mari23 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 ranias napisał(a):a ciekawskiemu nos urwali i wsadzili do kieszeni...:lol: a może lepiej nie wiedzieć, gdzie to ciepełko....:roll: idzie zima, więc lepiej wiedzieć, gdzie ciepełko ;) no, chyba, że to tajne, bo idzie o kasę Prezesa:cool3: Quote
Aimez_moi Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Jeszcze tajne....... teraz to juz kompletnie zglupialam.....:) No ale skoro to kasa Prezesa....... Quote
ranias Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 No kasa Prezesa musi być w ciepłym miejscu i jeszcze tajnym, bo od tego Prezes ma kasę.....:lol: Quote
mari23 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Aimez_moi napisał(a):Jeszcze tajne....... teraz to juz kompletnie zglupialam.....:) No ale skoro to kasa Prezesa....... może rzecznik prasowy ( nie mylić z "niedorzecznikiem ;)) powinien jednak znać takie informacje..... ;) Quote
Aimez_moi Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 A swoja droga to przydaloby sie im faktycznie troche kasy....... Quote
ranias Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Kasa będzie jak Marinka się ogarnie i zrobi bazarek...Ja tu siedzę i marzę o galaretce różanej....widzę ją blisko...to jest tortura żołądkowa.....:razz: Quote
Aimez_moi Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Tylko galaretka rozana? Nic wiecej Cie nie meczy? Quote
ranias Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Aimez_moi napisał(a):Tylko galaretka rozana? Nic wiecej Cie nie meczy? to tak ładnie brzmi..galaretka różana...tak skromnie...:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Fakt.......tylko, ze ona...... w mlecznej czekoladzie jest jeszcze.....:) Quote
ranias Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Aimez_moi napisał(a):Fakt.......tylko, ze ona...... w mlecznej czekoladzie jest jeszcze.....:) zawsze można udać, że się nie wiedziało...:lol: Quote
Aimez_moi Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Tez prawda....wiecej jest galaretki...... Ale myslalam, ze cos wiecej wpadnie Ci w oczko...:):) Quote
ranias Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Aimez_moi napisał(a):Tez prawda....wiecej jest galaretki...... Ale myslalam, ze cos wiecej wpadnie Ci w oczko...:):) Ja tak piszę tylko o galaretce,żeby nie wyjść na największego obżartucha.....Uwielbiam miętowe czekoladki ( sałatki) i toblerone i napowietrzane sałatki..... Quote
Aimez_moi Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 No popatrz...... uspokoilas mnie troszke..... Quote
ranias Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Aimez_moi napisał(a):No popatrz...... uspokoilas mnie troszke..... najgorsze jest to,że wszystko jest w zasięgu ręki, a zjeść nie można....:cool3: Quote
Aimez_moi Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Ale na bazarku bedziesz mogla sobie zakupic......:):) Quote
ranias Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Aimez_moi napisał(a):Ale na bazarku bedziesz mogla sobie zakupic......:):) o tak...idę teraz kierować ruchem wieczornym, oby nic mi sie nie pomyliło :cool3: pa pa do jutra :loveu:spokojnej nocki :lol: Quote
ranias Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Jako przewodnicząca klubu :lol: w imieniu Prezesa witam Was i życzę miłego dnia ....:lol::lol: Quote
Kamila Proc Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Aimez_moi napisał(a):Oczywiscie, ze tak......ale..... dalej mnie intryguje ta cieplosc miejsca.....:):) nie wnikajmy w szczegoly Quote
Kamila Proc Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 ranias napisał(a):Ja tak piszę tylko o galaretce,żeby nie wyjść na największego obżartucha.....Uwielbiam miętowe czekoladki ( sałatki) i toblerone i napowietrzane sałatki..... mniami.... te salateczki Quote
ranias Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 sałateczki są zdrowe i poprawiają humor...:lol: Quote
Aimez_moi Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 No to dzisiaj otworzylam gorzka salatke 300g.........ona jest deserowa nie gorzka....ale otworzyam paszcze i jest taka gruba, ze nie moglam ugryz.....tylko lamanie idzie....... Ranias......:):) musisz jej sprobowac!! Quote
ranias Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Zrobiłam w czwartek całą blachę takiego przekładańca herbatniko-budyniowego. Większość zjadłam dużą łyżką, bo doszłam do wniosku, co się będę bawić w krojenie i nakładanie na talerzyk....ale jak słyszę opowieść o cekuladzie...łamanej....grubej...no to mam na nia ochotę....:lol: Quote
Aimez_moi Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 No to ja jej nakupilam jak glupi piwa ale jest rewelacyjna.....:) naprawde.... Gdy sie nie bede wybierac do PL na Swieta to w grudniu wysle do Ciebie druga paczke. Quote
ranias Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Aimez_moi napisał(a):No to ja jej nakupilam jak glupi piwa ale jest rewelacyjna.....:) naprawde.... Gdy sie nie bede wybierac do PL na Swieta to w grudniu wysle do Ciebie druga paczke. no to kiedy ja się będę odchudzać...zapomniałam...przecież cekulada to sałatka...od tego się nie tyje...:lol: Quote
Recommended Posts