Jump to content
Dogomania

LALKA katowana sunia, nieziemsko przerażona ...... MA DOM :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wpłaciłam na lalkę do hoteliku za styczeń póki co 318 zł

41 zł z Lalkowej skarpety
10 zł jeszcze spadek po bethowenie
150 zł sprzedaż opon od sponsora przeznaczone na lalkę
117 zł moja sprzedaż gadżetów poza dogomanią

i tak brakuje do pełnej opłaty 82 zł :(

Posted

Lalka jest cały czas na allegro, gumtree-rejon wrocławski, i czekam na akceptację na adopcje.org, jest też na lokalnym bolesławieckim portalu, musze jeszcze drugi opanować;)

Posted

Lalunia lada moment będzie gotowa do adopcji, jest coraz lepiej.......póki co z ogłoszeń nikt nie dzwonił ale jesteśmy cierpliwi musi gdzieś być ten jedyny domek :)

póki co aktualne rozliczenia

+ 20 zł Sylwia S
+ 50 zł DorotaK
+ 12z ł lolka
...................................
RAZEM: 82 zł ......i w ten oto sposób mamy brakującą kwotę na styczeń :)....jutro wpłacam

Posted

dzień dobry Laluniu, jeszce Semira musimy doposażyc i styczeń będzie ok, ogłoszenia sa, ale chętnych brak... póxniej poszukam kogoś, kto by może nam banerek dla niuni zrobił

Posted

magda z. napisał(a):
dzień dobry Laluniu, jeszce Semira musimy doposażyc i styczeń będzie ok, ogłoszenia sa, ale chętnych brak... póxniej poszukam kogoś, kto by może nam banerek dla niuni zrobił

napisałam do MALWI prośbe o banerek ;)

Posted

dziękujemy, już ją dodaję. Musimy tez odchudzić baner z cc, bo ciemna juz przed świętami pojechała do domu. Lalunia już ma ogłoszenie na psy.pl, na 2 lokalnych b-ckich portalach-blisko transportowo;)

Posted

dziękujemy za śliczny banerek:multi:

wpłaciłam brakujące pieniązki za styczeń.....uf uf chwilka wytchnienia , lada dzień biorę się za bazarki tylko gadżety po dziewczynach pozbieram;)

Posted

mam fotki Lalak i Majki i powiem Wam , że gdyby nie niebieskie oko Lalki to za cholere nie mozna by je było odróznić.......o dziwo Majka też z dłuzyny, tez zalękniona ale jest z innego miejsca zabrana....hm zbieg okoliczności?!
co by nie było trzeba je chyba razem ogłaszać