Asta Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Może zrobią tak, że staffiki i asty będa na osobnych ringach:) Quote
blaira Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Asta napisał(a):Może zrobią tak, że staffiki i asty będa na osobnych ringach:) nie moze a NAPEWNO ;) Quote
PARSONRK Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Ja się właśnie dodzwoniłam i pan był bardzo miły :lol: Przed parsonami jest około 60 psów innych ras. Dokładnie ile jest parsonów się nie dowiedziałam, ale na pewno nie musimy być punkt 10 :p mamy spokojnie minimum godzinkę później - jak nie wiecej - zależy od sędziowania. Quote
Asta Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 PARSONRK ty to masz szczęście... Ale zawsze mozna wczesniej przyjechać Quote
PARSONRK Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='Asta']PARSONRK ty to masz szczęście... Podobno głupi ma zawsze szczęście :evil_lol: Ale zawsze mozna wczesniej przyjechać Ale nie trzeba się stresować jadąc na 10. Jak będziesz 10:15 to ci ocena nie przepadnie Quote
Asta Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Racja... Mma nadzieję, że będzie katalog przedwystawowy na ich stronce Quote
PARSONRK Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Asta napisał(a):Racja... Mma nadzieję, że będzie katalog przedwystawowy na ich stronce Qurcze wiedziałam, że o czymś zapomniałam :shake: :eviltong: Quote
Asta Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Masz jeszcze 20 minut, żeby zadzwonic i się zapytać;) Quote
Asta Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Wiem cos o katalogu, zapomniałam, ze o niego pytałam rozmawiając z tym panem i ponownie go cytuje: "nie będzie katalogu przedwystawowego, bo to bez sensu, a pozatym pani za dużo pytań zadaje" Chyba zk włocławek grzecznością nie grzeszy Quote
Ludek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Tu jest rozkład jazdy komunikacją miejską we Włocławku. http://www.mpk.com.pl/ Quote
Ludek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 PARSONRK napisał(a):Ja się właśnie dodzwoniłam i pan był bardzo miły :lol: Może jakiś rodzynek się uchował:lol: PARSONRK napisał(a): Przed parsonami jest około 60 psów innych ras. Dokładnie ile jest parsonów się nie dowiedziałam, ale na pewno nie musimy być punkt 10 :p mamy spokojnie minimum godzinkę później - jak nie wiecej - zależy od sędziowania. To super. Nie bedę musiała gnać na łeb na szyję z pociągu:). Quote
Asta Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 A w czym będziecie wystepowac?:cool1: Bo ja w czarnym garniturku w cieniutenkie biale paski Quote
PARSONRK Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Asta napisał(a):A w czym będziecie wystepowac?:cool1: Bo ja w czarnym garniturku w cieniutenkie biale paski Jeszcze nie wiem, w czymś ciemnym na pewno:lol: Quote
Minimolos Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 blaira napisał(a):mozliwe bo kto inny sedziuje staffiki a kto inny asty :cool3: Co nadal nie oznacza ze nie wiem czy zdarze z dworca. czy ktos wie czy to daleko z dworca na mapie nie dokonca jestem pewa czy dobrze znalazlam. Z Dworca na halę jest ok. 20 minut drogi. Quote
PARSONRK Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Asta napisał(a):a masz juz na mysli jakis kolorek lub kolorki? Nie, ale chyba czarny lub granatowy będzie:roll: Quote
Marta Chmielewska Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 No, no, z tym nie pędzeniem to nie będzie tak do końca Parsonrku, bo stafiki startują o 10 :cool1: i dooopa zbita jak się spóźnimy, nie dam wam żyć :mad: Quote
Asta Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Marta na pewno sie nie spoxnicie jezeli wczesniej wyjedziecie ;) Quote
PARSONRK Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):No, no, z tym nie pędzeniem to nie będzie tak do końca Parsonrku, bo stafiki startują o 10 :cool1: i dooopa zbita jak się spóźnimy, nie dam wam żyć :mad: Wiwm. Jedziemy tak, żeby być 9:30 na miejscu. Wtedy ty galopkiem z Penny popędzicie na ring, a my godnie udamy sie za wami - z tego co wiem, to silky też są na 10 (chyba) - a jadą z nami dwie :cool3: Quote
Marta Chmielewska Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Buachachacha, wyobraziłam sobie jak pędzę na złamanie karku z tłustą Penny na krótkich nóżkach gubiąc po drodze bety, chachacha, a wy za mną dostojnie, pomalutku :diabloti: Ja wam dam... Quote
Asta Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ja na miejscu chcem byc na 8 i dlatego wyjezdzam gdzies tak o północy lub o pierwszej, bo strasznie kiepska droga jest:shake: Quote
PARSONRK Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Asta napisał(a):Ja na miejscu chcem byc na 8 i dlatego wyjezdzam gdzies tak o północy lub o pierwszej, bo strasznie kiepska droga jest:shake: Aż tak ? My planujemy start koło 4-5 rano. Quote
Asta Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Niestety tak parson... I jeszcze będziemy omijac Torun z oprzyczyn wiadomych (drogi pozamykane tam są) Quote
blaira Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 My mamy pociag o 6.55 naszczescie na dworzec mam 15 min tramwajem a podroz sama pociagiem bedzie juz zalezna od maszynisty....a szkoda bo wcisnelabym gaz do dechy gdyby ode mnie zalezalo:evil_lol: Quote
Recommended Posts