Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Jezeli czyta.... to wie jaka to tragedia dla psiakow.......

a niech czyta!!!!

Rozi razem z Szilą:-( kiedyś miały domek znaleziony przez prezesa For Animals....
miały byc zabrane z hoteliku u Zuzi,no i rozpłynął się ten fundacyjny domek, jak wspomniałyście o wizycie przedadopcyjnej....
może i ten kojec "wirtualny" jakiś.... trzeba to sprawdzić koniecznie, no i coś jeszcze....
ale to już czerda sprawdzi, ona ma "swoich" ludzi...:cool3:

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Zdjecia staruszka super........:)

jakiego staruszka???? macie tu jakiegoś staruszka?:crazyeye:
bo ja na zdjęciach widzę wspaniałego psa - co najwyżej w "średnim" wieku.... staruszka to ja mam - Charlie ma 15 lat albo i więcej, nie widzi, nie trzyma moczu i ma problemy sercowe, stawowe.... to jest staruszek, a nie Marcel!:cool3:

Posted

Wiesz, każdy starzeje się inaczej...nasz marcelino ostatnio nieźle dokazuje, panienki zaczepia :evil_lol:
Widzi, słyszy, apetyt dopisuje aż nadto (co widać)... i dodatkowo pogodę przepowiada :lol::cool3:

Posted

Marinkaa napisał(a):
Wiesz, każdy starzeje się inaczej...nasz marcelino ostatnio nieźle dokazuje, panienki zaczepia :evil_lol:
Widzi, słyszy, apetyt dopisuje aż nadto (co widać)... i dodatkowo pogodę przepowiada :lol::cool3:

jak ja mu z tym tekstem allegro zrobię - domki będą się o niego kłócić - pogodynka i to nieomylna, a nie jak ta telewizyjna....OKAZJA !!!

ale serio - nie wygląda na staruszka....
jest bardzo podobny do mojego Hektora - ten z kolei ma już ponad 10 lat i nikt w to nie wierzy, a tak jest na 100%, bo miał 7 miesięcy, jak go przygarnęliśmy.... widocznie ten typ psiej urody długo zachowuje młodość...

Posted

Marcelek- grubiutki poczciwy staruszek.Zna się na jedzonku i pogodzie.Choć ma już 15 lat,żwawo drepta na spacerki.Tak długo był bezdomny, głodny i przeganiany.Teraz kiedy widać radość na jego siwym pycholku, kiedy wreszcie nie jest głodny i ma swoją budkę- swój własny domek może stracić wszystko.Nie pozwólmy na to...

Posted

ciotki, po 20 zł stałych deklaracji na Marcela i Argo ode mnie, jak bedę mogła to coś dorzucę ekstra.Na jakie konto wpłacać, fundacji czy inne, bo czytam,że może przejmiecie psiaki?

Posted

zachary napisał(a):
ciotki, po 20 zł stałych deklaracji na Marcela i Argo ode mnie, jak bedę mogła to coś dorzucę ekstra.Na jakie konto wpłacać, fundacji czy inne, bo czytam,że może przejmiecie psiaki?

Dziękujemy ślicznie :loveu::loveu::loveu:

Stowarzyszenie Help Animals
nr konta na które proszę wpłacać pieniążki:

85 9589 0003 0007 2023 2000 0010

Adres:
ul. Sienkiewicza 10A
55-320 Malczyce

z dopiskiem: Argo i Marcel

Posted

Kochani, póki co pieniążki zbieramy na inne konto:

Stowarzyszenie Help Animals
nr konta na które proszę wpłacać pieniążki:

85 9589 0003 0007 2023 2000 0010

Adres:
ul. Sienkiewicza 10A
55-320 Malczyce

z dopiskiem: Argo i Marcel

Posted

Deklaracje: (stałe / jednorazowe)
Ika&Sonia 20,00 zł
Ranias 40,00 zł
Funia 50,00 zł
Aimez_moi 50,00 zł
mtf Zalesie 50,00 zł
AgusiaP 60,00 zł
Kama210 10,00 zł
Ladymonia610 10,00 zł
Marinkaa 40,00 zł / 100,00 zł
Leyla 50,00 zł
kinga_kinga7 - zł / 20,00 zł
Magda S. 30,00 zł
Marta M. 50,00 zł
Zachary 20,00 zł
Yoko100 - zł / 5,00 zł
Grzenka 10,00 zł
Razem: 510,00 zł / 125,00 zł

Brakuje nam jeszcze 240 złotych deklaracji stałych

Posted

zachary napisał(a):
A ja dodałam deklaracje na Marcela i Argo po 20 zł, czyli 40 zł dorzuciłam 100zł i przelałam 140 zł przed chwilą.Będę monitorować kochanych staruszków!

I ja bardzo, ale to bardzo dziękuje :loveu::loveu::loveu: