Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja się właśnie dodzwoniłam i pan był bardzo miły :lol: Przed parsonami jest około 60 psów innych ras. Dokładnie ile jest parsonów się nie dowiedziałam, ale na pewno nie musimy być punkt 10 :p mamy spokojnie minimum godzinkę później - jak nie wiecej - zależy od sędziowania.

Posted

[quote name='Asta']PARSONRK ty to masz szczęście...
Podobno głupi ma zawsze szczęście :evil_lol:

Ale zawsze mozna wczesniej przyjechać

Ale nie trzeba się stresować jadąc na 10. Jak będziesz 10:15 to ci ocena nie przepadnie

Posted

Wiem cos o katalogu, zapomniałam, ze o niego pytałam rozmawiając z tym panem i ponownie go cytuje: "nie będzie katalogu przedwystawowego, bo to bez sensu, a pozatym pani za dużo pytań zadaje"
Chyba zk włocławek grzecznością nie grzeszy

Posted

PARSONRK napisał(a):
Ja się właśnie dodzwoniłam i pan był bardzo miły :lol:

Może jakiś rodzynek się uchował:lol:

PARSONRK napisał(a):

Przed parsonami jest około 60 psów innych ras. Dokładnie ile jest parsonów się nie dowiedziałam, ale na pewno nie musimy być punkt 10 :p mamy spokojnie minimum godzinkę później - jak nie wiecej - zależy od sędziowania.

To super. Nie bedę musiała gnać na łeb na szyję z pociągu:).

Posted

blaira napisał(a):
mozliwe bo kto inny sedziuje staffiki a kto inny asty :cool3: Co nadal nie oznacza ze nie wiem czy zdarze z dworca.
czy ktos wie czy to daleko z dworca na mapie nie dokonca jestem pewa czy dobrze znalazlam.

Z Dworca na halę jest ok. 20 minut drogi.

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
No, no, z tym nie pędzeniem to nie będzie tak do końca Parsonrku, bo stafiki startują o 10 :cool1: i dooopa zbita jak się spóźnimy, nie dam wam żyć :mad:

Wiwm. Jedziemy tak, żeby być 9:30 na miejscu. Wtedy ty galopkiem z Penny popędzicie na ring, a my godnie udamy sie za wami - z tego co wiem, to silky też są na 10 (chyba) - a jadą z nami dwie :cool3:

Posted

Asta napisał(a):
Ja na miejscu chcem byc na 8 i dlatego wyjezdzam gdzies tak o północy lub o pierwszej, bo strasznie kiepska droga jest:shake:

Aż tak ? My planujemy start koło 4-5 rano.

Posted

My mamy pociag o 6.55 naszczescie na dworzec mam 15 min tramwajem a podroz sama pociagiem bedzie juz zalezna od maszynisty....a szkoda bo wcisnelabym gaz do dechy gdyby ode mnie zalezalo:evil_lol: