Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mama liczy i liczy..... i liczy :mdleje:
ja już się nie dotykam nawet do tego..... :mdleje::mdleje:

Wy sobie nawet nie wyobrażacie ile to jest 30zł w jedno i dwuch groszówkach
:grab::grab:

naszczęście u siebie w pracy mogę wymieniać.... ciekawe kiedy mi zamknie Pani okienko;)

Posted

Właśnie weszłam na dogo, a że ostatnio jestem strasznie zapóźniona to dopiero teraz dowiedziałam się o Twoim ŚWIETNYM pomyśle Basiu!!!:loveu: Ale za to mam dobre wieści:eviltong: Mój wrodzony instynkt zbieracza kazał mi kiedyś zbierać jednogroszówki, ostatnio to trochę zaniedbałam, bo moja skarbonka zaczęła odmawiać posłuszeństwa, po prostu pęka w szwach:evil_lol: Od dłuższego czasu zastanawiałam się co z nimi zrobić, ale teraz już nie mam się o co martwić, oddam je bardzo chętnie na psiaki. Nie wiem ile ich jest, postaram się teraz policzyć, ale tak na wagę to z 1,5kg:evil_lol: Szkoda, że to tylko jednogroszówki, ale innych poszukam w portfelikach rodzinki:eviltong: Dam znać jak skończę liczyć:evil_lol:

Posted

Kłaniam się pięknie wszystkim:lol: Dzięki wielkiej pomocy kochanej mamusi udało mi się policzyć mój majątek, a przy okazji porulonować w papier jednogroszówki po 50 sztuk, wyszło ich dokładnie 17zł54gr + jeszcze jakieś wysępione drobne. Wymienię je w przyszłym tygodniu i wyślę Ci Basiu pieniążki.

Posted

dOTI KOCHANA JESTEŚ NIESAMOWITA. tO MOŻE oCELOT WYSLIJ OK? BO JAK BY TRZEBA BYŁO WYMIENIĆ TO JA , A JAK WYMIENIONE TO oCELOT. oNA NAPISZE cI NA PW KONTO. bO TO NA PSIACZKI Z tOMASZOWA. dZIEKUJE dOROTKO BARDZO BARDZOOOOOOO

Posted

Wymienię wtedy będzie łatwiej wysłać. Nie masz za co dziękować Basiu. Jeśli to stała akcja to będę zbierać dalej i może jeszcze kogoś znajomego namówię:lol:

Posted

super super, a ja własnie , męczyłam sie nad rozliczeniem wątku złotówkowego Góreczki i nic mi nie wyszło przez to nowe dogo - wszystko sie rozsypałooooo. Idę spać w związku z powyższym.

Posted

Dziewczyny właśnie wracam z rajdu po bankach w celu ustalenia najmniejszej możliwej prowizji za wymianę. I okazało się, że jeżeli zechcę wpłacić pieniądze na swoje konto najlepiej w swoim oddziale( choć nie jest to zawsze wymóg) to wtedy bank nie pobiera żadnej opłaty, niezależnie od ilości monet. Zawsze to łatwiej niż dzielić pieniążki i wymieniać je po kilka złotych:evil_lol: Podpowiem,że jest to bank z logiem żuberka;)
Dozbieram do pełnych 20zł i tak zrobię.

Posted

o jaka fajna akcja, ja zawsze mam pełno w pracy takich drobniaczkow ale dziecko mialo w przedszkolu akcje "gora grosza" w listopadzie i caly woreczek dalam :(((

ale zbieram od nowa teraz mam juz cel:)

Posted

dzodzo napisał(a):
o jaka fajna akcja, ja zawsze mam pełno w pracy takich drobniaczkow ale dziecko mialo w przedszkolu akcje "gora grosza" w listopadzie i caly woreczek dalam :(((

ale zbieram od nowa teraz mam juz cel:)

U mnie i w przedszkolu i w szkole, ale mam juz prawie 4 zł.:)