magda z. Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 dwa czarne potwory:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dorota k. Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Dobrze, że napisałaś, że to dwa różne :lol: Oczu nie widać i odróżnić trudno:lol: Quote
lolka Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 wpłaciłam na lalkę do hoteliku za styczeń póki co 318 zł 41 zł z Lalkowej skarpety 10 zł jeszcze spadek po bethowenie 150 zł sprzedaż opon od sponsora przeznaczone na lalkę 117 zł moja sprzedaż gadżetów poza dogomanią i tak brakuje do pełnej opłaty 82 zł :( Quote
magda z. Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Lolka dzwoniłas do mnie a teraz masz zapchaną skrzynkę. Quote
magda z. Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Lalka jest cały czas na allegro, gumtree-rejon wrocławski, i czekam na akceptację na adopcje.org, jest też na lokalnym bolesławieckim portalu, musze jeszcze drugi opanować;) Quote
lolka Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Lalunia lada moment będzie gotowa do adopcji, jest coraz lepiej.......póki co z ogłoszeń nikt nie dzwonił ale jesteśmy cierpliwi musi gdzieś być ten jedyny domek :) póki co aktualne rozliczenia + 20 zł Sylwia S + 50 zł DorotaK + 12z ł lolka ................................... RAZEM: 82 zł ......i w ten oto sposób mamy brakującą kwotę na styczeń :)....jutro wpłacam Quote
magda z. Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 dzień dobry Laluniu, jeszce Semira musimy doposażyc i styczeń będzie ok, ogłoszenia sa, ale chętnych brak... póxniej poszukam kogoś, kto by może nam banerek dla niuni zrobił Quote
obraczus87 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 magda z. napisał(a):dzień dobry Laluniu, jeszce Semira musimy doposażyc i styczeń będzie ok, ogłoszenia sa, ale chętnych brak... póxniej poszukam kogoś, kto by może nam banerek dla niuni zrobił napisałam do MALWI prośbe o banerek ;) Quote
magda z. Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 super, dziękuję, mnie nie byo 2 dni i bazarek się skończył i tak latam po wątkach i koncepcji żadnej;) Quote
magda z. Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 zaraz niunia będzie na psy.pl i na innych, które poznałam;) Czas najwyższy chałupkę znaleźc panience Quote
magda z. Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 dziękujemy, już ją dodaję. Musimy tez odchudzić baner z cc, bo ciemna juz przed świętami pojechała do domu. Lalunia już ma ogłoszenie na psy.pl, na 2 lokalnych b-ckich portalach-blisko transportowo;) Quote
lolka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 dziękujemy za śliczny banerek:multi: wpłaciłam brakujące pieniązki za styczeń.....uf uf chwilka wytchnienia , lada dzień biorę się za bazarki tylko gadżety po dziewczynach pozbieram;) Quote
obraczus87 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 banerek jak zwykle cudny, Malwi bardzo Ci dziekuje!!!! :) Quote
lolka Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 bazar http://www.dogomania.pl/threads/177162-ELELKTR-NIANIA-PSIE-GADA-ETY-na-hotelik-Lalki-i-Semira-do-21-01 Quote
lolka Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 mam fotki Lalak i Majki i powiem Wam , że gdyby nie niebieskie oko Lalki to za cholere nie mozna by je było odróznić.......o dziwo Majka też z dłuzyny, tez zalękniona ale jest z innego miejsca zabrana....hm zbieg okoliczności?! co by nie było trzeba je chyba razem ogłaszać Quote
lolka Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 kurcze one takie czarne że fotki nie wychodzą...tym bardziej na tle białego śniegu Quote
Malwi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 też mi się zdaje że to siostry! to muszą być siostry! Quote
Recommended Posts