Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Akcja "but" ciotkiE przyniosła takie rezultaty.... jeszcze nie przeliczone

niestety zmuszona jest ją zakończyć, ponieważ..... sami zobaczcie :-(

but za byt...... :lol::evil_lol: ciotkaE unieruchomiona na pięć tygodni w domu....

:placz::placz: ten płacz to nad swoim losem......

jeszcze dziś przeliczę i się potem odezwę

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogłoszenia w szkole wywieszone. Na razie tylko od jednego kolegi dostałam pieniadze chciał oddać na Górę Grosza ale mu powiedziałam,żeby lepiej dał na schronisko no to dał ;D

Posted

Toll napisał(a):
Ogłoszenia w szkole wywieszone. Na razie tylko od jednego kolegi dostałam pieniadze chciał oddać na Górę Grosza ale mu powiedziałam,żeby lepiej dał na schronisko no to dał ;D

Bardzo dobrze Toll:):):):)

Posted

ojjj zdróweczka dla cioci E dużo zdróweczka:loveu::loveu: bucik śliczny.
Ps. będę w Tomaszowie w niedzielę, ale nie wiem jak to czasowo:shake: bo rano wyjeżdżamy. Gdyby ktos chciał jakieś futerko przewieźć na trasie Tarnobrzeg - Sandomierz - Kielce - Tomaszów i z powrotem to nie ma sprawy.

Posted

[quote name='Basia1968']acha44 jesli chcesz przesłać to może do Ocelot? chyba bliżej z Zabrza do Tomaszowa niż do mnie - z góry dziękujemy
Albo wymienię i prześlę już konkretną kwotę na konto?

Posted

Basia1968 napisał(a):
ojjj zdróweczka dla cioci E dużo zdróweczka:loveu::loveu: bucik śliczny.
Ps. będę w Tomaszowie w niedzielę, ale nie wiem jak to czasowo:shake: bo rano wyjeżdżamy. Gdyby ktos chciał jakieś futerko przewieźć na trasie Tarnobrzeg - Sandomierz - Kielce - Tomaszów i z powrotem to nie ma sprawy.

My w schronisku będziemy o 11.

Posted

mój syn mieszka na Akacjowej - nie na Kwiatowej czy tam Wiejskiej - pomotało mi się:evil_lol::evil_lol: - nie wiem na która tam będziemy ale myslę, że gdzieś około 11. Aniu mam do Ciebie nr telefonu w razie co.

Posted

Basia1968 napisał(a):
mój syn mieszka na Akacjowej - nie na Kwiatowej czy tam Wiejskiej - pomotało mi się:evil_lol::evil_lol: - nie wiem na która tam będziemy ale myslę, że gdzieś około 11. Aniu mam do Ciebie nr telefonu w razie co.

Dzwoń:) Akacjowa blisko schroniska dosyć. szkoda, że w sobotę nie będziesz.

Posted

Będę zbierać, tylko jeszcze dopytam o jedną rzecz: może warto zorganizować jakiś transport groszówek? :D Tzn. przekazywać komuś kto będzie jechał z psem czy coś. Bo inaczej to dużo za wysyłkę będzie się płacić, a tak to te pieniążki można na psiaki przekazać.

Posted

jestem_wredna napisał(a):
Będę zbierać, tylko jeszcze dopytam o jedną rzecz: może warto zorganizować jakiś transport groszówek? :D Tzn. przekazywać komuś kto będzie jechał z psem czy coś. Bo inaczej to dużo za wysyłkę będzie się płacić, a tak to te pieniążki można na psiaki przekazać.

Trzeba będzie się rozejrzeć: )
No mamy nadzieję, że uda się nam Ryśka i Śmieszka wyciągnąć:):):):)Właściwie to jesteśmy szalone i gdyby chciało się wszystkim zbierać dłuuuuuuuuuugo to i inne po kolei ze schroniska? Bo niektóre siedzą i siedzą i szans nie mają.