Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bric-a-brac']Przed chwilką zleciłam przelew na[SIZE=5] [SIZE=4]1203,09zł [/SIZE][/SIZE]z bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250275[/URL] - to ten, gdzie fanty podarowały bea100 oraz blackgerl z przeznaczeniem na pomniejszenie zadłużenia u wetów. Dziękujemy za piękne fanty! Prośba o potwierdzenie na wątku bazarku jak pieniądze dotrą.[/QUOTE]
piękny wynik!!
:laola:

Posted

[quote name='zoja.']To chyba jakiś rekord!!

Trzymajcie kciuki! Dziś Klara ma odwiedziny potencjalnej opiekunki! :)[/QUOTE]
:kciuki: za Klarę i w zamian proszę dla Samby, bo z kolei jutro ona mam odwiedziny mam nadzieję przyszłej właścicielki. Jutro również wizyta PA dla jednego kota ;)

Posted

[quote name='paula82']:kciuki: za Klarę i w zamian proszę dla Samby, bo z kolei jutro ona mam odwiedziny mam nadzieję przyszłej właścicielki. Jutro również wizyta PA dla jednego kota ;)[/QUOTE]

:thumbs: za Klarę :thumbs: za Sambę :thumbs: za wizytę PA dla kotka (dla którego?)

Posted

[quote name='dana']Mój debiutancki ;) bazarek się zakończył ;). Dzisiaj dotarła ostatnia wpłata, zatem mogę już wreszcie dokonać rozliczenia :lol:. Widzę jednak, że sytuacja uległa zmianie, bowiem labek Astro jest już w domku. Ciekawa jestem, jak pewnie wszyscy, wieści o Astro. Pieniążki z mojego bazarku były po konsultacjach ze skarbonką labkową w połowie obiecane dla Astro. Z bazarku uzbierało się więc dla Astro 95 złotych :multi:. Ze względu na to, że labek ma już dom, może przeznaczę je dla psiaków z przytuliska pani Joli, w którym Astro przebywał ? Poproszę o dane do przelewu :lol:.[/QUOTE]
[quote name='UlaFeta']dane do przelewu i 1 poscie,dziekujemy:loveu:[/QUOTE]

Dla przytuliska pani Joli poleciało zatem obiecane 95 złotych :lol: z mojego bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250185-NOWE-Calvin-Klein-Cerruti-dla-labradorów-do-26-01-2014[/url] . Jako, że bazarek ten był realizowany w ramach skarbonki labkowej: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236500-SKARBONKA-dla-LABRADOR%C3%93W-w-pilnej-potrzebie-%21%21%21%21-POM%C3%93%C5%BB-pomaga%C4%87[/url], po uzgodnieniu z szefową skarbonki pięknie poproszę o potwierdzenie na obu :lol: powyższych wątkach, że do "Znajdek" :lol: dotarło 95 złotych z tego pachnącego ;) bazarku :lol:. Dziękuję pięknie :lol:.

Posted

[B]Dana[/B], oby tak dalej!!! Dziękujemy za sympatię jaką nas obdarzasz..! [OK, wiem, że nie mnie, ale tak się lubię z grupą identyfikować ;) ]

Sunia "osotrołęcka " nie pojechała do Ostrołeki.. JB miała czuja.. niedoszła Pani zadzwoniła, że jednak jej nie chce, bo zmieniła pracę i nie będzie miała dla niej czasu.. ale "[URL="http://znajdki.pl/index.php/w-nowych-domach/adopcje2014/319-mona"]ta mała sunia[/URL]" czyli [B]Mona [/B]ma super zarąbisty domek!

Kociaki [B]Carmen [/B]i jeden chłopak (CHYBA czarny [B]Bonifacy[/B]) grzeją pupcie w nowym domkach.
[B]
Klara[/B]; po spotkaniu zapoznawczym wszystko wskazuje na wyprowadzkę aż na Służewiec.. (Półtora godziny jechałam na PA..ojoj..). Czekamy na przytuliskowego chipa. Nadal proszę trzymać kciuki! -dla treningu, bo;

Jutro jedzie obejrzeć nowy dom [B]Bąbelek [/B]:) Prawdopodobnie w stolYcy będzie mieszkał, w mojej ulubionej dzielnicy; na Woli.

