KWL Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Pora się pożegnać, ostatni mój post na tym wątku. Ten miesiąc trwał nieco dłużej - ponad dwa miesiące. Florianek miał ciepły kąt, pełną miseczkę i swoich ludzi. Ale to niewiele wobec tego co dał mi... Florianek był z nami krótko, rozpaczliwie krótko porównując to mgnienie do długości jego życia, czy choćby dwóch lat w schronisku... Florianek był moim pierwszym kochanym staruszkiem, cudnym, wspaniałym seniorem. Nauczył mnie jak można pokochać starego psa i jak bardzo taki pies jest cudownym domownikiem. Szczeniaki ? to tylko problemy... Staruszki ? to cudne psy ! Florianku, dziękuję Ci za to czego mnie nauczyłeś, że zostałeś na tyle długo żeby mi to pokazać... Quote
malibo57 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dzięki Wam za wszystko, a przede wszystkim za to, że pozwoliliście nam poznać Florka. Śpij, Florek... Quote
kakadu Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ja tez dziekuje; przede wszystkim za to, ze otworzyliscie mi oczy na problem starych psow wegetujacych w schroniskach czasem az do samego smutnego konca; jesli powstaloby cos na ksztalt hospicjum to zawsze wspomoge przynajmniej drobna wplata; prosze to potraktowac jako powazna deklaracje; morisowa - daj znac jesli bedziesz potrzebowala wsparcia; Quote
asiaf1 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Tak strasznie żal :-( Żegnaj Florku Morrisowa,KWL dziękuję Quote
beka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Morrisowa, jesteś dla mnie nieścignionym wzorem.... Dziękuję Wam obojgu. Quote
morisowa Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Zostały jej tylko dni życia, proszę zajrzyjcie do Kamy: http://www.dogomania.pl/threads/1961...nie-%C5%BCycia. Quote
Recommended Posts