Aimez_moi Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Kamila Proc napisał(a):to ja sie kajam Mhy......a jak bardzo? Quote
ranias Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Trzeba się kajać trzy razy po dwa razy rano przez tydzień i co drugi wtorek dwa razy po trzy razy wieczorem. Pan Prezes tak ustalił przed wieczornym treningiem......:lol: Quote
mari23 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 ranias napisał(a):Trzeba się kajać trzy razy po dwa razy rano przez tydzień i co drugi wtorek dwa razy po trzy razy wieczorem. Pan Prezes tak ustalił przed wieczornym treningiem......:lol: ojej, jakem księgowa - pogubiłam sie w rachunkach, a chciałam podsumować, ile tego razem będzie..... tylko mi się jakaś taka stara piosenka przypomniała: "cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz...." ;) ;) Quote
ranias Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 mari23 napisał(a):ojej, jakem księgowa - pogubiłam sie w rachunkach, a chciałam podsumować, ile tego razem będzie..... tylko mi się jakaś taka stara piosenka przypomniała: "cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz...." ;) ;) bo tu pan Prezes jako znawca folkloru nawiązał do biesiadnej śpiewki....:lol: Quote
Aimez_moi Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 700zl dlugu mamy? O Matuchno......... Quote
ranias Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 teraz nie o kasie tylko o kajaniu......;) Quote
Aimez_moi Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Ja mysle, ze Kamila juz wie co i jak.......:):) Kamila......:):) Quote
Kamila Proc Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Aimez_moi napisał(a):Mhy......a jak bardzo? bardzo sie kajam Quote
Aimez_moi Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Po uzgodnieniu z Prezesem wydajemy oficjalne oswiadczenie....... Prezes rozumie, ze Kamila ogarnia tyle watkow i piszac takie rzeczy miala zupelnie kogos innego na mysli. Rozumie Jej zapracowanie i wspanialomyslnie ..... wybacza! Quote
Kamila Proc Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 bardzo dziekuje, nie wiem, co powiedziec Quote
ranias Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Prezes jest bardzo wyrozumiały i dobrze. A u mnie problem...Wczoraj Ciapek nie tknął jedzenia, myśleliśmy,że może coś piesiowi zaszkodziło. A dzisiaj od rana Ciapek chwieje się na łapkach, sika żywą krwią. Weterynarz był w domu, powiedział,że lepiej uśpić... Jak uśpić Ciapka, szkodnika kopacza ogrodowego...dostał zastrzyk z antybiotykiem... Quote
Aimez_moi Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Jak uspic? nie ma juz jak leczyc? Ranias....... ale Ciaposlaw cierpi? Quote
ranias Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Ciaposław leży w koszyku obłożony kocami. Jest taki zimny..Obrałam mu ugotowane mięso, ale nie zjadł. Usmażyłam mu jajko na maśle, nie wiem czy wolno, zjadł mi z ręki. Przecież nie mogę się z nim pożegnać...Weterynarz przyjdzie w niedzielę, antybiotyk ponoć działa 48 godzin Quote
mari23 Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 ranias napisał(a):Ciaposław leży w koszyku obłożony kocami. Jest taki zimny..Obrałam mu ugotowane mięso, ale nie zjadł. Usmażyłam mu jajko na maśle, nie wiem czy wolno, zjadł mi z ręki. Przecież nie mogę się z nim pożegnać...Weterynarz przyjdzie w niedzielę, antybiotyk ponoć działa 48 godzin ojej :( to brzmi bardzo źle :( mam nadzieję, że nie spotkało go to, co mojego psa wiele, wiele lat temu.... trzymajcie się oboje i walczcie z choróbskiem! Quote
funia Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 ranias napisał(a):Prezes jest bardzo wyrozumiały i dobrze. A u mnie problem...Wczoraj Ciapek nie tknął jedzenia, myśleliśmy,że może coś piesiowi zaszkodziło. A dzisiaj od rana Ciapek chwieje się na łapkach, sika żywą krwią. Weterynarz był w domu, powiedział,że lepiej uśpić... Jak uśpić Ciapka, szkodnika kopacza ogrodowego...dostał zastrzyk z antybiotykiem... Jestem myslami z wami i wysyłam ciepłe i pozytywne fluidy .Ma być dobrze.!! Quote
ranias Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Ciaput wyszedł z koszyka...zjadł niewiele, ale zawsze to coś.. Quote
mari23 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 ranias napisał(a):Ciaput wyszedł z koszyka...zjadł niewiele, ale zawsze to coś.. uffff..... Ciaput - trzymaj się i nie martw swojej Pani!!! Quote
Aimez_moi Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 MUsi byc dobrze....caly dzien o Ciaposlawie mysle........:) Quote
Ladymonia0610 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Zakończył się bazarek dla 5 psiaków. Uzbierało się 35,00zł. Marcel dostanie 7,00zł ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/248003-Zapraszam-do-kawiarni-Dla-5-zadłużonych-ogonków-ZAKONCZONY!ROZLICZAMY Quote
ranias Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 To wątek Marcelka, ale myślę,że Prezesunio kochany mi wybaczy. Ciapek drepta powolutku, ogonek odkleił mu się od dupki i nawet trochę nim pomerdał. Wet będzie wieczorem Quote
Aimez_moi Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Prezes nie tylko, ze sie nie obrazi ale jeszcze dopinguje aby jak najwiecej czasu i milosci poswiecic Ciaposlawowi. Prezes ma wielkie.....wielkie.... serducho! :)) Quote
Recommended Posts