Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ranias napisał(a):
a ciekawskiemu nos urwali i wsadzili do kieszeni...:lol: a może lepiej nie wiedzieć, gdzie to ciepełko....:roll:

idzie zima, więc lepiej wiedzieć, gdzie ciepełko ;)
no, chyba, że to tajne, bo idzie o kasę Prezesa:cool3:

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Jeszcze tajne....... teraz to juz kompletnie zglupialam.....:) No ale skoro to kasa Prezesa.......

może rzecznik prasowy ( nie mylić z "niedorzecznikiem ;)) powinien jednak znać takie informacje..... ;)

Posted

Kasa będzie jak Marinka się ogarnie i zrobi bazarek...Ja tu siedzę i marzę o galaretce różanej....widzę ją blisko...to jest tortura żołądkowa.....:razz:

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Tez prawda....wiecej jest galaretki......
Ale myslalam, ze cos wiecej wpadnie Ci w oczko...:):)

Ja tak piszę tylko o galaretce,żeby nie wyjść na największego obżartucha.....Uwielbiam miętowe czekoladki ( sałatki) i toblerone i napowietrzane sałatki.....

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Ale na bazarku bedziesz mogla sobie zakupic......:):)

o tak...idę teraz kierować ruchem wieczornym, oby nic mi sie nie pomyliło :cool3: pa pa do jutra :loveu:spokojnej nocki :lol:

Posted

ranias napisał(a):
Ja tak piszę tylko o galaretce,żeby nie wyjść na największego obżartucha.....Uwielbiam miętowe czekoladki ( sałatki) i toblerone i napowietrzane sałatki.....

mniami.... te salateczki

Posted

No to dzisiaj otworzylam gorzka salatke 300g.........ona jest deserowa nie gorzka....ale otworzyam paszcze i jest taka gruba, ze nie moglam ugryz.....tylko lamanie idzie.......
Ranias......:):) musisz jej sprobowac!!

Posted

Zrobiłam w czwartek całą blachę takiego przekładańca herbatniko-budyniowego. Większość zjadłam dużą łyżką, bo doszłam do wniosku, co się będę bawić w krojenie i nakładanie na talerzyk....ale jak słyszę opowieść o cekuladzie...łamanej....grubej...no to mam na nia ochotę....:lol:

Posted

Aimez_moi napisał(a):
No to ja jej nakupilam jak glupi piwa ale jest rewelacyjna.....:) naprawde....
Gdy sie nie bede wybierac do PL na Swieta to w grudniu wysle do Ciebie druga paczke.

no to kiedy ja się będę odchudzać...zapomniałam...przecież cekulada to sałatka...od tego się nie tyje...:lol: