Madie Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 chętnie zaopiekuję się Rudką wirtualnie, o szczegóły proszę na priv. Chętnie też pomogę jakoś przytulisku np. co miesiąc dostarczając karmę ( deklaracja na razie na rok) lub leki. Wedle uznania. Quote
EVA2406 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Wspaniała propozycja. Podaj może kontakt tel do siebie, to ktoś oddzwoni i ustalicie szczegóły. [B]Poszukiwany ktoś z Ostrołęki do przeprowadzenia wizyty PA[/B]. [B]PILNE[/B] Quote
bea100 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Madie']chętnie zaopiekuję się Rudką wirtualnie, o szczegóły proszę na priv. Chętnie też pomogę jakoś przytulisku np. co miesiąc dostarczając karmę ( deklaracja na razie na rok) lub leki. Wedle uznania.[/QUOTE] Jak to cudnie, że są jeszcze takie piękne serca :loveu: Quote
Madie Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 (edited) Komu mam dać kontakt, może być Tobie czy komuś innemu? Generalnie byłam już na stronie przytuliska. Wiem, że np jest potrzebna karma senior, jestem taką karmę dziś w stanie np zakupić i od razu wysłać. edit: przepraszam za gapiostwo, nie widziałam telefonu do p.Joli na 1 stronie. Już wszystko załatwione - dzięki za pomoc. Edited January 28, 2014 by Madie Quote
UlaFeta Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Madie']Komu mam dać kontakt, może być Tobie czy komuś innemu? Generalnie byłam już na stronie przytuliska. Wiem, że np jest potrzebna karma senior, jestem taką karmę dziś w stanie np zakupić i od razu wysłać. edit: przepraszam za gapiostwo, nie widziałam telefonu do p.Joli na 1 stronie. Już wszystko załatwione - dzięki za pomoc.[/QUOTE] Bardzo,bardzo dziekujemy:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
UlaFeta Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Z KOTEM nic nie wyszlo.:-(Moja kolezanka,ktora adoptowala File,chciala przygarnac EVE.Po konsultacji z DT Eva w domku musi byc sama.Jest kotem dominujacym.Pomysla nad innym.:multi: Ciekawe kto mnie zaadoptuje,bo ja tez prawie bez domku.:evil_lol: Quote
jolam Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Fajnie że Znajdkom się coraz bardziej szczęści :-) Im więcej ludzi pomaga tym będzie lżej :-) Quote
Kamila Proc Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='UlaFeta']Z KOTEM nic nie wyszlo.:-(Moja kolezanka,ktora adoptowala File,chciala przygarnac EVE.Po konsultacji z DT Eva w domku musi byc sama.Jest kotem dominujacym.Pomysla nad innym.:multi: Ciekawe kto mnie zaadoptuje,bo ja tez prawie bez domku.:evil_lol:[/QUOTE] ja pomysle... Quote
bric-a-brac Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='zoja.'] Lodzia nie żyje :(( Gangrena.[/QUOTE] Boże, taki maluch :( Nawet nie kojarzyłam która to, poszłam na stronę poszukać. Przymarznięta do słupa.... ile te bezdomniaki muszą się nacierpieć, to okropne... A ten Romek i Julka, skąd one, coś o nich wiadomo? To chyba mikrusy są? Madie, cieszymy się, że dostrzegłaś Znajdki. Im więcej nas tutaj, tym lepiej dla podopiecznych! Quote
Aleksa. Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='Madie']Pani Jola ma jakieś maluchy na wydaniu?[/QUOTE] Tak tu są wszystkie- [url]http://znajdki.pl/index.php/przygarnij/psy/szczeniaki[/url] Quote
zoja. Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='UlaFeta'] Ciekawe kto mnie zaadoptuje,bo ja tez prawie bez domku.:evil_lol:[/QUOTE] Zareklamuj się jakoś.. sprzątasz, pierzesz, gotujesz? ;) Ruda jesteś - to już zaleta, bo np.rude koty mają branie, ale może coś więcej? ;) Madie, kociaki małe też sa na stronie. Carmen jest cudna :) Quote
malagos Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='EVA2406'] [B]Poszukiwany ktoś z Ostrołęki do przeprowadzenia wizyty PA[/B]. [B]PILNE[/B][/QUOTE] Przekazałam Joli kontakt do osoby z Ostrołęki, od Justynki esperanzy. Quote
paros Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='malagos']Przekazałam Joli kontakt do osoby z Ostrołęki, od Justynki esperanzy.[/QUOTE] a ja przed chwilą wysłałam PW do dogomaniaczki z Ostrołęki z pytaniem o zrobienie wizyty PA :evil_lol: Quote
malagos Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 No i dobrze, co dwie głowy to nie jedna :) Moze z resztą przez przypadek to jedna i ta sama osoba? Quote
bric-a-brac Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Poleciało na Znajdkowe konto 74,75 z bazarku [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249806[/url] Jak się zaksięguje, proszę o info na wątku bazarku. Dzięki! Quote
jolam Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 cioteczki co u mojego ulubionego labka Astro ? Quote
paros Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 (edited) [quote name='jolam']cioteczki co u mojego ulubionego labka Astro ?[/QUOTE] Astro został wykastrowany w połowie stycznia i ..... teraz poszedł do domu :multi: Zamieszkał w Warszawie ale wieści z nowego domku nie mamy :shake: Edited February 2, 2014 by paros Quote
bea100 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Pierwsza jaskółka :multi: Dzisiaj dostałam info z mojej strony, że Ewa od Iskry Poszły w Las w ramach adopcji wirtualnej dała stałe zlecenie 40zł dla Azji o oczach ogarzych (no i pyta też o 1%....?) Quote
Madie Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Sama chętnie oddam jeden % na przytulisko:) Swoja drogą, czy karma już doszła? Quote
paros Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='bea100']Pierwsza jaskółka :multi: Dzisiaj dostałam info z mojej strony, że Ewa od Iskry Poszły w Las w ramach adopcji wirtualnej dała stałe zlecenie 40zł dla Azji o oczach ogarzych (no i pyta też o 1%....?)[/QUOTE] [quote name='Madie']Sama chętnie oddam jeden % na przytulisko:) Swoja drogą, czy karma już doszła?[/QUOTE] W najbliższych dniach wyjaśni się jak zbieramy 1% Quote
mimiś Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='paros']W najbliższych dniach wyjaśni się jak zbieramy 1%[/QUOTE] zaraz,jak to? to info na wizytówkach i ulotkach niewazne? -a ja podrukowałam ulotek na mojej czarno-białej drukarce i rozkładam...:( Quote
Erin32 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Puściłam dziś dyszkę dla Znajdek, w poniedziałek powinna dojść. Quote
EVA2406 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='mimiś']zaraz,jak to? to info na wizytówkach i ulotkach niewazne? -a ja podrukowałam ulotek na mojej czarno-białej drukarce i rozkładam...:([/QUOTE] Z tego co wiem to ważna :) Quote
Aleksa. Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250726-Hektor-3-letni-mix-fila-brasileiro-z-bokserem-CUDNY-SZUKA-DOMU-PILNIE!?p=21832669#post21832669[/url] Zapraszam na wątek. ;) Quote
Recommended Posts