Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki kochane czy pomożecie Sabci i Rexowi -prosimy.
Potrzebne stałe deklaracje .....

[url]http://www.dogomania.pl/threads/172285-Rysio!!Jakie%C5%9B-Fatum!!!Brakuje-510z%C5%82otych!-Bazarki-i-wszelka-pomoc-mile-widziane[/url]!

Bardzo proszę o pomoc

Posted

[quote name='AgusiaP']Aaaaaaaaaa zapomniałam napisać, że dostałam jeszcze PW wklejam :cool3:[/QUOTE]

Agusiu, jestem pod wrażeniem :crazyeye::ylsuper::B-fly:- działasz jak błyskawica :)
ramię w ramię z ranias :)

Posted

Jestem na zaproszenie Marinkaa.

Czy moge prosic o streszczenie watku i sytuacji, tak w w kilku zdaniach? Ile psow, ile kasy potrzeba co miesiac, gdzie sa psy. Nie bardzo mam czas na przeczytanie calosci, bo to jest dluuuuugi watek.

Z gory dziekuje.

Posted

uwaga - meldunek z banku ;)

20,- wplata na Argo - Katarzyna Walijewska Suwałk
30,- dla Argo od: Marta Wójcikowska z Wrocławia
30,- na Argo - Sylwia Kurzela, Zgierz
40,- Argo - Agnieszka Szydłowska, Warszawa
50,- Argo i Marcel - Magdalena Jankowska, Tłuszcz
140,- na Argo i Marcela - od zacharego składki na DT za XI/2010
50,- dla Argo- Maura Rebeka Ładosz, Wrocław

razem wpłynęło 360 złotych, wpłaty dla obu umieszczę też na wątku Marcela, a cioteczka Marinka chłopaków sprawiedliwie podzieli kasą ;)

Posted

[quote name='krakowianka.fr']Jestem na zaproszenie Marinkaa.

Czy moge prosic o streszczenie watku i sytuacji, tak w w kilku zdaniach? Ile psow, ile kasy potrzeba co miesiac, gdzie sa psy. Nie bardzo mam czas na przeczytanie calosci, bo to jest dluuuuugi watek.

Z gory dziekuje.[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy za przybycie.Psiaki są 2-Argo i Marcel w hoteliku u funi.Brakuje nam 150zł deklaracji miesięcznych na ich utrzymanie ...

Posted

[quote name='krakowianka.fr']Jestem na zaproszenie Marinkaa.

Z gory dziekuje.[/QUOTE]

Sytuacja w kilku słowach wygląda następująco:
Chcemy w hoteliku u Funi utrzymać dwa psy (Argo i Marcela) dopóki nie znajdą domów..
Koszt hotelowania to 750złotych/miesiąc
W deklaracjach stałych mamy póki co 600 złotych

Posted

[quote name='mari23']uwaga - meldunek z banku ;)

20,- wplata na Argo - Katarzyna Walijewska Suwałk
30,- dla Argo od: Marta Wójcikowska z Wrocławia
30,- na Argo - Sylwia Kurzela, Zgierz
40,- Argo - Agnieszka Szydłowska, Warszawa
50,- Argo i Marcel - Magdalena Jankowska, Tłuszcz
140,- na Argo i Marcela - od zacharego składki na DT za XI/2010
50,- dla Argo- Maura Rebeka Ładosz, Wrocław

razem wpłynęło 360 złotych, wpłaty dla obu umieszczę też na wątku Marcela, a cioteczka Marinka chłopaków sprawiedliwie podzieli kasą ;)[/QUOTE]

Mari ślicznie dziękujemy :)
Nie muszę ich rozdzielać ponieważ mają wspólne konto :)

Posted

zaglądam do chłopców, bo jak widzę to wątek dwójki przystojniaków choć zaproszenie imienne było do Argo ;)
Co lepsze: wpłata jednorazowa czy może pakiecik ogłoszeń?

Posted

[quote name='funia']aNo to robi się coraz ciekawiej .....To kiedy dowiemy sie o wpływach z 1% jako ludziE ,którzy tam wpłącali ? Ja jestem bardzo ciekawa ,mam prawo chyba wiedzieć .Rodzina wpąłcała ....[/QUOTE]

Ja też uważam, że organizacja OPP do tego non profit powinna być transparentna. Więc pod jaki urząd należy rodzina. Bo mam taką wpłatę:
U.S. w Środzie Wielkopolskiej 30-07-2010 wpłata pod tytułem :(76694). Wydaje mi się, że to mogłaby być ta wpłata. Kwota 9,90 zł.

Posted

I jeszcze jedna sprawa - na stronie fundacji jest opublikowany skan sprawozdania za 2009r. Jest tam wyszczególniony 1%. Sprawozdanie jest też złożone do KRS. Więc KAŻDY może się z nim zapoznać. To te wpłaty zapewniły zapłatę za zwierzęta ( leczenie, utrzymanie, hotele itp., czyli cele statutowe)w drugiej połowie 2010r. To , ile wpłynęło w 2010r. za 2009r. będzie wiadomo dokładnie 31.12.2010, więc proponuję nie dzielić skóry na niedźwiedziu.
Więc pytanie brzmi - ile osób z Waszych rodzin i ilu znajomych wpłaciło 1% rozliczając do końca marca 2009r. podatek za 2008r.? Bo ten wątek został założony w listopadzie 2009r. Wtedy też wydatki dotyczące tych psów np. z LCMZ były najwyższe. Zapłaciły za to osoby, które dały 1% do 31-03-2009, czyli zanim jeszcze ktokolwiek słyszał o Argo i Marcelu.
Więc jeżeli darczyńcy z wątków tych psów są zainteresowani sposobem wydatkowania darowizn ich i ich rodzin, to powinni sobie uświadomić, że w zasadzie w dużej części tymi datkami została pokryta "pożyczka" za wydatki poniesione do lipca 2010, bo wtedy dopiero zaczęły spływać pierwsze pieniądze z 1% za 2009r.

Posted

wystawie toczek do konnej jazdy - troche nie sezon, ale moze ktos sie skusi...
choc kilka tygodni temu nikt nie chcial... :(
no coz, moze teraz sie uda...

ok, wystawilam - zapraszam, wiosna niebawem - moze sie przyda ;)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/196954-dzieciecy-toczek-do-konnej-jazdy-za-10-zlotych!-na-argo-z-szydlowca-do-28-11-22-00?p=15795224#post15795224[/url]