Jump to content
Dogomania

LALKA katowana sunia, nieziemsko przerażona ...... MA DOM :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
To sunia ma juz domek ????

nie , nie Szarotko mówiłyśmy o innym psiaku ....Lalki droga do nowego domu póki co daleka, ale na pewno go znajadzie

Posted

magda z. napisał(a):
Aga pokaż foty, to ja allegro przekombinuję, może ktoś się zdecyduje, jak zobaczy jej postępy, to kilka dni dopiero a juz jest poprawa, super, czyli nie jest z nią az tak źle:)

ciotka to już lada chwila wrzucę na fotosika....wstawisz je? bo ja niestety teraz nie moge jakims cudem

Posted

lolka napisał(a):
nie , nie Szarotko mówiłyśmy o innym psiaku ....Lalki droga do nowego domu póki co daleka, ale na pewno go znajadzie

Teraz juz mam wszystko jasne, ale jak sie uzywa i imiona i nicky to na koncu nie wiadomo, kto pies a kto czlowiek :):)

Posted

LALKOWE ROZLICZENIA

+ 30 ZŁ OBRACZUS87:loveu:
+ 20 ZŁ JOANNA R.:loveu:
+ 50 ZŁ DOROTA K.:loveu:
+ 50 ZŁ MAEVEL:loveu:
+ 230,75 PODAREK OD BETHOWENA:multi:- połowa jego spadku
...........................
RAZEM: 380, 75 ZŁ

jutro wpłacam te pieniązki do hoteliku ....P.Marek ma mi powiedzieć do kiedy to starczy, dzisiaj skonczyły się właśnie pierwsze opłacone dwa tygodnie hotelowania

Posted

obraczus87 napisał(a):
Laleczko do góry :)

nie dostałam jeszcze odpowiedzi do którego w końcu mamy opłacony hotel, ale jutro pomolestuje Marka i wszystko zrelacjinuję

wiem tylko, że Lalka daje się już dotykać synowi Marka, Łukasz może ją delikatnie głaskać....póki co nikt inny ale to dopiero początki....będzie jeszcze z niej psiak do kochania