[B]Ashoka [/B]zapoznaje z potencjalnym potencjalnym przybranycm kotem-bratem.

[B]Samba[/B] miała odwiedziny zapoznawcze. Mamy nadzieję, ze coś z tego będzie. Rodzina rozsądna, chcą przemyśleć wszystkie za i przeciw :) -lubię mądrych ludzi.

[COLOR=#4b0082][B]Zła wiadomość[/B]...[/COLOR] Astro nie nacieszył sie DS... Zapowiada się zwrot. Podobno dopuścił się demolki, ale jeszcze nie wiem wszystkiego... :(

Posted

[quote name='zoja.'][B]Dana[/B], oby tak dalej!!! Dziękujemy za sympatię jaką nas obdarzasz..! [OK, wiem, że nie mnie, ale tak się lubię z grupą identyfikować ;) ] [/QUOTE]
[B]Zoja[/B], a skąd takie przypuszczenie, że nie obdarzam Cię sympatią :D.

[quote name='zoja.'] Jutro jedzie obejrzeć nowy dom [B]Bąbelek [/B]:) Prawdopodobnie w stolYcy będzie mieszkał, w mojej ulubionej dzielnicy; na Woli. [/QUOTE]
Domek dla Bąbelka musi być starannie wyselekcjonowany, to łakomy kąsek. Bąbelek bardzo się ze zdjęcia spodobał mojemu mężowi, powiedział, ze to fajny misiek :lol:. W umowie adopcyjnej warto ;) pamiętać o kastracji. Super, że będzie mieszkał niedaleko Ciebie, będziesz miała ślicznotę na oku :lol:.

[quote name='zoja.'] [COLOR=#4b0082][B]Zła wiadomość[/B]...[/COLOR] Astro nie nacieszył sie DS... Zapowiada się zwrot. Podobno dopuścił się demolki, ale jeszcze nie wiem wszystkiego... :( [/QUOTE]
No nie, ludzie chyba naprawdę myślą :crazyeye:, że labki to pluszaki. Nawet nie chcę myśleć, co będzie przeżywał :-( Astro. [B]Zoja[/B], napisz proszę, co dalej z Astro.

Posted

I drugi bazarek, gdzie mamy fanty, które pozostały z innych bazarków (większość przeceniona): [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251061[/url]
Zoja, Ula, już jest co podnosić, cieszycie się? :cool3:

Posted

[quote name='zoja.']

Kociaki [B]Carmen [/B]i jeden chłopak (CHYBA czarny [B]Bonifacy[/B]) grzeją pupcie w nowym domkach.

Jutro jedzie obejrzeć nowy dom [B]Bąbelek [/B]:) Prawdopodobnie w stolYcy będzie mieszkał, w mojej ulubionej dzielnicy; na Woli.

[COLOR=#4b0082][B]Zła wiadomość[/B]...[/COLOR] Astro nie nacieszył sie DS... Zapowiada się zwrot. Podobno dopuścił się demolki, ale jeszcze nie wiem wszystkiego... :([/QUOTE]

Trzeci z kociaków jest nadal w lecznicy i czeka na super domek. Jest mu smutno. Jest to kotek, który bardzo garnie się do ludzi i jak tylko zobaczy człowieka to biegnie do drzwiczek klatki, prosząc o najmniejsze choć zainteresowanie. Będzie super mruczącym i przytulającym się kotkiem.

Bąbel będzie mieszkał w bloku. Oby był szczęśliwy, bo trudno mi sobie wyobrazić takiego dorosłego psa w mieszkaniu.

Biedny labek :(. Trzeba go jak najszybciej zabrać. Tylko gdzie............?

Posted

Witajcie :) jeśli jesteście na fb to zapraszam na bazar dla Znajdek na fb. Udostępnianie i zapraszanie swoich znajomych na wagę złota :)

[url]https://www.facebook.com/events/504530279655682/504564716318905/?notif_t=event_mall_comment[/url]

Pozdrawiam :)

Posted

[quote name='Kamila Proc']znam to... wielki czlowiek[/QUOTE]

Tak się zastanawiam czy mu pozwolą, bo to będzie w USA antyreklama. Czy czegoś w ostatniej chwili nie wymyślą :(