Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba się kajać trzy razy po dwa razy rano przez tydzień i co drugi wtorek dwa razy po trzy razy wieczorem. Pan Prezes tak ustalił przed wieczornym treningiem......:lol:

Posted

ranias napisał(a):
Trzeba się kajać trzy razy po dwa razy rano przez tydzień i co drugi wtorek dwa razy po trzy razy wieczorem. Pan Prezes tak ustalił przed wieczornym treningiem......:lol:

ojej, jakem księgowa - pogubiłam sie w rachunkach, a chciałam podsumować, ile tego razem będzie.....

tylko mi się jakaś taka stara piosenka przypomniała:
"cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz...." ;) ;)

Posted

mari23 napisał(a):
ojej, jakem księgowa - pogubiłam sie w rachunkach, a chciałam podsumować, ile tego razem będzie.....

tylko mi się jakaś taka stara piosenka przypomniała:
"cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz...." ;) ;)

bo tu pan Prezes jako znawca folkloru nawiązał do biesiadnej śpiewki....:lol:

Posted

Po uzgodnieniu z Prezesem wydajemy oficjalne oswiadczenie.......
Prezes rozumie, ze Kamila ogarnia tyle watkow i piszac takie rzeczy miala zupelnie kogos innego na mysli. Rozumie Jej zapracowanie i wspanialomyslnie ..... wybacza!

Posted

Prezes jest bardzo wyrozumiały i dobrze.
A u mnie problem...Wczoraj Ciapek nie tknął jedzenia, myśleliśmy,że może coś piesiowi zaszkodziło. A dzisiaj od rana Ciapek chwieje się na łapkach, sika żywą krwią. Weterynarz był w domu, powiedział,że lepiej uśpić... Jak uśpić Ciapka, szkodnika kopacza ogrodowego...dostał zastrzyk z antybiotykiem...

Posted

Ciaposław leży w koszyku obłożony kocami. Jest taki zimny..Obrałam mu ugotowane mięso, ale nie zjadł. Usmażyłam mu jajko na maśle, nie wiem czy wolno, zjadł mi z ręki. Przecież nie mogę się z nim pożegnać...Weterynarz przyjdzie w niedzielę, antybiotyk ponoć działa 48 godzin

Posted

ranias napisał(a):
Ciaposław leży w koszyku obłożony kocami. Jest taki zimny..Obrałam mu ugotowane mięso, ale nie zjadł. Usmażyłam mu jajko na maśle, nie wiem czy wolno, zjadł mi z ręki. Przecież nie mogę się z nim pożegnać...Weterynarz przyjdzie w niedzielę, antybiotyk ponoć działa 48 godzin

ojej :(
to brzmi bardzo źle :(

mam nadzieję, że nie spotkało go to, co mojego psa wiele, wiele lat temu....

trzymajcie się oboje i walczcie z choróbskiem!

Posted

ranias napisał(a):
Prezes jest bardzo wyrozumiały i dobrze.
A u mnie problem...Wczoraj Ciapek nie tknął jedzenia, myśleliśmy,że może coś piesiowi zaszkodziło. A dzisiaj od rana Ciapek chwieje się na łapkach, sika żywą krwią. Weterynarz był w domu, powiedział,że lepiej uśpić... Jak uśpić Ciapka, szkodnika kopacza ogrodowego...dostał zastrzyk z antybiotykiem...

Jestem myslami z wami i wysyłam ciepłe i pozytywne fluidy .Ma być dobrze.!!

Posted

To wątek Marcelka, ale myślę,że Prezesunio kochany mi wybaczy. Ciapek drepta powolutku, ogonek odkleił mu się od dupki i nawet trochę nim pomerdał. Wet będzie wieczorem