madcat1981 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Ja już moje przesłałam :) Btw, jeśli ktoś nie ma w co zbierać, to na jednym z bazarków wystawiałam taką oto świnkę skarbonkę: [FONT=Century Gothic][IMG]http://imgcash4.imageshack.us/Himg97/scaled.php?server=97&filename=19swinkaskarbonka.jpg&xsize=640&ysize=480[/IMG][/FONT] [IMG]http://imgcash2.imageshack.us/Himg385/scaled.php?server=385&filename=19swinkabrzuszek.jpg&xsize=640&ysize=480[/IMG] Świnka nie ma otwarcia, trzeba ja rozbić by wydobyc kasę - co to za motywacja dla zbieraczy :D Mogę ją spod lady sprzedać za 10 zł, przesyłka z nalepką "ostrożnie" na mój koszt. Pieniądze pójdą na karmę dla Kamy i Andzi z olsztyńskiego schronisko, bo niedługo wznowię ten bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/149044-Do-zamkniAE-cia-PORCELANA-i-nie-tylko-na-karmAE-dla-Andzi-i-Kamy-DZIAE-KI[/url] Quote
Salo Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [B]Witam. Ja bym chciała tę świnkę - skarbonkę. Podoba mi się. [/B] Quote
madcat1981 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Super:D Wyślę Ci na pw mój numer konta. Poproszę też o adres do wysyłki. Quote
Kuba P Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 uzbierałem po rodzinie gdzieś ze dwadzieścia zł ,ale niestety w sklepach nie chcą wymienić ,podobno im się nie opłaca.Komu przesłać te drobniaki? Quote
Jo37 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Poproszę o numer konta . Mam już wymienione trochę drobnych. Quote
ocelot Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 madcat dotarło 15,05:) dziękuję:) KubaP chcesz adres?:)ja moja latorośl wyślę najwyżej:) Jo37 zaraz wyślę konto:) Quote
Doti200 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Zebrałam już 20zł i poproszę o numer konta na pw to wyślę w wolnej chwili;) Zbierać nie przestaję:evil_lol: Quote
ocelot Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Doti200 napisał(a):Zebrałam już 20zł i poproszę o numer konta na pw to wyślę w wolnej chwili;) Zbierać nie przestaję:evil_lol: O jak pięknie:) zaraz wyślę. Quote
NusiaiJa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 a mnie nie ma na pierwszej stronie a przecież też przekazałam pieniążki zebrane z przezroczystgo buta :-( no i wyszło na to, że nie przekazałam :-( Quote
ocelot Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 NusiaiJa napisał(a):a mnie nie ma na pierwszej stronie a przecież też przekazałam pieniążki zebrane z przezroczystgo buta :-( no i wyszło na to, że nie przekazałam :-( Nusia ale to 50 zł było od Ciebie czy od Oli? to zaraz zmienię Quote
madcat1981 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='salo']Witam. Ja bym chciała tę świnkę - skarbonkę. Podoba mi się. Salo, Twoja świnka jest już w drodze. Zmieniły się przepisy na poczcie co do przesyłki "ostrożnie" - jest teraz inny druk i mnóstwo naklejek na niej :o:stupid: Pani miała zabawę na poczcie;) A ja korzystając z okazji chciałabym zaproponowaćc jeszcze jedną skarbonkę dla zbieraczy z tego wątku. Jest nieco... "frywolna":diabloti: Tak jak poprzednio - cena 10 zł, pokryjam koszty przesyłki. Pieniążki pójdą na karmę dla Kamy i Andzi. Nabywca powinien się zadeklarować, ze uzbierane moniaki przekaże na tą naszą grosiakową akcję;) Oto zdjęcia: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Nie wiem czy dobrze widać co to jest bez czapeczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
NusiaiJa Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ocelot napisał(a):Nusia ale to 50 zł było od Ciebie czy od Oli? to zaraz zmienię A część od Oli część z buta od CiotkiE- tylko, że połączone razem zupełnie inną część Ola przekazała na Milkę Quote
NusiaiJa Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ale może dopisz że to połączona góra grosza? Quote
NusiaiJa Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ale może dopisz że to połączona góra grosza? Quote
NusiaiJa Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 nie, wszystko ok. jak mówisz że nie trzeba to nie dopisuj :-) Quote
ocelot Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 NusiaiJa napisał(a):nie, wszystko ok. jak mówisz że nie trzeba to nie dopisuj :-) a dopisałam już nawet ciotkęE:) Quote
Recommended Posts