NusiaiJa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Akcja "but" ciotkiE przyniosła takie rezultaty.... jeszcze nie przeliczone niestety zmuszona jest ją zakończyć, ponieważ..... sami zobaczcie :-( but za byt...... :lol::evil_lol: ciotkaE unieruchomiona na pięć tygodni w domu.... :placz::placz: ten płacz to nad swoim losem...... jeszcze dziś przeliczę i się potem odezwę Quote
madcat1981 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Ojjjjjjjeeeeeejjjjjjj :( :calus::glaszcze: Quote
ocelot Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Tak na moje. Ja sie cholera w tej bankowości internetowej gubię o! Quote
Toll Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Ogłoszenia w szkole wywieszone. Na razie tylko od jednego kolegi dostałam pieniadze chciał oddać na Górę Grosza ale mu powiedziałam,żeby lepiej dał na schronisko no to dał ;D Quote
ocelot Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Toll napisał(a):Ogłoszenia w szkole wywieszone. Na razie tylko od jednego kolegi dostałam pieniadze chciał oddać na Górę Grosza ale mu powiedziałam,żeby lepiej dał na schronisko no to dał ;D Bardzo dobrze Toll:):):):) Quote
Basia1968 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 ojjj zdróweczka dla cioci E dużo zdróweczka:loveu::loveu: bucik śliczny. Ps. będę w Tomaszowie w niedzielę, ale nie wiem jak to czasowo:shake: bo rano wyjeżdżamy. Gdyby ktos chciał jakieś futerko przewieźć na trasie Tarnobrzeg - Sandomierz - Kielce - Tomaszów i z powrotem to nie ma sprawy. Quote
acha44 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Basia1968']acha44 jesli chcesz przesłać to może do Ocelot? chyba bliżej z Zabrza do Tomaszowa niż do mnie - z góry dziękujemy Albo wymienię i prześlę już konkretną kwotę na konto? Quote
ocelot Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Basia1968 napisał(a):ojjj zdróweczka dla cioci E dużo zdróweczka:loveu::loveu: bucik śliczny. Ps. będę w Tomaszowie w niedzielę, ale nie wiem jak to czasowo:shake: bo rano wyjeżdżamy. Gdyby ktos chciał jakieś futerko przewieźć na trasie Tarnobrzeg - Sandomierz - Kielce - Tomaszów i z powrotem to nie ma sprawy. My w schronisku będziemy o 11. Quote
Basia1968 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 mój syn mieszka na Akacjowej - nie na Kwiatowej czy tam Wiejskiej - pomotało mi się:evil_lol::evil_lol: - nie wiem na która tam będziemy ale myslę, że gdzieś około 11. Aniu mam do Ciebie nr telefonu w razie co. Quote
ocelot Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Basia1968 napisał(a):mój syn mieszka na Akacjowej - nie na Kwiatowej czy tam Wiejskiej - pomotało mi się:evil_lol::evil_lol: - nie wiem na która tam będziemy ale myslę, że gdzieś około 11. Aniu mam do Ciebie nr telefonu w razie co. Dzwoń:) Akacjowa blisko schroniska dosyć. szkoda, że w sobotę nie będziesz. Quote
jestem_wredna Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Będę zbierać, tylko jeszcze dopytam o jedną rzecz: może warto zorganizować jakiś transport groszówek? :D Tzn. przekazywać komuś kto będzie jechał z psem czy coś. Bo inaczej to dużo za wysyłkę będzie się płacić, a tak to te pieniążki można na psiaki przekazać. Quote
ocelot Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 jestem_wredna napisał(a):Będę zbierać, tylko jeszcze dopytam o jedną rzecz: może warto zorganizować jakiś transport groszówek? :D Tzn. przekazywać komuś kto będzie jechał z psem czy coś. Bo inaczej to dużo za wysyłkę będzie się płacić, a tak to te pieniążki można na psiaki przekazać. Trzeba będzie się rozejrzeć: ) No mamy nadzieję, że uda się nam Ryśka i Śmieszka wyciągnąć:):):):)Właściwie to jesteśmy szalone i gdyby chciało się wszystkim zbierać dłuuuuuuuuuugo to i inne po kolei ze schroniska? Bo niektóre siedzą i siedzą i szans nie mają. Quote
madcat1981 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Czyli przez Polske już niedługo będzie konwój groszówek przejeżdżał :D Z obstawą :) Quote
Basia1968 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 ooo tak - grosikowy konwój do wolności:loveu::loveu: Quote
ocelot Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Zapraszam na bazarek dla Śmieszka I Rysia http://www.dogomania.pl/threads/175121-Lalki-Barbie-i-nie-tylko-do-17-grudnia-godzina-20-00 Quote
ocelot Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 No szlag mnie trafi zaraz!!!! działało dziadostwo! Nie daje rady z tym dogo!!!!! Quote
madcat1981 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ale w adresie jest, ze to m.in. lalki barbie wiec może ktoś z poziomu wyszukiwarki dotrze :glaszcze: Quote
ocelot Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 próbowałam zmienić i nic. albo ja komputerowo jestem niedorozwinięta, a jestem: ) albo.... Quote
madcat1981 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 TUTAJ BAZAREK OCELOT!!!!! Masz dzieciaku :p Zjadło jedno słówko w linku - threads/ Quote
ocelot Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 a dzięki:):):) to zaraz powrzucam sobie go: ) Quote
SZPiLKA23 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Mam troche takich monet, moge prosic adres? Quote
Basia1968 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Ocelot poda na pewno na pw - dziekujemy:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts