Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chętnie zaopiekuję się Rudką wirtualnie, o szczegóły proszę na priv. Chętnie też pomogę jakoś przytulisku np. co miesiąc dostarczając karmę ( deklaracja na razie na rok) lub leki. Wedle uznania.

Posted

Wspaniała propozycja. Podaj może kontakt tel do siebie, to ktoś oddzwoni i ustalicie szczegóły.

[B]Poszukiwany ktoś z Ostrołęki do przeprowadzenia wizyty PA[/B]. [B]PILNE[/B]

Posted

[quote name='Madie']chętnie zaopiekuję się Rudką wirtualnie, o szczegóły proszę na priv. Chętnie też pomogę jakoś przytulisku np. co miesiąc dostarczając karmę ( deklaracja na razie na rok) lub leki. Wedle uznania.[/QUOTE]

Jak to cudnie, że są jeszcze takie piękne serca
:loveu:

Posted (edited)

Komu mam dać kontakt, może być Tobie czy komuś innemu? Generalnie byłam już na stronie przytuliska. Wiem, że np jest potrzebna karma senior, jestem taką karmę dziś w stanie np zakupić i od razu wysłać.

edit:

przepraszam za gapiostwo, nie widziałam telefonu do p.Joli na 1 stronie. Już wszystko załatwione - dzięki za pomoc.

Edited by Madie
Posted

[quote name='Madie']Komu mam dać kontakt, może być Tobie czy komuś innemu? Generalnie byłam już na stronie przytuliska. Wiem, że np jest potrzebna karma senior, jestem taką karmę dziś w stanie np zakupić i od razu wysłać.

edit:

przepraszam za gapiostwo, nie widziałam telefonu do p.Joli na 1 stronie. Już wszystko załatwione - dzięki za pomoc.[/QUOTE]

Bardzo,bardzo dziekujemy:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

Z KOTEM nic nie wyszlo.:-(Moja kolezanka,ktora adoptowala File,chciala przygarnac EVE.Po konsultacji z DT Eva w domku musi byc sama.Jest kotem dominujacym.Pomysla nad innym.:multi:
Ciekawe kto mnie zaadoptuje,bo ja tez prawie bez domku.:evil_lol:

Posted

[quote name='UlaFeta']Z KOTEM nic nie wyszlo.:-(Moja kolezanka,ktora adoptowala File,chciala przygarnac EVE.Po konsultacji z DT Eva w domku musi byc sama.Jest kotem dominujacym.Pomysla nad innym.:multi:
Ciekawe kto mnie zaadoptuje,bo ja tez prawie bez domku.:evil_lol:[/QUOTE]
ja pomysle...

Posted

[quote name='zoja.']

Lodzia nie żyje :(( Gangrena.[/QUOTE]
Boże, taki maluch :( Nawet nie kojarzyłam która to, poszłam na stronę poszukać. Przymarznięta do słupa.... ile te bezdomniaki muszą się nacierpieć, to okropne...
A ten Romek i Julka, skąd one, coś o nich wiadomo? To chyba mikrusy są?

Madie, cieszymy się, że dostrzegłaś Znajdki. Im więcej nas tutaj, tym lepiej dla podopiecznych!

Posted

[quote name='UlaFeta']
Ciekawe kto mnie zaadoptuje,bo ja tez prawie bez domku.:evil_lol:[/QUOTE]
Zareklamuj się jakoś.. sprzątasz, pierzesz, gotujesz? ;) Ruda jesteś - to już zaleta, bo np.rude koty mają branie, ale może coś więcej? ;)

Madie, kociaki małe też sa na stronie. Carmen jest cudna :)

Posted

[quote name='EVA2406']

[B]Poszukiwany ktoś z Ostrołęki do przeprowadzenia wizyty PA[/B]. [B]PILNE[/B][/QUOTE]
Przekazałam Joli kontakt do osoby z Ostrołęki, od Justynki esperanzy.

Posted

[quote name='malagos']Przekazałam Joli kontakt do osoby z Ostrołęki, od Justynki esperanzy.[/QUOTE]

a ja przed chwilą wysłałam PW do dogomaniaczki z Ostrołęki z pytaniem o zrobienie wizyty PA :evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='jolam']cioteczki co u mojego ulubionego labka Astro ?[/QUOTE]

Astro został wykastrowany w połowie stycznia i ..... teraz poszedł do domu :multi: Zamieszkał w Warszawie ale wieści z nowego domku nie mamy :shake:

Edited by paros
Posted

Pierwsza jaskółka :multi: Dzisiaj dostałam info z mojej strony, że Ewa od Iskry Poszły w Las w ramach adopcji wirtualnej dała stałe zlecenie 40zł dla Azji o oczach ogarzych (no i pyta też o 1%....?)

Posted

[quote name='bea100']Pierwsza jaskółka :multi: Dzisiaj dostałam info z mojej strony, że Ewa od Iskry Poszły w Las w ramach adopcji wirtualnej dała stałe zlecenie 40zł dla Azji o oczach ogarzych (no i pyta też o 1%....?)[/QUOTE]

[quote name='Madie']Sama chętnie oddam jeden % na przytulisko:) Swoja drogą, czy karma już doszła?[/QUOTE]

W najbliższych dniach wyjaśni się jak zbieramy 1%

Posted

[quote name='paros']W najbliższych dniach wyjaśni się jak zbieramy 1%[/QUOTE]
zaraz,jak to? to info na wizytówkach i ulotkach niewazne? -a ja podrukowałam ulotek na mojej czarno-białej drukarce i rozkładam...:(

Posted

[quote name='mimiś']zaraz,jak to? to info na wizytówkach i ulotkach niewazne? -a ja podrukowałam ulotek na mojej czarno-białej drukarce i rozkładam...:([/QUOTE]

Z tego co wiem to ważna :)

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250726-Hektor-3-letni-mix-fila-brasileiro-z-bokserem-CUDNY-SZUKA-DOMU-PILNIE!?p=21832669#post21832669[/url]
Zapraszam na wątek. ;)