ranias Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Aimez_moi napisał(a):No ja nie wiem.......... ale w razie czego bedziemy wydawac oficjalne sprostowania.......:):) no tak, masz rację...:lol: Quote
Kamila Proc Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Aimez_moi napisał(a):No nie....... I znow jakies nieporozumienie..... Marcel jako Prezes i Obronca calego podworka podczas porannego obchodu musi takze sprawdzic okno kuchenne oraz porzadek i spokoj w kuchni. A ze czasem cos tam przez to okno wypadnie to jako grzeczny piesio nie odmowi......:):) znakomity rzecznik prasowy, brawo Quote
ranias Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Kamila Proc napisał(a):znakomity rzecznik prasowy, brawo też tak uważam, musimy ustalić regulamin przyznawania nagród... Quote
Aimez_moi Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Tak jasne tak mi mowcie......:oops::oops::oops: Quote
mari23 Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Kamila Proc napisał(a):znakomity rzecznik prasowy, brawo ranias napisał(a):też tak uważam, musimy ustalić regulamin przyznawania nagród... przyłączam się do wniosku o nagrodę dla rzecznika!!! może w nagrodę..... cekulada? ;) Quote
Aimez_moi Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 O Boziu....... nie....nie.....tylko nie cekulada...... cekulade to ja tutaj kupuje ....tak sobie obliczylam, ze na nastepne bazarki mam jej juz 3kg....... Quote
ranias Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 nagrodą będzie rozmowa z Prezesem w gabinecie budkowym po godzinie 20, i żeby rzecznikowi się w głowie nie przewróciło to zaznaczam,że jest to audiencja i strój obowiązuje.....:razz: Quote
Aimez_moi Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Po 20-tej? To wtedy kiedy Prezes juz spi? Mhy.....fajna audiencja......:):) Quote
mari23 Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 ranias napisał(a):nagrodą będzie rozmowa z Prezesem w gabinecie budkowym po godzinie 20, i żeby rzecznikowi się w głowie nie przewróciło to zaznaczam,że jest to audiencja i strój obowiązuje.....:razz: Aimez_moi napisał(a):Po 20-tej? To wtedy kiedy Prezes juz spi? Mhy.....fajna audiencja......:):) czy ten strój to może.... piżama i "szlafmyca" ? ;) ;) Quote
ranias Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Prezes nigdy nie śpi tylko czuwa nad całością....:cool3: a strój obowiązuje zawsze, zwłaszcza w godzinach wieczornych, kiedy Prezes planuje dzień kolejny...oczywiscie strój wyposażony w kieszenie z różnymi wspomagaczami dla Prezesa no ale tego chyba rzecznikowi i sekretarzowi tłumaczyć nie trzeba....:cool3: Quote
Aimez_moi Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 No nie .....tego tlumaczyc nam nie trzeba.....:):) Quote
Kamila Proc Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 celulada nie, ale salatka sie nalezy Quote
Aimez_moi Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 A co tu dzisiaj tak cichutko?.......:) Quote
ranias Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Myślę,że pan Prezes w wolnym czasie ustali rodzaj nagrody, ale wiecie,że w takim natłoku obowiązków szybko tego czasu wolnego nie znajdzie...więc poczekamy :lol: Quote
Aimez_moi Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Pan Prezes jest teraz bardzo zajety przygotowaniami do zimy....... musi sie przygotowac........ co z dieta.....co ze spaniem...... co z pilnowaniem..... a jak spadnie snieg? To wszystko zajmuje duuuuzo czasu...... Quote
ranias Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Aimez_moi napisał(a):Pan Prezes jest teraz bardzo zajety przygotowaniami do zimy....... musi sie przygotowac........ co z dieta.....co ze spaniem...... co z pilnowaniem..... a jak spadnie snieg? To wszystko zajmuje duuuuzo czasu...... dokładnie tak...:lol: Quote
Kamila Proc Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 prezes sie przygotowuje do zimy? boje sie spytac jak Quote
ranias Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Kamila Proc napisał(a):prezes sie przygotowuje do zimy? boje sie spytac jak w tej sprawie to pan Prezes wyda oficjalne oświadczenie.....:lol: Quote
funia Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 No tak ,tak się przygotowuje ze dzisiaj dał koncerto w nocy !Musiałam go o godz 2 usokajać . A teraz naparza pod płotem tak ,ze telewizji nie słychać :shake:Już czasami wariuje od tego .... Quote
Aimez_moi Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Kamila Proc napisał(a):a to jurny dziadowinek Przepraszam bardzo Ciotuchna....... a o kim TY tak piszesz? Quote
mari23 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 ranias napisał(a):w tej sprawie to pan Prezes wyda oficjalne oświadczenie.....:lol: funia napisał(a):No tak ,tak się przygotowuje ze dzisiaj dał koncerto w nocy !Musiałam go o godz 2 usokajać . A teraz naparza pod płotem tak ,ze telewizji nie słychać :shake:Już czasami wariuje od tego .... może to jest właśnie to oświadczenie.....:roll: albo oświadczyny?:evil_lol: określenia Kamili to ja już nawet nie zacytuję i nie skomentuję :mdleje:- rzecznik pewnie podjął odpowiednie kroki :mad::evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Totez nic na razie nie pisze......:):) Quote
ranias Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Kamila Proc napisał(a):a to jurny dziadowinek zaniemówiłam....:roll: kruca banda...ciocia to chyba bedziesz sie musiała podać do dymisji....:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 No wlasnie........Kamila!!!! Bardzo prosze o delikatne poprawienie swojej wypowiedzi dotyczacej witalnosci Prezesa.....:):) Quote
Recommended Posts