Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to o zwijaniu kocyka doddy dobre pisze...z tego wlasnie powodu zaraz jade po specyfiki na tapicerke wie ktos moze jak sprac krew z siedzen?
zastosowalysmy lodowata wode a potem piane z vanisha.
niby zeszlo ale wokol gdzie nalozylysmy wode zostaly krwawe zacieki..a ze bylo pozno wyszlo dopiero rano noi kurcze mam tu lekka awanturke w domu;):razz:
nigdy nie wiozlam psa ze sparalizowanymi lapami, nie myslalam ze tak skopie zabespieczeni aktore poczynilam na siedzeniu... myslalam ze "robi pod siebie" tzn ze jak musi no to robi pod siebie ale nie wpadlo mi do glowy ze nie trzyma moczu..i ze w moczu jest krew;/heheh
piesio jest cudowne, musi mu sie poprawic bo nie wyobrazam sobie usypiania psa w takim stanie swiadomosci;]
pies cala droge spal grzecznie z pysiem opartym o siedzenie.jak tylko zwalnialysmy to podnosil lep i sprawdzal gdzie jest..
fotki mam sumie takie same jak juz sa...
trzymam za koksa kciuki:lol:

Posted

Ciociu Doddy ale Wy jeszcze nie wsadzacie go do trego wózeczka. potzreba jakieś 6 tygodni żeby można było to zrobić, w innym wypadku może się zdarzyć nagła śmierć.

Posted

DZIĘKUJE W IMIENIU KOKSIKA NASTĘPUJĄCYM OSOBOM: :loveu:
Onna 100zł
rybkard 18zł
paulina 50zł
Łukasz N 50zł
Maciej Aleksy Cz. 30zł
Monika L. z Szaczawno Zdrój 30zł

Posted

Dziś ustąpił krwiomocz.
Ponieważ dziś przyjeżdżają nowe psiaki do hotelu, Koks dostał awans na wyższe piętro. Zamieszkał w sypialni.
Apetycik dopisuje, kosteczki smakują i Koks wygląda na zadowolonego.
.
Teraz bym była najszcześliwsza na świecie gdyby znalazł super kochający dom.
Tu najnowsze zdjęcia słoneczka:

Posted

Jest CUDOWNY !!!!!!!!!!!!!
Podziwiam Doddy i dziewczyny za checi i samozaparcie :cool2: Jesteście wielkie.Trzymam kciuki , żeby Koksiowi się udało.

Co do plam z krwi to w 100% polecam wodę utlenioną.Nie odbarwi tapicerki a plamy ustapią.

Gdyby była potrzeba zastrzyków z Cocarboxylazy lub Nivalin to dysponuje po 1 opakowaniu.Dajcie tylko znać.

POWODZENIA KOKSIU !!!!

Posted

Niestety z Koksem nie jest dobrze. :-(
Jego stan niestety się pogorszył. Jama brzuszna wypełnia się płynem. On wymiotuje. Nie jest to dobry znak.
Na razie czekamy ale nadzieje są coraz bardziej złudne.

W piątek do lecznicy zgłosiła się narzeczona właściciela Koksa. Dostała do mnie tel, jednak do dziś się nie skontaktowała.
Szkoda. Koks mógłby odejść w objęciach kogoś kogo znał, kochał. A tak pozostanie mu ciocia, którą zna kilka dni.....

Ponieważ Koks nie cierpi dajemy jej jeszcze chwilę czasu na kontakt z nami. Niech pozwoli mu dumnie i godnie odejść.

Posted

;(((jejku wiedzialam ze jak sie krztusil pierwszego dnia to cos bedzie z tego zlego;((
taki piekny pies.
nie ma mozliwosci zeby jakis wet to zrobil na miejscu?
jejku;(

Posted

ja mysle ze jak już ciotka doddy mowi ze trzeba tzn ze trzeba;(
bo jakby jakas byla szansa i pies by nie cierpiał to by probowala prawda ciotka?ciotki robia tam u siebie rozne cuda i wierza jak juz nikt nie wierzy ale czasem chyba cuda to za malo;(
niestety:-(
napiszcie co dalej bo nie powiem jakos mi ten koksik zapadl w serce:-(

Posted

Co mogę na razie napisać. Jest poprawa w wyglądzie Koksa w porównaniu z porankiem. NIe jest to jednak już ten sam co jeszcze wczoraj.
On ma błagalne spojrzenia....

Posted

Doddy - wiem jak trudno podjąć taką decyzję, człowiek nigdy nie ma pewności czy to ten własnie moment......
Masz Kasiu tak wiele serca i miłosci dla psiaków, ze na pewno będziesz wiedzieć co robić. Dobrze, ze ten biedak ma teraz Ciebie.
pozdrawiam - Marta i Pirat