ranias Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 dalej nie mamy zastępcy Przewodniczącej i sekretarza...prosimy zgłaszać kandydatury....:lol: Quote
Aimez_moi Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Zglaszam na zastepce Marinke.....a na sekretarza Mari...... A Tluscioszek powinien byc zadowolony......:) Quote
ranias Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Aimez_moi napisał(a):Zglaszam na zastepce Marinke.....a na sekretarza Mari...... A Tluscioszek powinien byc zadowolony......:) jestem za... Aimez, jak chcesz sprawować funkcję rzecznika, to nie możesz Prezesa nazywać Tłuściochem, bo psujesz jego wizerunek medialny:cool3: Quote
Aimez_moi Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Faktycznie.......... Wiec.....reasumujac i spogladajac w przeszlosc..... nasz Puchaty i rewelacyjnie zbudowany Prezes wzbudzajacy zachwyt wiekszosci dogomaniaczek i nie tylko ......laskawie wyraza aprobate na zarysy scislej czolowki Jego Fanclubu.....:):) Quote
ranias Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Aimez_moi napisał(a):Faktycznie.......... Wiec.....reasumujac i spogladajac w przeszlosc..... nasz Puchaty i rewelacyjnie zbudowany Prezes wzbudzajacy zachwyt wiekszosci dogomaniaczek i nie tylko ......laskawie wyraza aprobate na zarysy scislej czolowki Jego Fanclubu.....:):) i to jest właściwa wypowiedź rzecznika prasowego Szanownego Prezesa Marcelka, właściwie to chyba Marcela brzmi bardziej dostojnie... Quote
Aimez_moi Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Prezes Marcel......... mhy.....robi wrazenie prawda? Quote
ranias Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 ja to jestem już od dawna pod wrażeniem, a teraz to szczególnie :lol: Quote
mari23 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Aimez_moi napisał(a):Zglaszam na zastepce Marinke.....a na sekretarza Mari...... A Tluscioszek powinien byc zadowolony......:) ja raczej skarbnikiem chyba, kasę ciągle liczę ;) ale wszystko jedno - byle w Fanclubie Prezesa Marcelka :) Quote
ranias Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 tak, Kamila zgłosziła się pierwsza i wobec tego mari musi być sekretarzem, Marinka będzie moim zastępcą i już mamy zarząd, i możemy zarządzać....:lol: Quote
Aimez_moi Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Jakie pierwsze zarzadzenie ? Moze cos odnosnie nadchodzacej zimy? Quote
ranias Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 no tak pierwsze zarządzenie, a czy mamy członków w naszym klubie? Quote
mari23 Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 ranias napisał(a):tak, Kamila zgłosziła się pierwsza i wobec tego mari musi być sekretarzem, Marinka będzie moim zastępcą i już mamy zarząd, i możemy zarządzać....:lol: ufff.... nareszcie jakaś funkcja milsza, niż liczenie pieniędzy! :) :) zarządzenia wydane jako sekretarz skrupulatnie będę więc spisywać, tylko muszę postarać się o jakiś specjalny atrament godny ich wielkiej wagi :) ale zanim pierwsze zarządzenie ujrzy światło dzienne ( choć pewnie nocne najpierw ;)), to ja podam meldunek finansowy z Argusiowo-Marcelkowego konta: 15,- Marinka z bazarku 1/2 z 30 zł (28.10.) Quote
Kamila Proc Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 ranias napisał(a):tak, Kamila zgłosziła się pierwsza i wobec tego mari musi być sekretarzem, Marinka będzie moim zastępcą i już mamy zarząd, i możemy zarządzać....:lol: dzieki za zaufanie! gdzie ta kasa? Quote
ranias Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 no jeszcze się wiceprzewodnicząca nie zameldowała.... Quote
Aimez_moi Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 No to jakie zadania przed nami w zwiazku z zima? Quote
ranias Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Jeszcze Marinka nie potwierdziła wyboru na wiceprzewodniczącą...no a kto będzie członkiem?...Funia, Iljova..... Quote
Aimez_moi Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Kamila trzyma w ciepelku.....tzn. gdzie? Quote
ranias Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 a ciekawskiemu nos urwali i wsadzili do kieszeni...:lol: a może lepiej nie wiedzieć, gdzie to ciepełko....:roll: Quote
Aimez_moi Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Oj..... a ja bym chciala wiedziec.....:):) Quote
Kamila Proc Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Aimez_moi napisał(a):Kamila trzyma w ciepelku.....tzn. gdzie? nie powiem, bo jestem odpowiedzialna za te kase Quote
ranias Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 miejsce musi być bezpieczne..dla kasy...:lol: Quote
Aimez_moi Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Oczywiscie, ze tak......ale..... dalej mnie intryguje ta cieplosc miejsca.....:):) Quote
Recommended Posts