Aimez_moi Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Ranias.....:) posluchaj no....dlaczego Ty Prezesa naszego Kochanego nazywasz Tlusciochem? Jedno niewinne zdjecie na wadze......a waga zepsuta byla..... Quote
ranias Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 faktycznie, pan Prezes przycupnął delikatnie na wadze, a że zepsuta była,to wskazania na niej fałszywe...:lol: Quote
mari23 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='Aimez_moi']Ranias.....:) posluchaj no....dlaczego Ty Prezesa naszego Kochanego nazywasz Tlusciochem? Jedno niewinne zdjecie na wadze......a waga zepsuta byla..... [quote name='ranias']faktycznie, pan Prezes przycupnął delikatnie na wadze, a że zepsuta była,to wskazania na niej fałszywe...:lol: no właśnie - i łatkę przykleili umięśnionemu Prezesowi, że niby tłuścioch, że nadwaga..... jaka nadwaga????:shake: mięśnie mieć trzeba przecież, żeby wyglądać na PREZESA :):cool3: jest wpłata dla Argusia i Marcelka: 40,- Marek M. z Szydłowca (05.11.) Quote
zachary Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Moje wpłaty też pewnie dzisiaj dotrą, bo wczoraj przelałam na szacownych emerytów:evil_lol::loveu:. Quote
Kamila Proc Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 ranias napisał(a):faktycznie, pan Prezes przycupnął delikatnie na wadze, a że zepsuta była,to wskazania na niej fałszywe...:lol: tak, znamy te opowiesc Quote
ranias Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='funia']Zdjęcia dziadunia w popołudniowym słonku ( z dzisiejszego dnia) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Prezes sie przypomina....:loveu: Quote
Aimez_moi Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 No wlasnie Prezesunio nasz.......:) I gdzie On jest gruby? Wyglada rewelacyjnie a to zasluga wspanialego futerka i zniewalajacych oczek.....:):) Quote
ranias Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Aimez_moi napisał(a):No wlasnie Prezesunio nasz.......:) I gdzie On jest gruby? Wyglada rewelacyjnie a to zasluga wspanialego futerka i zniewalajacych oczek.....:):) otóż to....:lol: Quote
Aimez_moi Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 No coz.......:):) Prezesi tak maja.....:):) Zwlaszcza puchaci......:) Quote
Kamila Proc Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 ranias napisał(a):Prezesową być......:roll: puchata????? Quote
ranias Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Kamila Proc napisał(a):puchata????? i z własnym klubem fanów....:lol: Quote
Aimez_moi Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Ale.....ale Kochana Ranias......my wszystkie Cie uwielbiamy.......:):) Quote
mari23 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Aimez_moi napisał(a):Ale.....ale Kochana Ranias......my wszystkie Cie uwielbiamy.......:):) jasne, że tak !!!!!!!!!!!!!!!!!! jesteśmy wszystkie Twoim fanclubem Quote
funia Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Jasne !!!!!!!!! PS .Dziadek się ma jak młody bóg !!Do garów pierwszy ! Mordy nie drze więc obróżka rdzewieje :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Pewnie, ze tak. A TY myslisz, ze po co ja laze tak po tych sklepach i cekulady i galaretek szukam? Quote
Kamila Proc Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 puchata Prezesowa... brzmi zachecajaco Quote
Iljova Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Zaglądam i .... Co się tu dzieje .....:roll: Quote
mari23 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 ranias napisał(a):ja Was też kocham :loveu: inaczej być nie może :eviltong::loveu: Iljova napisał(a):Zaglądam i .... Co się tu dzieje .....:roll: oj, dzieje, się, dzieje.... ja "mam doła", więc zaglądam, żeby sobie troszkę nastrój poprawić, a tak przy okazji....:cool3: dotarły wpłaty: 40,- zachary (06.11.) 10,- dorota1 dla Argo (07.11.) Quote
Aimez_moi Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Mari......:):) no co TY? Ty nie mozesz miec dola.... a te wszystkie oczka wpatrzone i ogonki merdajace? Quote
ranias Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 [quote name='Aimez_moi']Mari......:):) no co TY? Ty nie mozesz miec dola.... a te wszystkie oczka wpatrzone i ogonki merdajace? i My!!!!! i Ja- Przewodnicząca !!!!! :cool3: Quote
Aimez_moi Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 No wlasnie......nawet przewodniczaca....Puchata?.....:):) Quote
ranias Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Puchaty Prezes to i przewodnicząca musi jakoś podobnie wyglądać,żeby nie psuć ogólnego wizerunku...:lol: Quote
Recommended Posts