika55 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Czy my w ogole szukamy bezjajecznemu domu? Quote
shanti Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ogłoszenia ma na lokalnych portalach, bo chciałabym mieć go gdzies blisko. Na razie nie ma odzewu. Pytam wśród znajomych i też nic. Cóż domek musi być wyjątkowy, bo i Pimpuszek jest wyjątkowy. Takiego ratlerka to ze świecą szukać:evil_lol: Jutro prawdopodobnie pojedziemy na kontrolę po zabiegu do naszego pana weta. Pimpuch zaoszczedził mu roboty, bo se szwy sam pościągał. :eviltong: Zważymy smoka i może zaszczepimy. Quote
monika55 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 A jak on siedzi w domu kiedy jestes w pracy? Jest demolka i placz? Quote
shanti Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Żadnej demolki nie ma. Wszystko na miejscu. Prawdopodobnie chowa sie pod kołdrę i śpi, bo rozgrzebana. Ma gryzaki do gryzienia, ale nie ruszone. Wytrzymuje z potrzebami do mojego powrotu. Czy płacze to nie wiem, ale myślę że nie. Kłopotu z nim żadnego nie ma, więc dlatego nie panikuję z domkiem. Chciałabym tylko żeby ktoś poświęcił mu więcej czasu i uwagi niż ja teraz mogę. Quote
Aga-33-76 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ogromne dzięki za poświęcony czas i wielkie serducho jakie macie dla Pimpuśka :) shanti, Twój domek jest wyjątkowy a dla Pimpka najlepszejszy na świecie ;) Quote
monika55 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Znowu mi Dogo wariuje. Prosimy o opowiesci pimpuszkowe. Quote
monika55 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 :lol:Znowu mi Dogo wariuje. Prosimy o opowiesci pimpuszkowe. Quote
shanti Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Są nawet zdjęcia ale nie ma czasu wstawić:niewiem: Napisze Wam tylko, że Pimpuś doskonale sprawdza się w połączeniu z piłką jako pług śnieżny. Jeśli go oddam to chyba dopiero na wiosnę:eviltong: wczoraj byliśmy u weta. Trzy dni pod rząd dostanie tabletki na odrobaczenie a w przyszłym tygodniu szczepienie. Waży 5,6 kg :crazyeye: Quote
Ada-jeje Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Oj masz racje shanti, ja bym tez bezplatnego robotnika nie oddala :shake: :evil_lol: Quote
shanti Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Czy on taki bezpłatny:razz: Udko kurzęce dziennie plus ryżyk wciągnie. Quote
Ada-jeje Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 No szkoda a moze jeszcze bita smietanka :evil_lol: Quote
Atrisko Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 :evil_lol: i zasmażka.... a co... Oj Shanti rozpieszczasz tego chłopaczka ... a może tak suche jedzonko mu "zacząć wprowadzać na stałe"... bo jak w przyszłym domku pójdą na łatwiznę , to nie będzie miał tak dobrze jak u Ciebie :razz: Ale z niego smok...całe 5kg i jeszcze 60 dag... :loveu: Quote
Aga-33-76 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Atrisko napisał(a)::evil_lol: i zasmażka.... a co... Oj Shanti rozpieszczasz tego chłopaczka ... a może tak suche jedzonko mu "zacząć wprowadzać na stałe"... bo jak w przyszłym domku pójdą na łatwiznę , to nie będzie miał tak dobrze jak u Ciebie :razz: Ale z niego smok...całe 5kg i jeszcze 60 dag... :loveu: Ooooooo, co to to nie. Shanti na bank nie odda psiaka do domu gdzie będzie szło się na łatwiznę, bo maluch zasłużył na właścicieli, którzy będą się starali aż za bardzo :lol: Quote
shanti Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Aga-33-76 napisał(a):Ooooooo, co to to nie. Shanti na bank nie odda psiaka do domu gdzie będzie szło się na łatwiznę, bo maluch zasłużył na właścicieli, którzy będą się starali aż za bardzo :lol: Święte słowa:evil_lol: Poza tym Pimpuszek śpi w łóżku i innej opcji nie ma:evil_lol: Czy ja jestem nienormalna, że śpię z trzema psami:oops: Tylko że moje trzy, to jak jeden nawet nieduży pies. Razem jakieś 14 kilo. Tyle waży Sara moich Rodziców. Quote
Ada-jeje Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Shanti jestes normalna, ja kilka dni nawet z czworka spalam, :evil_lol: a teraz wrocilam do trojki, troche niewygodnie ale za to cieplutko, nie potrzebuje termofora, chyba Ty tez nie :shake: Quote
shanti Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Wszystkie newralgiczne częsci ciała ogrzane:evil_lol: Nogi Pimpuszek, nerki i plecy Shanti, Tinusia okolice klatki piersiowej:diabloti: Quote
Aga-33-76 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 shanti napisał(a): Czy ja jestem nienormalna, że śpię z trzema psami:oops: Zapewniam, że wszystko z Tobą w porządku; mój Nike śpi na poduszce obok mnie a TZ w nogach :evil_lol: ;) Quote
shanti Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Dzisiaj miałam telefon w sprawie Pimpusia. Posłałam Paniom linka do wątku. Troszkę się zdziwiła Pani wagą Pimpuszka, ratlerek prawie 6-cio kilowy to ewenement:evil_lol: Pani z Warszawy, więc Agrabciu jakby co to Myszka miałaby kolegę:lol: Quote
Atrisko Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 No z tym odśnieżaniem to miałaś rację... Shanti a może bazarek zrobimy "z Pimpusia"... odśnieżarka na czasie i nie zupełnie za darmo... za miseczkę kurczaczka z ryżem... A spanie ma słodkie...tak jak moja psiunia...objaw totalnego wyluzowania ... Quote
monika55 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Przez telefon Pani wydala mi sie sensowna, co oczywiscie jeszcze nic nie znaczy. Shanti ale bedziesz szlochac jak przyjdzie wyprawic Pimpuszka w swiat. Quote
Atrisko Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 monika55 napisał(a):Przez telefon Pani wydala mi sie sensowna, co oczywiscie jeszcze nic nie znaczy. Shanti ale bedziesz szlochac jak przyjdzie wyprawic Pimpuszka w swiat. ...oj...pewnie tak....:placz: Quote
agrabcia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Jaki On fajniutki. Jak dojdzie adopcja do skutku i Pani z bemowa to chętnie bym odwiedziła i poznała Pimpuszka Quote
Recommended Posts